Tarvitsetko kaiken kattavaa vakuutusta politiikka?

Home » Insurance » Tarvitsetko kaiken kattavaa vakuutusta politiikka?

Tarvitsetko kaiken kattavaa vakuutusta politiikka?

Yksi vaihtoehdoista sinulle voidaan tarjota, kun ostaa kotiin vakuutuksen, huoneisto vakuutus tai vuokraaja vakuutus vai ei haluat kaiken kattavaa politiikkaa.

Kaiken kattavaa vakuutusta voidaan myös nimitystä “kattava” tai “Avaa vaarojen”

Mikä on kaiken kattavaa vakuutusta politiikka?

All-Risk vakuutussopimus tai avoimen vaaroja politiikka tarjoaa kattavuus ja suojaa kaikki “riskejä” tai vaaroista, jotka voisivat vahingoittaa kotiisi tai sisällön ja henkilökohtaisen omaisuuden, ellei “riskit” on jätetty nimenomaan politiikan sanamuotoa.

Tämä tarkoittaa, että jos haluat tehdä reklamaation johtuva äkillinen tai vahingoilta, sinun olisi peitetty All-riskipolitiikka ellei vakuutusyhtiö näyttää toteen vahingon aiheutti tai johtuu jotakin, joka on erityisesti suljettu pois, listattu tai rajoittaa sanamuodosta.

Mitä vaihtoehtoja on olemassa lisäksi kaiken kattavaa vakuutusta?

On olemassa monia mahdollisia vaihtoehtoja, kun ostat lähetyksenä kotona, lisäksi kaiken kattavaa kuten:

 • Nimettyjen vaarojen toimintavaihtoehtoa
 • politiikkaa, joka antaa sinulle kaiken kattavaa rakennuksessasi, ja vain nimetty vaarat henkilökohtaisella omaisuutensa tai sisältöä

Mitä eroa on kaiken kattavaa vakuutusta ja nimesi vaarojen vakuutus?

Kaiken kattavaa vakuutusta kattaa enemmän asioita voisi tapahtua, koska se kattaa kaikki mikä ei ole suljettu pois. Se on kalliimpi millaista politiikkaa.

Nimetty vaarojen kattavuus kattaa ainoastaan ​​riskit, jotka ovat erityisesti lueteltu politiikan, niin koska se kattaa paljon vähemmän, se on halvempaa politiikkaa.

Nimetty Vaarojen: kattaa vain mitä mainitaan nimenomaisesti katettu politiikasta. Nimetty vaarojen on rajoitettu peitto politiikkaa ja on tyypillisesti noin kymmenkunta katettu riskejä.
All-Risk: Tarjoaa kattavuus kaikesta, mitä voi tapahtua, ellei sitä ole erityisesti suljettu pois.

Esimerkkejä All-Risk Policy kattavuus vs. Nimetty vaarojen

Esimerkiksi, jos sinulla on kaiken kattavaa valiokunnalle rakennuksen ja sisällön, ja ystävä tulee yli avulla voit asentaa televisioon oman den, ja ystäväsi laskee sitä ja ei vain rikkoo television, mutta vahingot lattia, An All-riskipolitiikka kattaisi vahingot lattiaan ja televisioon, koska se oli äkillinen ja vahingossa, kunhan sanamuoto kaiken kattavaa politiikkaa ei luetella tilannetta sanamuoto jotakin, joka on suljettu pois.

Kanssa nimeltään vaaroja politiikkaa, jos sanotaan, että olet vain kattaa tulen, savun vahingot, salama ja jäädytetty putket, niin tilanne edellä ei kuuluisi, koska se ei ole luettelossa.

Toinen esimerkki voisi olla, jos on viemäri varmuuskopioida, eikä sitä ole nimenomaisesti listattu katettu, sinun tulee olla epäonninen. Ottaa huomioon, että All-riskipolitiikkaa, se kuuluu direktiivin soveltamisalaan, jos sitä ei ole suljettu pois poikkeukset osassa politiikan sanamuoto. Viemäri back-up voidaan sulkea, joten tästä syystä on tärkeää olla tietoinen näistä poikkeuksista, ja katso jos voit lisätä coverages jotka ovat tärkeitä sinulle All-riskipolitiikka kautta hyväksyttäväksi. Merkinnöistä ovat toinen tapa lisätä kattavuus politiikkaa

Tarvitsetko All-Risk Policy?

