Személyes pénzügyek: Pénzt titkai

Home » Finance » Személyes pénzügyek: Pénzt titkai

Személyes pénzügyek: Pénzt titkai

Az évek során, a frekvencia, ahol láttam a befektetők áltatni magukat megdöbbentő. Néha áltatni magukat hiszik, hogy a pénzügyi helyzet nem olyan rossz, mint amilyen valójában. Máskor meg becsapni magukat és azt hiszik, tudják figyelmen kívül hagyni a nyugdíjukat, és töltsön mai készpénz, akkor pótolni azt később – ritkán fordul elő.

Amikor a kezelő befektetési portfóliót, az egyik leggyakoribb téveszmék látok, amikor az egyéni befektető szenvedélyesen érvel, hogy egy állomány „alulértékelt” 100-szoros eredmény (megtanulják, hogyan kell kiszámítani ár-nyereség), vagy az oka, hogy pénzt veszít, mert a „bűnözők” a Wall Street.

A 4 Keys az Pénzkeresés

Voltak négy kulcs szoktuk azokban a korai napokban segített nekünk a törekvésünkben, hogy pénzt. Ha az idő, hogy emlékezni minden egyes, azt hiszem, akkor van egy sokkal jobb kilátás eléréséhez a pénzügyi célokat, mint akkor megy egyedül. Ezek a gombok a következők:

  • Soha ne felejtsük el, hogy pénzt áll egy egyszerű képlet: Bevétel (értékesítés vagy bruttó munkabér) mínusz költség (kiadások) = profit . Ahhoz, hogy több pénzt, akkor vagy a bevétel növelésének, csökkentse a költségeket, vagy mindkettő. Nincs más út. Ez tényleg ilyen egyszerű. Hogy te, hogy valamilyen hátránnyal jár az idő, a kapcsolatok, és az életminőség. Vannak, akik megpróbálják pénzt megy a jogi egyetemre, és megszerezte a magasabb fizetés, annak ellenére, hogy ez azt jelenti, éves tanulmányi és rengeteg adósságot. Mások megpróbálnak pénzt kezdő a sikeres üzlet.
  • Fókuszban megszállottan kontrollálja a kockázatot. Soha ne legyen hajlandó vállalni törlő kockázat csak az esélye, hogy a pénzt. Ne kezdd spekulált a lehetőséget abban a reményben, feltűnő, hogy gazdag. Ne meggondolatlanul hitelt, hogy megpróbálja mozgósítani magát a markolatot, és egy nagy pontszámot. Soha ne hagyatkozzunk egyetlen háztartási jövedelem fizetni az összes számla (Én sokkal inkább a Berkshire Hathaway modell).
  • Kényeztesse pénzt, mint egy alkalmazott. Gondoljunk csak az egyes dollár, mint a potenciális munkavállaló, hogy lehet keresni több dollárt, ha védett, és fel kell dolgozni. Egy bizonyos ponton, a dollárt (munkások) lenne a kereső elég, hogy élnek a passzív jövedelem.
  • Pénzkeresés lehetetlen, ha becsapni magad. 1982-ben egy beszédében, hogy a brit parlament során egy nemzetközi látogatás akkori elnök Ronald Reagan azt mondta: „Ha a történelem arra tanít semmit, azt tanítja, önámítás az arcát kellemetlen tények ostobaság.” Míg Reagan megbeszélése politológia, ugyanez igaz a közgazdaságtanban. Az első lépés ahhoz, hogy a fejlődés, hogy szembenézzen a valóságot, szembe bátran, és felismeri a helyzetet, amelyben találja magát. Csak akkor dolgozzon ki egy tervet, hogy javítsa az életét. Lehet, hogy nem kellemes, de ez szükséges.

Röviden, a pénzt és az épület le könnyen, ha marad a kurzus, alacsony költségek, és tedd a készpénzt dolgozni jó befektetés hosszú ideig. Összetételéhez mindent megtesz a nehéz emelés. Egy 18 éves megtakarítás 500 $ havonta egész pályafutása nyugdíjba 65 közel $ 2,000,000 le a 7% -os hozam. Újabb évtizedben, és a szerencse nő közel $ 4.000.000. Növelje a visszatérés 10%, és a portfolió duzzad $ 13.665.700. Ez a természete a pénz és a pénzt.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.