Tarvitsenko Säästöt Pankin Jos minulla on sijoituksia?

Home » Investing » Tarvitsenko Säästöt Pankin Jos minulla on sijoituksia?

Tarvitsenko Säästöt Pankin Jos minulla on sijoituksia?

Elämä on tapa heittää kalliita yllätyksiä matkalla, olipa kyse ajoneuvojen hajottaa tai ilmastointilaitteiden toimintahäiriö kotonaan. Kun nämä suunnittelemattomia laskut ponnahtaa merkitys säästöjen ilmenee. Siksi on tärkeää saada hätärahaston niille ennakoimattomia kuluja.

Ihannetapauksessa että hätärahasto tulisi sisältää riittävästi rahaa kattamaan missä tahansa kolme ja kuusi kuukautta arvoinen elinkustannusten. Jotkut menevät jopa niin pitkälle, että sukka pois vuoden verran laskuja. Joko niin, kohta on saada lähde heti käytettävissä rahana siten, että kun odottamattomat iskee, et ole pakko turvautua velan kattamaan näitä äkillisen kulut.

Ongelma pitää rahaa lukittuna säästötili, kuitenkin se, että näin varmasti stunt sen kasvua. Nykyään voit olla onnekas pisteet 1% vuotuinen korko perinteinen säästötili, kun taas jos olit sijoittaa että rahaa osakemarkkinoilla, voit helposti voi nähdä keskimääräinen vuotuinen tuotto 7% tai enemmän.

Lyhyellä aikavälillä tämä ero voi ole merkitystä. Mutta Kuvitellaan pystyt säästää $ 20.000 pidät sen pankissa yli 30 vuoden aikana, kaikki samalla ansaita 1% korkoa, että summa. Kolmen vuosikymmenen ajan, että $ 20000 kasvaa noin $ 27000. Nyt sen sijaan pitää, että käteistä pankin, sanokaamme sijoittaa sen ja repiä että 7% keskimääräinen vuosituotto olemme juuri puhuneet. 30 vuoden jälkeen, olisit istuu $ 152000 – aivan erilainen.

On selvää, että on paljon menetetään pitämällä rahaa pankkiin. Siksi se herättää kysymyksen: Tarvitsetko todella, että hätärahasto jos sinulla on sijoitussalkku napauttaa?

Suojaaminen pääasiallinen

On kaksi syytä, miksi on viisasta pitää hätätilanteessa säästöjä pankissa. Ensinnäkin säästötilit ovat helposti saatavilla. Sinun ei tarvitse odottaa rahaksi saada käteistä, vaan voit yleensä napata rahaa paikan päällä, jos tarvetta ilmenee.

Toinen etu on pitää hätärahasto pankki on, että et ole vaarassa menettää pääasiallisen – edellyttäen et ylitä FDIC rajan. Toisin sanoen, jos kiinni $ 20.000 pankki, joka summaa ei voi mennä alas – se voi vain nousta.

Kun sijoitat, toisaalta, on aina vaara, että et menetä joitakin tärkein. Mutta vielä suurempi riski on ottaa ottamaan peruuttamisen ajankohtana, jolloin markkinoilla on alhaalla.

Kuvittele satut kohdata kodin korjaus tilannetta viikon aikana, kun markkinoille kestää suuren kuivausrummussa. Jos joudut maksamaan urakoitsijan heti ja olet pakotettu myymään investointeja tappiolla saada, että käteistä heti, että rahat voit heittää hyvästit.

Saatat väittää, että kun satunnainen menetys kannattaa, koska mahdollisuuksia korkeammat tuotot. Ja joissakin tilanteissa, saatat olla oikeassa. Mutta onko se todella riskin olet valmis ottamaan?

Se sanoi, jolla vankka sijoituksiin eikä hätärahasto ei ole pahin tilanne voi asettua. Kuvittele viettää $ 5000 kuukaudessa, jolloin hätärahasto pitäisi pudota jossain $ 15.000 $ 30000 alue. Jos sinulla on $ 5000 pankki mutta $ 80,000 investointien Totta puhuen – olet edelleen hyvässä kunnossa. Ja jos ei päätteeksi ottaen menetys, ei vain sinulla on mukava tyyny, mutta luultavasti takaisin jossain vaiheessa. Mutta jos istut $ 15000 yhteensä , olet parempi ottaa että rahaa pankkiin, ja sitten laskemisesta mitä lisävaroja keräät osaksi sijoitustilille.

Lopuksi, kun se on viisasta olla oma hätärahasto, et halua mennä yli laidan joko. Siellä on sellainen asia kuin ottaa liian paljon rahaa käteisenä, joten kun sinulla on, että turvaverkkoa perustettu, muista investoimatta loput säästöjä paremmin pitkän aikavälin tuottoa.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.