Tärkeää Tietoa Korvauksen sairausvakuutuslain

Home » Insurance » Tärkeää Tietoa Korvauksen sairausvakuutuslain

Valitsemalla joustavampi sairausvakuutus vähemmällä Rajoitukset

Tärkeää Tietoa Korvauksen sairausvakuutuslain

Mikä on hyvitykseen sairausvakuutus suunnitelma?

Vahingonkorvaus sairausvakuutus suunnitelma on terveydenhuollon suunnitelma, jonka avulla voit valita lääkärin, terveydenhuollon ammattilainen, sairaalan tai palveluntarjoaja, valinnan ja antaa sinulle eniten joustavuutta ja vapautta sairausvakuutus suunnitelma.

Korvauksen terveydenhuollon suunnitelmia kutsutaan myös “perinteinen hyvitys suunnitelman” tai “maksu-for-palvelun suunnitelma”. Suunnitelma auttaa suojaavat kustannuksia sairauskulut.

Edut Korvauksen sairausvakuutus suunnitelmia

Keskeistä hyvityksen sairausvakuutus suunnitelma on, että se ei pakota sinua valitsemaan ensihoidon lääkäri.

Korvaus terveyspolitiikka on erilainen kuin politiikan tarjoamia hoitoalan järjestöt (hmos) ja ensisijainen toimittaja järjestöjen (postilaitokset), koska sen avulla voit saada sairaanhoitopalveluja jossa voit valita minkä jälkeen korvauksen terveyspolitiikka kompensoi joukon osan kustannuksista. Lisäksi korvausta sairausvakuutus suunnitelmat ovat ainutlaatuisia, koska niiden avulla voit itse viitata asiantuntijoita, ne eivät vaadi voit saada asian saadakseen korvauksen, jos haluat nähdä asiantuntija.

Sellaista vapautta saatavilla hyvitykseen sairausvakuutus suunnitelma voi olla arvokasta ohjata oman terveydenhuollon. Tämä on merkittävästi erilainen kuin hmos, IPAS, ja postilaitokset jonka käyttö hoidetaan huolellisesti, ja se voi pakottaa valitsemaan ensihoito tarjoaja osana suunnitelmaa.

Korvauksen sairausvakuutus suunnitelmat eivät edellytä palveluntarjoajan verkkoon.

On hyvitykseen sairausvakuutuslain Plan on oikea sinulle ja perheellesi?

Korvauksen sairausvakuutus suunnitelmia on eniten hyötyä, kun seuraavat asiat ovat sinulle tärkeitä:

  • Sinun ei tarvitse tai halua sitoutua ensihoidon lääkäri. Toisin HMO ja PPO: n korvaus terveyssuunnitelmaa ei pakota sinua valitsemaan ensihoidon lääkäri, joten tämä tulee ja edullisessa asemassa, että valinnanvapautta.
  • Et mielessä maksaa hieman enemmän oman sairausvakuutuksen kustannuksia tai vähennyskelpoisia
  • Et ole huolissaan valitsemalla tarjoajat, jotka eivät ole tarkastaneet kustannuksista. Eli koska et ole osa verkkoa käytettäessä korvausta sairausvakuutus suunnitelma, kustannukset lääkärit ja asiantuntijat valitset voi ulottua määritelmä UCR. Sinulla on kiinnitettävä huomiota siihen, miten valintasi vaikuttaa kuluihin.
  • Asut maantieteellisellä alueella, jossa pääsy lääkäreiden ja terveyspalvelut haluat ei sisällytetä HMO tai PPO suunnitelma.

Korvauksen sairausvakuutus suunnitelma Kustannukset ja Omavastuut

Vastuuvakuutus suunnitelmia maksamaan osan teidän hoitokustannuksista palveluntarjoajan valinnan, mutta voidaan soveltaa vähennyskelpoisia.

Kanssa hyvitykseen suunnitelma, maksat ensimmäisen osan hoitokustannuksista ennenkuin maksat rajaan asti oman osuuden, joka tunnetaan vähennyskelpoisia. Omavastuuta korvauksen suunnitelma voi vaihdella 100 $ yksilöiden ja $ 500 keskimäärin perheiden ja vaihtelee palveluntarjoajan tai vakuutusyhtiö.

Kun maksat omavastuuosuuden suunnitelma maksaisi loput sairausvakuutus kustannuksia jopa enimmäismäärät oman sopimuksen sopimus.

Korvauksen politiikat voivat myös co-pay tai rinnakkaisvakuutus lausekkeita. Vaikka korvausta sairausvakuutus suunnitelmia voi joskus maksaa enemmän pois taskusta yksilöille, etu itse viittaa asiantuntijoita ja joka voi vapaasti saada hoitoa missä haluat, ilman Geolocation rajoituksia on hyvin arvoinen investointi monille.

Korvauksen sairausvakuutus suunnitelmia vs. HMO ja PPO suunnitelmat

Toisin HMO ja PPO sairausvakuutus suunnitelmia, useimmat korvauksen mukaisesti voit valita minkä tahansa lääkäri , erikoislääkärin ja sairaala, jonka haluat pyytäessään terveyspalveluihin. Korvauksen suunnitelmia pidetään maksu-for-palvelun sairausvakuutuksen suunnitelmia, jossa sinulla on vapaus valita terveydenhuollon palveluja ja niin kauan kuin palvelut ovat oikeutettuja teitä voidaan periä maksu riippuen siitä, miten politiikan sääntöjä on kirjoitettu.

