Szüksége van felelősségbiztosítási feltételek?

Home » Insurance » Szüksége van felelősségbiztosítási feltételek?

Szüksége van felelősségbiztosítási feltételek?

Az egyik lehetőség szerint akkor is fel lehet ajánlani, ha vásárol a hazai biztosítási, lakás biztosítás vagy bérlő biztosítás-e vagy sem szeretne egy All-Risk politikát.

Felelősségbiztosítási is nevezik „átfogó” vagy „Open veszélyei”

Mi az All-Risk Insurance Policy?

Egy felelősségbiztosítási szerződés vagy nyitott veszedelemben politika kínál a lefedettség és a védelmet az összes „kockázatok” vagy veszedelemben, amely károsíthatja az otthoni vagy a tartalom és a személyi tulajdon, kivéve, ha a „kockázatok”, nem kifejezetten a politika megfogalmazás.

Ez azt jelenti, hogy ha kell, hogy a követelés miatt hirtelen vagy véletlen sérülés, akkor is fedezni All-Risk politika kivéve, ha a biztosító társaság bizonyítja a kárt, vagy annak az eredménye, amit kifejezetten ki van zárva, jegyzett vagy korlátozott a megfogalmazás.

Milyen lehetőségek vannak mellett felelősségbiztosítási?

Számos lehetséges opció, ha vásárolni lefedettséget az otthoni mellett All-Risk, mint például:

 • Named Veszedelmek politikai lehetőség
 • olyan politikát, amely az Ön számára All-Risk az épületet, és csak megnevezett veszélyek a személyes tárgyait, vagy tartalmát

Mi a különbség a felelősségbiztosítási és nevesített veszélyek biztosítás?

Felelősségbiztosítási területe több dolog, ami történhet, mivel magában foglalja mindazt, ami nem kizárt. Ez egy drágább fajta politikát.

Nevezett Veszedelmek lefedettség csak azokra a kockázatokra, amelyeket kifejezetten szerepel a politika, inkább, mert a borító sokkal kevesebb, ez egy olcsóbb politika.

Nevezett Veszedelmek: Csak a borító, amit konkrétan említi borított a politika. Nevezett Veszedelmek egy korlátozott fedezetet politika és jellemzően körülbelül egy tucat fedett kockázatokat.
All-Risk: Biztosítja az Ön számára fedezetet mindent, ami történhet, kivéve, ha kifejezetten ki van zárva.

Példák All-Risk Policy lefedettség vs. Nevezett veszélyei

Például, ha van egy All-Risk Policy az épület és tartalmát, és egy barátja jön át, hogy segítsen telepíteni egy TV a den, és a barátja esik, és nem csak megtöri a TV, de károsítja a padlón, egy All-Risk politika fedezné a károkat a padlóra, és a TV, mert hirtelen és véletlen, mindaddig, amíg a szövege az All-Risk politika nem sorolja fel a helyzetet a megfogalmazás, mint valami, ami kizárt.

A megnevezett veszélyek politika, ha azt mondja, hogy csak fedezi a tűz, füst kárt, villámlás és fagyasztott csövek, akkor a helyzet a fent tárgyalt nem terjed, mert nem szerepel a listán.

Egy másik példa lehet Ha van egy csatorna vissza, és ez nem kifejezetten szerepel a fedett, akkor lesz meg a szerencse. Míg egy All-Risk politika lenne takarva, ha nem volt kizárva a kizárások részében a politika megfogalmazás. Szennyvíz back-up kizárható, így ez miért fontos, hogy tisztában legyenek a kizárások, és nézd meg, felveheti a fedezetek, amelyek fontosak az Ön számára egy All-Risk politika révén jóváhagyását. Elismerések egy másik módja, hogy adjunk lefedettség politika

Szüksége van egy All-Risk Policy?

Te vagy a legjobb ember, hogy meghatározza, hogy szükséges egy All-Risk politikát, mert ez tényleg a választás, hogy mit szeretne biztosítottságának.

A legjobb módja annak, hogy a döntés, hogy meghatározzák, hogy milyen pozícióban is lenne, ha valami történne a haza, és kiderült, hogy nem biztosított hozzá.

Mindig kérdezze meg biztosítótársaság vagy képviselője mi az árkülönbség között egy All-Risk politika és Nevezett veszélyek politikát. Néha az árkülönbség csak néhány dollárt egy hónapban.

Fontos, hogy mindig két áropciók helyett vállalja a All-Risk lesz túl drága.

Ha azt szeretnénk, hogy pénzt takarítanak meg, úgy növekszik a levonható, hogy pénzt takarít meg a prémium, és a jobb lefedettség.

Statisztikák a Home Insurance Claims és kockázatok

Az ISO statisztika háztulajdonos veszteségek, és a legfrissebb adatok a biztosítási Informatikai Intézet , 5,9 százaléka biztosított lakások voltak állítások.

Az adatok 2015-től mutatja, hogy az összes otthoni biztosítási igények, mintegy 97 százaléka anyagi kár igények. Ezek voltak az első kockázatok miatt az állítások:

 • 23,8 százaléka származott a tűz és villámlás
 • 20,3 százalékkal a szél és jégeső
 • 45,1 százalékkal a víz káros és fagyasztás
 • 1,8 százalékkal a lopás
 • 6,1 százalék a „minden egyéb anyagi kár”, amely magában foglalja a vandalizmus és rongálása

Milyen dolgok jellemzően Kizárt az All-Risk Policy?

Minden biztosító társaság dönthet, hogy több lefedettséget az All-Risk politika korlátozásával kizárások a hozzáadott értéket felfrissít azonban, hogy egy általános képet íme néhány példa a tételek, amelyek általában kizárják egy All-Risk politika :

 • Által okozott károk rágcsálók és kártevők
 • Bizonyos típusú vízkár, például Szennyvíz Vissza Fel lehet zárni. Ez egy fontos része a biztosítási fedezet megérteni. Mindig kérdezze milyen vízkár tartalmazza, vagy kizárni a politikát.  
 • földmozgás
 • Árvíz
 • nukleáris események
 • A terrorcselekmények
 • Törése törékeny tárgyat
 • Mechanikus bontás
 • Környezetszennyezés
 • Elhasználódás
 • Rejtett vagy rejtett hibák
 • fokozatos kár

Ezek csak példák, van még sok más terméket kizárt vagy kifejezetten említett egy All-Risk politika, fontos, hogy kérje a biztosító társaság, vagy képviselője, pontosan mik ezek, mert minden biztosító társaság más és a fedezetek változhat.

Az All-Risk biztosítás költsége is egy kicsit, hanem azért, mert az összes különböző dolgokat le tudja fedni, akkor általában érdemes egy minden kockázati politika, amikor a választás áll az Ön rendelkezésére.

Ez egy sokkal jobb stratégia fizetni egy kicsit többet a levonható és All-Risk lefedettség, mint fizetni egy pár dollárt kevesebb biztosítás, és nem kell a követelés vonatkozik minden.

Soha nem lehet tudni, mi baj van, vagy milyen baleset történhet, ez a politika kapsz sokkal jobb védelmet, így nem kell aggódni annyi során igény helyzet.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.