Syitä ostaa Henkivakuutus lapsillesi

Home » Insurance » Syitä ostaa Henkivakuutus lapsillesi

Syitä ostaa Henkivakuutus lapsillesi

Useimmat vanhemmat ihmetellä, jos ne pitäisi ostaa henkivakuutus lapsilleen. Naysayers paheksua ajatus koska Henkivakuutuksen alkuperäinen tarkoitus oli tappion kattamiseksi tulojen toimiva aikuinen. On kuitenkin olemassa monia syitä, miksi lapset tarvitsevat henkivakuutus.

1. Lapsesi aina vakuuttaa

Yksi tärkeimmistä eduista, henkivakuutus lapsille on, että ne aina peittää niiden tulevasta terveyttä. Tarkistaa minkä tahansa henkivakuutusyhtiö että politiikka tyyppi olet tulee ostaa todetaan lapsesi koskaan kieltäytyä henkivakuutus mitä lääketieteellisiä ongelmia häntä odottaa koko hänen elämänsä. Get it kirjallisesti.

On olemassa useita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa lasten tuleviin vakuutuskelpoisuutta. Korkea verenpaine, diabetes, liikalihavuus ja syöpä ovat vain muutamia niistä monista terveyden komplikaatioita, jotka voivat estää lastasi vakuutusta tiellä. Politiikan kanssa, joka takaa tulee aina vakuutettu, hän peittää, kun hän on 70, riippumatta hänen terveytensä.

2. Voit huoletta

Jokainen vanhempi aikoo selviäisi lapsensa. Jos käsittämätöntä tapahtui lapselle, olisit yksi vähemmän asia huolehtia aikana niin vaikea aikaa henkivakuutus hänelle. Tämä politiikka kattaisi kustannukset hautajaisten, joka voisi törmätä tuhansia jos olet joutunut maksamaan nämä kustannukset itse.

Henkivakuutustoiminnan lapset voivat tuoda sinulle mielenrauhan tarvitset. Henkivakuutus arvoltaan $ 10.000 $ 15000 olisi enemmän kuin kansi hautajaisten kustannukset olisi tragedia lakko.

3. politiikka voi rakentaa rahallista arvoa

Koko henkivakuutus lapset voivat ansaita rahaa arvoa. Mennessä lapset ovat 18, joka nykyarvo on rakentanut itsensä hieman pesämuna. Lapsesi voivat käyttää rahaa ostaa auton tai lainata pois politiikan auttaa maksamaan college.

Jos valita koko henkivakuutus lapsillesi, kysy jos on seuraamuksia keskeyttäminen alkuvaiheessa ennen tiettyä ikää. Rakennus rahallista arvoa ei pitäisi olla tärkein syy ostaa henkivakuutus lapsillesi, mutta oikea politiikka voi sisältää taloudellisia lisäansiot.

4. Pienet säännöt ovat edullisia

Koska sinulla tulee ostaa henkivakuutus lapselle, et edellytä miljoonan dollarin politiikkaa. Kaikkialla from $ 5000 $ 15000 on hyvä lähtökohta lasten henkivakuutus.

Joilla on niin politiikan määriä, kustannukset ovat suhteellisen edullisia. Voit yleensä löytää nämä ehdot $ 5 $ 15 a kuukaudessa. Useissa perheissä, edullinen hinta perustelee ostoa. Tämä on toinen syy stay-at-home Moms pitäisi harkita henkivakuutus itselleen liikaa.

5. Hinta on lukittu

Ostaminen henkivakuutus lapsille nyt lukita että korko elämän politiikkaa. Palkkiota ei koskaan muutu vaikka kuinka kauan lapsi on politiikkaa. 20 vuotta, hänen $ 15000 politiikka olet maksanut $ 10 a kuukaudessa silti maksaa saman. Tämä tekee henkivakuutus lapsesi mahtua perheen budjetin nyt ja hänen talousarvioon tulevaisuudessa. Tietenkin, sinun pitäisi myös tarkistaa tämän vakuutusyhtiön kanssa ennen ostoksen ja varmista, että nämä tiedot kirjallisesti.

Aina tutkia henkivakuutus tarkistaa, mitä haluat ulos politiikan pätee yritykseen, jossa haluat vakuuttaa lapselle. Käytännöt vaihtelevat suuresti yrityksittäin joten haluat kysyä paljon kysymyksiä, ei vain nyt vaan taata lapsesi saavat irti hänen politiikkansa vaikka hän on omaa perhettä.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.