Joskus korvausta sairausvakuutus suunnitelmia maksaa enemmän kuin hmos ja postilaitokset, mutta loppuratkaisu on joustavuus valintoja.

Pääsy asiantuntijoita, joilla Korvaus sairausvakuutuslain Suunnitelmat

Kyky itse viitata asiantuntija voi olla merkittävä etu saadaan paras terveydenhuolto ja on varmasti yksi suurimmista eduista kanssa korvauksen hoitovakuutusuudistuksen suunnitelmia.

4 Tärkeitä Avaimet ymmärtäminen hyvitykseen sairausvakuutuslain Plan

Jos sinulla on mahdollisuus valita korvauksen politiikkaa sairausvakuutus, tässä on neljä tärkeää seikkaa muistaa:

1. Korvaus suunnitelmat ja tavallista, tavanomainen ja kohtuullinen (UCR) Hinta

UCR hinnat ovat summia, jotka lääketieteellisen palveluntarjoajat omalla alueella yleensä laskuttaa palveluista, koska korvausta suunnitelmat hallitaan itse sairausvakuutus suunnitelmia ei ole verkkoa eritellään hinnat että valitsemasi tarjoajat veloittaa. Tämän seurauksena haluat tutustua kustannuksia että suunnitelma nimeää ja tavanomaisin vs. mitä valitsemasi tarjoaja veloittaa palvelujen välttää yllättäviä kustannuksia. Varsinkin jos menet muille maantieteellisille alueille. Yleensä useimmat palveluntarjoajat täyttävät, mutta se on tärkeää saada tietää, jos käytät itsehallinnollisen suunnitelma kuin korvausta sairausvakuutus suunnitelma.

2. ymmärtäminen Omavastuut ja omavastuuosuudet Vakuutuskorvausta sairausvakuutuslain

Saatat olla vähennyskelpoisia. Omavastuu on summa, jonka on maksettava ennen vakuutusedut tarjotaan. Jos terveydenhuollon kuluja katetaan tai voidaan maksaa vakuutussopimuksen mukaisia, vähennyskelpoisia sovelletaan.

Jälkeen vähennyskelpoisia, saatat joutua maksamaan omavastuu. Yhteistyöhön maksu on tietty prosenttiosuus maksat jäljellä maksujen jälkeen vähennyskelpoisia. Esimerkiksi: Jos oikeutettu maksut ovat $ 800 olet $ 200 vähennyskelpoisia, niin se jää $ 600 vasemmalle. Sano omavastuu on 20%. Tämä tarkoittaa sitä, olet silti velvollinen maksamaan 20% jäljellä määrä $ 600 mikä olisi $ 120. Selvitä vähennyskelpoisia ja rinnakkaisvakuutustoiminnan vaatimukset korvauksen sairausvakuutus suunnitelma olla varma voit kattamaan.

Joissakin korvausta terveyspolitiikkaan myös enimmäismäärä, joudut maksamaan toisena vakuutuksen. Edellä mainituista toimista tulee edullinen, koska kun osut suurin maksettava, sinun ei enää tarvitse maksaa rinnakkaisvakuuttamiseksi. Riippuen lääketieteellisen tilanteen tämä voi auttaa hallinnoitava suurinta kustannuksista voisitte maksamaan osana politiikkaa.

3. Korvaukset Health Plans niillä ei rajoiteta pääsyä maantieteellisen sijainnin perusteella

Tarkemmat ohjeet määritelmässä hyvityksen terveyssuunnitelmaa edellä, hyvitykseen suunnitelma, sinulla on vapaus valita lääkärin, erikoislääkärin tai sairaalassa vähän, jos lainkaan rajoituksia.

Joissakin tapauksissa, HMO ja PPO voi rajoittaa vaihtoehtoja lääkäri, erikoislääkärin tai sairaalaan rajoitettu maantieteellisesti tai alue, johon palveluntarjoaja sijaitsee. Tämä antaa merkittävää etua vapautta tarjoamia korvauksen suunnitelma monille ihmisille.

4. Vahingonkorvaus Suunnitelmat ja ennaltaehkäisevä terveyspalvelut

Joissakin korvausta sairausvakuutus suunnitelmia ei voi koskea ennaltaehkäiseviä palveluja, kun taas toiset eivät. Ennaltaehkäiseviä terveyspalveluja kuuluvat vuosittain check-up tentit ja muut rutiini toimisto käyntiä, jotka on suunniteltu estämään sairauksia. Ennen valintaa terveyttä koskeva suunnitelma, varmista, ja keskustella siitä, miten ennaltaehkäiseviä palveluja on vakuutettu, ja kuinka paljon korvauksia voit odottaa. Tämä auttaa sinua tekemään valinnan parhaan mahdollisen suunnitelman. Joissakin tapauksissa näiden palvelujen kustannukset eivät välttämättä lasketa vähennyskelpoisia.

Miten tietää, mitä on peitetty Korvauksen sairausvakuutuslain Plan

Oman hyvitys politiikan kirjanen tai työntekijän eduksi kirjanen täsmentää ehdot, mitä kuuluu ja mitä ei kuulu. Lue järjestyksen tai hyötyä kirjanen ennen kuin sitä tarvitaan terveyspalvelujen ja pyydä sairausvakuutus agentti, vakuutusyhtiö tai työnantaja selittää mitään, on epäselvä.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.