Suuri tapoja löytää vuokralaisia ​​vuokra

Home » Real Estate » Suuri tapoja löytää vuokralaisia ​​vuokra

Suuri tapoja löytää vuokralaisia ​​vuokra

Jos haluat löytää vuokralaisia ​​nopeasti vuokra, mahdolliset vuokralaiset on voitava löytää. Opi viisi suosittua menetelmiä toimen täyttämiseksi, sekä neljä kokeiltuja ja totta menetelmiä.

5 Suosittu Menetelmät löytäminen Vuokralaisten

Seuraavat viisi suosituimmista tavoista löytää vuokralaisia ​​vuokra omaisuutta. Tavoitteena näistä menetelmistä on päästä useimmat ihmiset mahdollista löytää vuokralainen nopeasti.

1. Etsi vuokralaisten vuokraus sivustot

Internet on erinomainen tapa tavoittaa massat. Sivustot, kuten Craigslist ja Trulia voit lähettää ilmaista listausta varten vuokra. Nämä listat ovat sitten näkyvät kaikille + Internet-yhteys, joka etsii asuntoa omalla alueella. Mahdolliselle vuokralaiselle pystyy tarkentaa hakua perustuvia vuokraan tai useita makuuhuoneita ja kylpyhuonetta.

Jos olet kiinnostunut hyväksyä valtion tukeman asuntotuotannon, mukaanlukien osa-8, sivustot, kuten Socialserve.com auttaa saavuttamaan näillä markkinoilla. Jos sinulla on oma verkkosivusto, sinun täytyy myös varmistaa luetella omaisuus ja varmasti viitata sivustosi URL-osoitteen muita mainoksia.

2. Sosiaalinen media löytää Vuokralaisten

Miljoonat ihmiset käyttävät sosiaalisen median sivustot kuten Facebook, Instagram ja Twitter. Jos sinulla on yritys, sinun pitäisi luoda Facebook-sivun, Instagram tilille ja Twitter-tilin sitä.

Jos ei, voit käyttää henkilökohtaisia tilejä antaa ihmisten tietää sinulla ominaisuus vuokrataan. Voit luetella omaisuuden Facebook.com n markkinoilla, lähettää tilapäivityksessäsi tilisi, lähetä kuva vuokra Instagram tai lähettää piipittää seuraajillesi Twitterin kautta.

3. Anna kiinteistönvälittäjä Etsi vuokralaisten You

Palveluistaan, välittäjät tyypillisesti provisiota noin yhden kuukauden vuokran, joskus enemmän.

Saatat haluavat haastatella kahta tai useampaa realtors löytää yhden olet mukavin listalle vuokra.

Vaikka tämä voi olla kallein tapa mainostaa omaisuutta, se voi säästää paljon vaivaa ja päänsärky käsitellä mahdollisten vuokralaisten. Omaisuutesi myös listattu MLS.com (Multiple Listing Service), mikä lisää altistumista.

4. Etsi Vuokralaiset tarjoamalla Kannustimet

Ihmiset kuten ajatus saada tarjousta tai alennusta. Voit tarjota ilmainen tv tai alennettuun vuokraa, jos vuokralainen liikkuu tiettyyn päivämäärään mennessä. $ 250 televisio saattaa tuntua kallista, mutta jos olet latauksen $ 950 vuokraa ja televisiosta saa jonkun liikkua kuukautta aikaisemmin, olet todella säästää itsellesi $ 700 ja Lisäbonuksena, televisio tulee vero arvonalennus pois vuokra omaisuutta.

5. reagoida nopeasti vuokrauskohteen

Sinun täytyy vastata mahdollisille vuokralaisille välittömästi. Jos et soita tai lähetä sähköpostia vuokralainen takaisin nopeasti, toinen vuokranantaja tai kiinteistönvälittäjä.

Jos et halua antaa ulos henkilökohtaisia ​​puhelinnumeron, voit luoda ilmainen Google Voice tilin, joka antaa sinulle uuden puhelinnumeron, joka voidaan asettaa soimaan olemassa olevaan puhelinlinjoja. Pientä kuukausimaksua, voit jopa perustaa maksuton numero, kuten puheposti, sinun vuokria käytetään sivustot, kuten Kall8.com.

Samanlaisia ​​vaihtoehtoja on olemassa sähköpostin.

4 kokeiltuja ja totta menetelmät Finding Vuokralaisten

Seuraavat neljä koetuilla menetelmillä löytää vuokralaisia ​​täyttää vapautuneen. Nämä menetelmät eivät pyrkivät saavuttamaan massoja. Pikemminkin tavoite näistä neljästä lähestymistavoista on kapea sisään mahdollisille vuokralaisille, jotka ovat todennäköisemmin kiinnostuneita asuvat tietyllä alueella, missä vuokra omaisuutta sijaitsee.

1. Etsi vuokralaisten Newspaper

Jotkut mahdolliset vuokralaiset silti näyttää vuokratilojen lehdestä. Mainosta vapautuneen viikonloppuna, ja erityisesti sunnuntaina, koska tämä on, kun sanomalehti nähdä eniten liikennettä.

Vuokra mainoksia sanomalehdissä ovat pieniä, niin sinulla on vain muutama rivi, jotta kiinteistön erottuvat. Käytä lyhenteitä sanoja kuten makuuhuone (BR) ja pesukone / kuivuri (W / D) tilan säästämiseksi.

 Saattaa mainoksen lehdestä maksaa rahaa, mutta se on toinen tapa lisätä näkyvyyttä omaisuutta.

2. Mainosta Paikallinen ilmoitustaulut

Sietää lehtisiä vuokra paikkakunnalla, missä omaisuus sijaitsee. Tämä voi sisältää ilmoitustaulut päivittäistavarakaupoissa, kirkot, Itsepalvelupesulat ja bussipysäkit.

Koska ihmiset ovat ohi lehtinen nopeasti, käytä rohkea otsikko ja suuri värikuvaa kiinnittää kiinnostusta lehtisessä. Sen pohjassa lehtinen, kuuluu tear-off ihmisiä ottamaan. Nämä tear-off tulisi sisällyttää kiinteistön osoite, määrä makuuhuonetta ja yhteystietosi.

3. Etsi Vuokralaiset suusanallisesti

Älä aliarvioi puhutun sanan. Jos sinulla on nykyinen vuokralaisten, kertoa heille on vapautuneen. Ne voivat olla sisar, serkku, tai veli, joka etsii uutta paikka elää.

Myös kerro veli, sisko, kampaaja, pomo, ja mekaanikko että sinulla on ominaisuus vuokrataan. Aina lentolehtisiä, jotta voit jättää ne pois tarvittaessa. Voit jopa tarjota Vireillepanomaksu antaa kannustava.

4. Aseta ‘Vuokrattavana’ Kirjaudu Window

Vaikka et pääse massoja asettamalla ”Vuokrattavana” merkki ikkunassa, ei ole mitään haittaa tee sitä. Ohikulkija voi olla kiinnostunut tai voi tietää joku, joka etsii vuokrata alueella. Varmista puhelinnumero voidaan selvästi lukea katutasosta.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.