Taxele de pensionare: 5 moduri de a economisi bani

Home » Retirement » Taxele de pensionare: 5 moduri de a economisi bani

 Taxele de pensionare: 5 moduri de a economisi bani

Ai muncit din greu pentru a economisi destui bani pentru pensie, dar asta e doar o parte a luptei.

Odată ce te retragi și să se bazeze pe faptul că banii ca sursă principală de venit, ultimul lucru pe care doriți este pentru guvernul pentru a obține o mare parte din ea. Cei mai mulți oameni vor intra în pensie, cu mai puțini bani decât au nevoie, așa că taxele trebuie să fie reduse la minimum. De fapt, chiar dacă ați salvat o mulțime de bani, veți dori în continuare să plătească cele mai mici impozite posibile.

Am întrebat câțiva consilieri financiari să cântărească în cu privire la modul de a plăti mai puțin în taxe guvernului și de a salva mai mulți bani pentru tine si familia ta.

1. știu ce impozabil

Asta e ușor – doar despre tot ceea ce este impozabil. Întrebarea este, când este impozabilă? Dacă aveți investiții în afara conturilor de pensii avantajați-fiscale, acestea sunt impozabile în fiecare an, indiferent dacă sunt pensionari sau nu. Acestea pot include conturi regulate de brokeraj, imobiliare, conturi de economii si altele.

Cele mai multe venituri desemnat-pensionare, pe de altă parte, nu este impozabilă până când de fapt se pensioneze. Apoi, este. Prelevările IRAS tradiționale, 401 (k) s și 403 (b) s – și plăți de la rente, pensii, conturile de pensii militare și multe altele – pot fi impozabile.

Roth IRA, între timp, este un hibrid. Banii ai pus în contul este impozabilă înainte de a face depozit, dar câștigurile de investiții sunt scutite de impozit, dacă vă așteptați să le retragă, până când vă confruntați cu un „eveniment de calificare.“ Pornirea 59½ este un eveniment de calificare; . unele cercetări pe cont propriu sau cu ajutorul unui consultant financiar va ajuta să înțelegeți pe ceilalți, precum și alte active care sunt impozabile.

2. Cunoaște Suport dvs.

Potrivit lui Nathan Garcia, PCP, director general sau Westbourne Investments, „Cel mai simplu mod de a reduce impozitele este prin menținerea venitului în categoria de impozit că impozitele pe câștigurile de capital pe termen lung la 0%. Ca un cuplu, aceasta înseamnă venituri mai mic de 75300 $. Acest lucru va menține, de asemenea, impozitele pe venit obișnuite în suportul de 15%. O mulțime de planificare trebuie să meargă în mod corespunzător de executare această strategie, deoarece trebuie să includă securitate socială, pensii și alte surse de venit, împreună cu orice distribuțiile cont de retragere. Tu sau consilierul trebuie să aibă o înțelegere clară a temei în conturile de investiții non-calificat.“

El continua, „Pentru a executa corect această strategie ar trebui să ia distribuțiile până la partea de sus a suportului de impozit marginală (până la $ 75300 ca un cuplu), chiar dacă nu aveți nevoie de venituri. Acest lucru va ajuta să construiască un tampon pentru anii viitori când ai nevoie de venituri. Dacă găsiți că aveți nevoie de mai multe venituri decât 75300 $ poti lua banii dintr-un cont Roth „.

3. Faceți o conversie Roth

Amintiți-vă, un IRA Roth taxele acum în loc atunci când retrage banii. Plata impozitelor acum, în timp ce încă de lucru, elimina povara fiscală mai târziu în viață, atunci când ai nevoie de toți banii puteți obține.

Josh Trubow, PCP, de Sensible Planificare Financiară a spus, „Fără presupunând că orice modificări ale codului fiscal, în viitor, a face conversii Roth în anii cu venituri mici este o strategie pentru plata impozitelor la o categorie de impozitare mai mic, redirecționând când realizezi venituri. Noi determina cât de mult clientul ar trebui să convertească pe bază de la an la an, în scopul de a umple inferioare parantezele fiscale și să plătească taxe la o rată mai mică (în prezent) decât ar fi în cazul în care au așteptat și au retras fondurile într-un an, atunci când“ voi fi într-o categorie de impozitare mai mare.“

Diversificarea 4. Taxa

La fel cum ar trebui să-și diversifice portofoliul de investiții, pentru a evita pierderile la scară largă, ar trebui să facă același lucru cu taxele tale, deoarece bracket fiscale va fluctua probabil la diferite momente din viata ta.

Chris Kowalik de ProFeds, expert de pensionare federale si vorbitor frecvent angajatilor federali cu privire la planificarea financiară, spune, „diversificare fiscală este conceptul că, în timpul diferitelor perioade economice, pensionarul are mai multe găleți de bani pentru a alege. Atunci când taxele sunt relativ ridicate, pensionarul s-ar putea alege să ia venit dintr-un cont duty-free. Atunci când taxele sunt relativ scăzute, pensionarul poate alege să ia venit dintr-un cont impozabil.“

5. Luați în considerare Mutarea

întrebat vreodată de ce Florida este o destinație populară pentru pensionari? Nu este vorba doar plajele – este lipsa impozitului pe venit de stat. Nevada, New Hampshire, Dakota de Sud, Tennessee, Texas, Washington, Wyoming și Alaska nicicum un impozit pe venit de stat, de asemenea.

Anthony D. Criscuolo, PCP, Palisades Hudson Financial Group, spune: „Această strategie poate lucra, dar nu este singura soluție. O opțiune este de a investi în fonduri de obligațiuni municipale de stat specifice. Dar, înainte de a face ceva, să înțeleagă modul în care taxele de stat și locale vă va afecta pensionarea ou cuib „.

Linia de fund

Cheia este de a menține taxele de pensionare scăzută nu este să aștepte până la pensionare, pentru a începe a face planuri. În schimb, face planuri bine înainte de a trebui să se bazeze pe economiile de pensii ca sursă principală de venit. Planificarea financiară nu este o sarcină ușoară. Cel mai bine este să ceară sfatul unui consilier financiar cu experiență în proiectarea planurilor de gestionare a averii eficiente din punct de impozitare.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.