Tekstforfatter eller innhold ekspert: Hvem bør du leie for å øke salget?

Home » Online Business » Tekstforfatter eller innhold ekspert: Hvem bør du leie for å øke salget?

Tekstforfatter eller innhold ekspert: Hvem bør du leie for å øke salget?

Når du ønsker mer salg, trenger du rett type forfatter.

I det siste, var det bare ett klart valg – en tekstforfatter. I dag, ting er ikke så enkelt. Innhold spesialister har kommet på markedet. Avhengig av dine behov, kan de være den overlegne alternativet.

Jeg skal vise deg hvordan du gjør det riktige valget.

Innen du er ferdig med å lese, vil du forstå forskjellen mellom en tekstforfatter og et innhold ekspert. Ikke bare det, men du vet nøyaktig hvilken du skal leie for å maksimere salget i tre vanlige salgsfremmende situasjoner.

First things first …

Hva er forskjellen mellom en innhold ekspert og tekstforfatter?

Både innhold spesialister og tekstforfattere operere innenfor direkte respons rammeverk. Dette betyr at de skriver med henblikk på å gi en spesifikk respons, slik som en sosial media liker eller aksje, nyhetsbrev registrering, webinar RSVP, eller et kjøp. Det som skiller disse forfatterne er taktikk de bruker for å få ønsket respons.

For å være klar, når du ansetter en forfatter, trenger du ikke bare ønsker å ansette noen forfatter; snarere en forfatter som har spesialisert seg på ikke bare å skrive, men å skrive på en måte som er påvist å få potensielle og eksisterende kunder til å ta affære. Hva er poenget med å skape innhold og kopiere hvis det ikke generere inntekter?

Innholds spesialister bruke innhold til å bygge merkekjennskap og presse for handling. Sosiale medier oppdateringer, blogginnlegg, nyhetsbrev artikler, og advertorials eller “native” reklame er deres lekeplass. Deres oppfordring til handling er noen ganger opplagt, men oftere er det en subtil push. Dette bidrar til å holde produktet eller merkevare toppen av tankene i ønsket markedet og “varm” et potensielt publikum for senere salg innsats.

Tekstforfattere, derimot, er rene salgs forfattere. Selv om de kan skrive innhold, tekstforfattere foretrekker kopi som fører til et salg. PPC-annonser, e-post og autosvarer sekvenser, landingssider, kort eller lang skjema salg bokstaver, video salg bokstaver … det er her en tekstforfatter skinner.

Gitt disse forskjellene, som forfatter bør du leie? Det avhenger av din situasjon og mål. La meg gå gjennom tre av de vanligste salgsfremmende situasjoner for å vise deg hva jeg mener …

Mens i de fleste tilfeller er bedre å sette ut kopieringsbehov til en profesjonell, jeg tror at hver bedriftseier bør ha en grunnleggende forståelse av hva god og effektiv kopien er. På denne måten er du i stand til å vurdere innholdet og kopierer du er outsourcing og avgjøre om du arbeider med en kompetent forfatter.

Scenario 1: En Opprykk til din egen “House” File

For dette første scenariet, la oss fokusere på en av de vanligste utfordringene markedsførere står overfor – markedsføre produkter og tjenester til eksisterende e-postliste og kunder.

Her har du en målgruppe som allerede er kjent med din bedrift. De har kjøpt noe eller hevet sin hånd som varme prospekter ved å abonnere på listen din.

Nå ønsker du dem til å ta neste skritt og kjøpe flere varer eller tjenester.

Hvem bør du leie?

Den beste tekstforfatter du har råd til!

En topp-notch tekstforfatter håndverk engasjerende e-post og salg sider til å trekke ekstra inntekter fra eksisterende hus fil. Og selv om du e listen daglig, kan en erfaren tekstforfatter gjøre salgs eposter noe publikum kjøper fra regelmessig.

Når du skriver kopi, spesielt til ditt eget hus listen, er det viktig at kopien er skrevet i din “stemme”, så det er en konsekvent tone til meldinger. En god tekstforfatter vil ønske å intervjue deg og vurdere tidligere materialer for å få et inntrykk av hva stemmen din er.

Scenario 2: Attraction og “Varmer opp” Cold Trafikk

Tiltrekke og vinne over kaldt trafikk er tøff.

Om du får denne trafikken fra organiske søk eller betalte plasseringer, må du gjøre et godt førsteinntrykk.

Her, et innhold ekspert gir deg fordelen. Hvorfor? Moderne nettlesere er både sofistikert og skvetten. Sniffing ut salg plasser og kjører bort – raskt – er hva de liker best. For å komme rundt sitt forsvar, må du tilby dem noe de begjærer … innhold av høy kvalitet.

Tenk på det som en “gi for å få” value proposition …

Du gir engasjerende, informativt innhold. Målgruppen blir hekta. De begynner å kjenne, liker og stoler på merkevaren. Forholdet blomster og varmes opp, noe som gir deg en vennlig miljø der leserne er svært sannsynlig å bli din beste og mest verdifulle kjøpere.

Dette blir mer og mer viktig som folk blir blind for å rette opp reklame på sosiale nettverk. Du ønsker å bruke en to-trinns tilnærming der du tilbyr verdi først, og deretter flytte dem inn i salgsprosessen.

Scenario 3: New Product Launch

Innføring av et nytt produkt til markedet er en stor investering. Det er mye penger, tid og ressurser på linjen. Så hvilken forfatter bør du leie for de beste resultatene?

Både!

For lanseringer, innholds spesialister og tekstforfattere arbeide sammen for å maksimere respons. Dette er hvordan…

Innholdet spesialist “pre-varmer” målgruppen med et forskudd kampanje sosiale medier teases og artikler. Stykker som fremhever fordelene ved produktet uten å nevne selve produktet kan generere betydelig interesse før de første reklamemateriell gå offentlig.

Reklamemateriell selv – destinasjonssider, salgsbrev, og følge opp e-post sekvenser – gjøre det “tunge løft” for å lukke salg. Her vil du ha en svært dyktig tekstforfatter. Få det beste du har råd til kopien som kroker leseren på første linje og ikke la dem gå før de har kjøpt.

Med kopien skrevet, kan et innhold spesialist forlenge levetiden på lanseringen, også. Bruk dem til å pare en etablert salg brev med en jevn strøm av ferske skrevet advertorials eller mini-case-studier. Dette vil trekke nye, organisk interesse og trafikk til tilbudet.

En siste påminnelse, når det gjelder å ansette en tekstforfatter du vanligvis får hva du betaler for. Ikke bli lokket i av billige artikkelen forfattere og tekstforfattere. Generelt, de er billige fordi de rett og slett ikke kan skrive kopiere og innhold som får resultater.

Lyst til å vite mer om hvordan å ansette og få mest mulig innhold spesialister og tekstforfattere?

Jeg har kort dekket forskjellene mellom et innhold ekspert og tekstforfatter. Du har sett hvordan hvert kan hjelpe deg med vanlige salgsfremmende tiltak. Likevel avhengig av dine markedsføringsbehov, kan du fortsatt har spørsmål.

For svar, besøk amerikanske forfattere og kunstnere, Inc (www.awaionline.com). Vår omfattende bibliotek av gratis innhold dekker alle deler av kopi innhold forholdet. Pluss, hvis du er ute etter å ansette en velt tekstforfatter eller innhold ekspert akkurat nå, Awai er DirectResponseJobs er nettets fremste private jobber styret for eksperter av begge typer. Det er ingen kostnad for å legge inn en annonse, og bare Awai trente forfattere har tilgang til den.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.