Olet paras henkilö selvittää, jos tarvitset kaiken kattavaa politiikkaa, koska se on todella valinta, mitä haluat on vakuutettu.

Paras tapa tehdä päätös on selvittää, millaisia ​​sijainnille olisi, jos jotain tapahtuisi kotiisi ja huomaat, et ole vakuutettu sitä.

Aina kysyä vakuutusyhtiö tai edustava mitä hintaero on välillä kaiken kattavaa politiikkaa ja Nimetty vaarojen politiikkaa. Joskus hintaero on vain muutamia dollareita kuukaudessa.

On tärkeää aina saada molemmat hinnan vaihtoehtoihin kuin olettaa kaiken kattavaa tulee liian kalliiksi.

Jos haluat säästää rahaa, korota vähennyskelpoisia säästää rahaa palkkio, ja saada paremman kattavuuden.

Tilastoja Koti vakuutuskorvaukset ja riskit

Mukaan ISO tilastoja asunnonomistaja tappioita, ja viimeisimpien tietojen Insurance Information Institute , 5,9 prosenttia vakuutettujen kotitalouksista oli väitteitä.

Tiedot vuodesta 2015 osoittavat, että pois kaikki kotivakuutus väittää, noin 97 prosenttia oli omaisuutta vahingonkorvausvaatimuksia. Nämä olivat alkuun riskejä, joka aiheutti väitteet:

 • 23,8 prosenttia tuli tulta ja salamoita
 • 20,3 prosenttia tuulelta ja rakeet
 • 45,1 prosenttia vesivahinkoja ja jäädyttäminen
 • 1,8 prosenttia varkaus
 • 6,1 prosenttia “kaikista muista omaisuusvahinkoja”, joka sisältää ilkivaltaa ja haittaohjelmia pahaa

Mitkä asiat ovat tyypillisesti poissuljettu All-Risk Policy?

Jokainen vakuutusyhtiö voi päättää sisällyttää enemmän kattavuutta niiden kaiken kattavaa politiikkaa rajoittamalla poikkeukset kuin lisäarvoa Perk kuitenkin antaa teille yleinen ajatus tässä muutamia esimerkkejä eristä, jotka ovat tyypillisesti sulkea pois All-riskipolitiikkaan :

 • Aiheuttamien vahinkojen jyrsijöiden tai tuholaisten
 • Tietyt vesivahinko esimerkiksi Viemäreiden Back Up voidaan sulkea. Tämä on tärkeä osa vakuutusturva ymmärtää. Aina kysyä , millaisia vesivahingon sisältyvät tai jättää oman politiikan.  
 • maan liikkeiden
 • Tulva
 • ydinonnettomuuksista
 • Terroriteot
 • Murtuminen särkyvät esineet
 • laiterikkoutumista
 • saastuminen
 • Kuluminen
 • Piilotettu tai piileviä vikoja
 • asteittainen vahinko

Nämä ovat vain esimerkkejä, on paljon enemmän eriä tai erikseen ilmoitettava mukaan kaiken kattavaa politiikkaa, on tärkeää kysyä vakuutusyhtiön tai edustaja, mitä he ovat, koska jokainen vakuutusyhtiö on erilainen ja coverages vaihtelevat.

All-Risk vakuutuksen voi maksaa hieman enemmän, mutta koska kaikki eri asioita se voi kattaa, se on yleensä syytä ottaa kaikkien riskipolitiikka aina valinta on käytettävissä.

Se on paljon parempi strategia maksaa hieman enemmän omavastuuta ja on kaiken kattavaa kattavuus kuin maksaa muutaman dollarin vähemmän vakuutus ja ole vaatimus kata lainkaan.

Et koskaan tiedä, mikä voi mennä pieleen, tai millainen onnettomuus voi tapahtua, tämä politiikka antaa sinulle paljon paremman suojan, joten sinun ei tarvitse huolehtia niin paljon aikana vaatimus tilanteessa.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.