Szükségem megtakarítás a bank, ha van beruházások?

Home » Investing » Szükségem megtakarítás a bank, ha van beruházások?

Szükségem megtakarítás a bank, ha van beruházások?

Az élet olyan módon dobott drága meglepetéseket utunkat, legyen szó akár a járművek összeomlanak vagy légkondicionáló üzemképtelenné otthon. Amikor ezek a váratlan számlák felbukkan, hogy fontos a megtakarítás válik nyilvánvalóvá. Ezért elengedhetetlenül fontos, hogy egy olyan sürgősségi alap azok számára váratlan költségeket.

Ideális esetben, hogy a sürgősségi alap tartalmaznia kell annyi pénzt, hogy fedezze bárhol három-hat hónapra számított megélhetési költségek. Egyesek még odáig, hogy zokni el egy év értékű számlák. Akárhogy is, a lényeg az, hogy egy forrás azonnal elérhető készpénz, hogy amikor a váratlan sztrájk, akkor nem kénytelenek tartozás azokra a hirtelen költségeket.

A probléma tartani a pénzt bezárva egy megtakarítási számla, azonban az, hogy ezzel biztosan gátolják a növekedését. Ezek a napok, akkor szerencsés, hogy pont egy 1% -os éves kamat a hagyományos megtakarítási számla, mivel ha kellett befektetni, hogy a pénzt a tőzsdén, akkor könnyen előfordulhat, hogy egy átlagos éves hozam 7% vagy több.

A rövid távú, hogy a különbség nem számít. De képzeljük el, akkor képes megtakarítani $ 20,000 és tartsa a bank több mint 30 év alatt, miközben keresnek 1% kamatot ezen összeg. Három évtized után, hogy a $ 20,000 növekedni fog a $ 27,000. Most, hogy ahelyett, hogy készpénzt a bank, mondjuk befektetni, és gubanc, hogy a 7% -os átlagos éves hozam mi csak beszélgettünk. 30 év után, akkor lenne ül $ 152,000 – egészen a különbséget.

Nyilvánvalóan van egy csomó, hogy elveszik a pénzt a bank. Ezért felmerül a kérdés: Valóban szükség van, hogy a sürgősségi alap, ha van egy befektetési portfólió, hogy érintse meg?

Védelme a fő

Ennek két oka van, hogy miért ez az okos, hogy tartsa a sürgősségi megtakarítás a bank. Először is, megtakarítási számlák könnyen megközelíthető. Nem kell várni, hogy a vagyon felszámolása, hogy készpénzt, hanem, akkor általában megragad a pénzt a helyszínen, ha a szükség úgy kívánja.

A másik előny tartani a sürgősségi alap a bank az, hogy ne veszítsék megbízó – feltéve, ha nem haladja meg a FDIC határt. Más szóval, ha kibír $ 20,000 a bank, az összeget nem lehet lemenni – ez csak felmenni.

Ha befektetni, másrészt, ott mindig fennáll a veszélye, hogy elveszíti ki néhány alapvető. De még ennél is nagyobb kockázatot kelljen venni a visszavonás, amikor a piac nem működik.

Képzeld el, hogy megtörténhet, hogy találkozik egy otthoni javítás helyzet egy hét alatt, amikor a piac veszi nagy bukfenc. Ha meg kell fizetni a vállalkozó azonnal és akkor kénytelen eladni beruházások veszteséggel kap, hogy azonnal, készpénzben, ez a pénz akkor csókolni búcsút.

Lehet, hogy azt állítják, hogy figyelembe az alkalmi veszteség éri, mert a potenciális magasabb hozamok. És bizonyos forgatókönyvek, igazad lehet. De valóban a veszélye, hogy hajlandó vállalni?

Igaz, van egy erős befektetési számla, és nem sürgősségi alap nem a legrosszabb helyzetben lehet tenni magát. Képzeljük el, hogy kiad 5000 $ havonta, ebben az esetben a sürgősségi alap kell esnie valahol a $ 15,000 $ 30,000 tartományban. Ha van 5000 $ a bank, de $ 80,000 beruházásokat, lássuk be – te még elég jó formában. És ha nem a szél fel vesz egy veszteség, nem csak, hogy van egy szép párna, de akkor valószínűleg vissza egy bizonyos ponton. De ha ül $ 15.000 teljes , akkor jobb, ha rendelkezik e pénz a bankban, majd üzembe bármilyen további forrásokat gyűjt egy befektetési számla.

Végül, bár ez bölcs, hogy egy dedikált sürgősségi alap, nem akarsz menni a vízbe sem. Van olyan olyan dolog, mint a túl sok pénzt készpénzben, így ha egyszer már, hogy a biztonsági háló alakult, biztos, hogy indul befektetés a többi a megtakarítások jobb hosszú távú megtérülést.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.