Sunteți gata să cumpere un Acasă?

Home » Finance » Sunteți gata să cumpere un Acasă?

Sunteți gata să cumpere un Acasă?

În acest weekend provocarea se pregătește să cumpere o casă. Există mai multe motive pentru care este posibil să nu fie gata să cumpere o casă în acest an, dar este important să se ia în considerare opțiunea, și să ia măsuri pentru a obține gata să cumpere o casă. Ar trebui să nu se simtă obligați să cumpere o casă, în schimb va trebui să așteptați până când sunteți gata. Planificarea și salvarea acum va face mai ușor pentru tine de a cumpăra o casă atunci când vine momentul.

1. Sunteți gata?

În primul rând aveți nevoie pentru a determina dacă sunteți gata să cumpere o casă. Poate fi dificil să se determine dacă ar trebui să închiria sau cumpăra. În general, nu ar trebui să cumpere o casă, cu excepția cazului în care intenționați pe a fi în zonă timp de cel puțin trei ani. Dacă nu vă va lua un hit mai mare decat daca ai inchiriere. Un alt lucru să ia în considerare dacă este sau nu sunteți gata punct de vedere financiar pentru a cumpăra o casă. Nu numai că te iau pe o plată a ipotecii sau casa atunci când vă cumpărați o casă, dar, de asemenea, să devină responsabil pentru toate reparațiile care trebuie să fie făcut în casă. reparații și întreținerea locuinței pot fi foarte costisitoare și ar trebui să aibă un bun fond de urgență de dimensiuni înainte de a cumpăra casa. Planul pentru costurile neprevăzute și să se pregătească un buget și stick la el, astfel încât să nu întindeți și se confruntă cu posibilitatea de a pierde casa ta.

2. Ce tip de Acasă Ar trebui să cumperi?

Când sunteți sunteți gata să cumpere, este posibil să aveți mai multe opțiuni diferite. Dacă ești singur, poate face mai mult sens pentru a cumpăra un apartament sau o casa oras care are mai puțin de întreținere sau poate doriți un loc unde poti avea colegi de cameră. Dacă aveți o familie mică posibil să vă uitați la o casă de pornire, dar ar trebui să ia în considerare, de asemenea, lucruri cum ar fi școlile din zonă. Ați putea fi, de asemenea, luând în considerare o casa mai veche pe care aveți de gând să renoveze. Este posibil să doriți să alegeți o opțiune care vă permite să crească un pic ca o familie. Cu siguranta ai doriți să alegeți o zonă care v-ar fi de viață confortabil în cazul în care ați avut în cele din urmă de copii, chiar dacă ești singur.

3. Ce tip de ipotecă este potrivit pentru tine?

În al treilea rând, ar trebui să ia în considerare diferitele tipuri de credite ipotecare, care sunt disponibile. Ar trebui să alegeți un credit ipotecar cu rată fixă, nu o rată de credit ipotecar reglabil. Aceasta înseamnă că plata casa ta va rămâne la fel. În plus, ar trebui să mergi cu cel mai scurt termen pe care vă puteți permite. Cincisprezece împrumuturi an economisi bani pe dobânzile și plățile nu sunt mult mai mult decât pe un împrumut de treizeci ani.

4. Cum mă pot pregăti să cumpăr o casă?

În al patrulea rând, dacă nu sunteți gata să cumpere o casă în acest an, atunci ce trebuie să faci pentru a ajunge acolo? Crearea unui plan care va pregăti pentru a cumpăra o casă. Planul ar trebui să includă obținerea de orice datorii pe care le aveți, economisind un fond de urgență, în cazul în care aveți un timp dificil de a face o plată, și o plată în jos pentru casa ta. De multe ori oamenii fac greseala de a cumpara o casa înainte ca acestea sunt gata. O plată în jos vă va împiedica de la a merge sub apă pe ipoteca dacă valoarea casa ta scade în viitor. În cel mai rău caz ar putea pierde casa, sau s-ar putea începe să displace, pentru că limitează ceea ce se poate face. Asigurați-vă că examinați aceste motive pentru a cumpăra sau să aștepte pentru a cumpăra o casă înainte de a lua decizia.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.