Syitä Online Pankit on yhä tärkeämpää nykyisessä Time

Home » Banking and Loans » Syitä Online Pankit on yhä tärkeämpää nykyisessä Time

Syitä Online Pankit on yhä tärkeämpää nykyisessä Time

Jos et ole koskaan käyttänyt verkkopankkiin, sinulla voi olla miettimättä, miksi ne ovat niin suosittuja ja miten ne eroavat perinteisistä tiili ja laasti pankit. On paljon yhtäläisyyksiä, mutta muutamia keskeisiä erojen verkkopankkien houkuttelevia web-taju kuluttajille.

ilmainen tarkistus

Online pankit ovat paras vaihtoehto, jos haluat saada ilmaisen tarkkailun. Vapaa tarkkailun aiemmin standardi lähes kaikki pankit, mutta se on yhä vaikeampaa löytää näitä tarjouksia. Useimmissa tapauksissa sinun täytyy saada maksuttoman tarkkailun tiili-ja laasti laitokset saamalla palkka tallettanut automaattisesti tai pitämällä suuri olevasta saldosta.

Se ei pidä paikkaansa enintään verkkopankkien-ne tarjoavat todella vapaa tarkkailun tilit kenellekään, joka on ainakin yhden dollarin tallettaa. Lisäksi saatat pystyä ansaita korkoa rahaa pankkitililtäsi jos käytät verkkopankkiin. Korko on yleensä ole yhtä korkea kuin säästötili korko, mutta se on paljon enemmän kuin ansaitset perinteiset pankit.

Jotkut tiili-ja laasti pankit ja luotto-osuuskunnat tarjoavat myös ilmainen tarkistus, ja se voi jopa maksaa korkoa palkita tarkkailun tilit, mutta yleensä vain pienempiä laitokset tarjoavat näitä etuja.

Korkeammat korot

Verkkopankkien tunnetaan maksavat korkeampia korkoja (tai APY) talletustileille ja sijoitustodistukset (CDS). Ajatuksena on, että he eivät tarvitse maksaa yleiskustannuksia rakentamiseen liittyvät ja ylläpitää fyysistä haara, jotta he voivat maksaa hieman enemmän. Alkuaikoina verkkopankit, korkeammat hinnat olivat vetonaula-ja olet vielä todennäköisesti löytää parempia hintoja verkossa.

Jos etsit absoluuttinen korkein korko saatavilla, verkkopankkiin on luultavasti joilla voit hinta Edullisimmat. Eivät vain pety jos huomaat, että toinen pankki voittaa korko. Siksi jotkut ihmiset pitävät tilejä avautua useita online pankkien ja siirtää rahaa tilien välillä kuin hinnat muuttuvat. Tämä strategia voi maksaa pois, mutta varmista kiinnittää huomiota mahdollinen siirto päiviä, jolloin rahaa ei ole missään nimessä ansaita kiinnostusta.

hyvä tekniikka

Verkkopankkien johtavat yleensä kun se tulee pankkitekniikka. Ne eivät ole aina ensin, mutta ne ovat yleensä tarjoavat uusia ominaisuuksia ennen stodgier tiili ja laasti pankit tekevät. Esimerkiksi mobiili tarkistaa talletus on hyvä tapa rahoittaa tilejä verkossa ilman postia talletusten (eli voit ansaita korkean korot nopeammin). Jotkut pienet pankit ja luotto-osuuskunnat tarjotaan tätä palvelua, ennen kuin edes suurin online pankkeja. Joten, et voi saada uusinta tekniikkaa ensin, mutta saat sen pian riitä.

Verkkopankkien myös voit saada ominaisuuksia et ehkä muuten saada. Jos pankki ei vieläkään tarjoa ilmainen online laskun maksaa tai kahdenkeskinen maksut, siellä on hyvä mahdollisuus voit löytää verkkopankkiin, joka tarjoaa näitä ohjelmia. Saatat myös nauttia suurempi ATM-verkko-riippuen siitä, missä asut, mikä helpottaa tehdä nostoja ilmaiseksi.

Voit ohittaa Branch

Lopulta tilejä verkossa säästää aikaa ottaa tulla konttoriin. Jos tarvitset apua, useimmat pankit tarjoavat kauko asiakaspalvelu-chat, sähköpostitse tai maksuton puhelinlinjoja. Ja kuten kilpailu lisääntyy, niin ei laatu ja saatavuus asiakaspalvelun.

Myös ihmiset asuvat pienissä yhteisöissä voi arvostaa nimettömyys mukana verkkopankkiin-kukaan kaupungin tarvitsee tietää taloustapahtumat.

Ovat verkkopankkien niin hyvä kuin tiili ja laasti Banks?

Online pankit ovat varteenotettava lisä pankkialan, mutta ne eivät ole täydellisiä. Jos haluat työskennellä ihmisten kanssa henkilökohtaisesti, voit pysyä tiili ja laasti laitos. Tarvitset myös olla mukava käyttää tietokoneita, ja tarvitset perustiedot internetin turvallisuutta, koska sinun täytyy pitää järjestelmien nykyisen välttää tietojen kalastelulta. Ja, kuten mitään IT, ajoittain, voi esiintyä teknisiä virheitä, mutta useimmiten, hyödyt ylittävät haitat.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.