Temelji za gradnjo trdnega upokojitvi

Home » Retirement » Temelji za gradnjo trdnega upokojitvi

Temelji za gradnjo trdnega upokojitvi

Če ste kdaj zgradili hišo, veste, da je težko ujeti v podrobnostih: luči, naprave, talne obloge in obloge. Odločanje o vseh teh stvareh je lahko naporno. Načrtovanje upokojitev lahko počutijo malo, kot je ta. Ampak tako kot gradnjo stanovanjske hiše, v pokoju, pravi temelj ustvari trajno vrednost.

Ob dovolj dohodkov v upokojitev

Vsakdo potrebuje dohodek. Za večino upokojenih ljudi, ki dohodek izvira iz kombinacije koristi za socialno varnost in osebnih prihrankov. Nekatere skupine uživajo tudi old-style pokojnine, ampak tistih, ki postajajo redkost. Učitelji, železniški delavci in številni vladni uslužbenci (lokalnih, državnih in zveznih), nekatere izmed redkih skupin, ki še imajo pokojnino.

Ključ do uspeha dohodka usklajuje mesečni stroški z mesečnim dohodkom. V mnogih domovih, osebni prihranki vključuje tako pred in po obdavčitvi dolarjev. Izbira sistema za umik za zmanjšanje davkov, lahko naredi veliko razliko, podobno sposobnost za prilagoditev na spreminjajoče se razmere. Dva netradicionalnih izdelki so vse bolj priljubljeni.

Odložene rente se lahko uporabijo za zagotovitev prihodnje dohodek. Enkratna premija bo danes obljubljajo redne dohodke za kasnejših letih, do 85 ali 90 let. Z enim od teh specializiranih zavarovalnih produktov, ki jih ne bo preživela svoj denar.

Povratne hipoteke se lahko uporablja tudi za dopolnitev dohodka. Pregled je stisnila veliko stroškov in slabosti iz teh kreditov, in jih je mogoče uspešno uporabiti, da bi izkoristili domači kapital za boljše namene. Bodi pozorna na agresivne prodajne tehnike, in približati svoje redne hipotekarnih strokovnjaka za pomoč.

Pokojninski načrt Distribucije

Čeprav so pokojnine manj pogoste, druge vrste pokojninskega načrta so velike: delitev dobička, 401 (k) načrte, davki pokrita rente (453 načrti), odloženi nadomestilo (457 načrti) in posamezne upokojitve računi (IRAS) bahajo. Poleg tega sta poenostavljena pokojnine zaposlenih (SEP) in (davčna načrt prihranki spodbuda za zaposlene) PREPROSTO načrti so načrti za upokojitev, ki temeljijo na IRA.

Večina načrtov zagotoviti enoten veliko plačilo za upokojitev, ki zahteva posebno pozornost. Prvič, tipično porazdelitev lahko večje od katere koli druge finančne transakcije in je zastrašujoče znesek za mnoge upokojence. Drugič, vsak del ni zapakirano v IRA sooča tako zvezne in državne davke na dohodek.

Tretjič, različne IRA prevračanjem alternative lahko naloži visoke provizije, naložbene omejitve in / ali stroške predaje. Nekateri delodajalci omogočajo upokojencev, da ostanejo v zaposlovalcev. Če so pristojbine načrt nizka in je na voljo dovolj možnosti kakovosti naložb, je to lahko dobra izbira za zdrava pamet vlagateljev. Vendar pa lahko drugi ljudje koristi od strokovne pomoči in širše izbire.

Pravica Znesek tveganja

Ljudje zdaj živijo že desetletja v upokojitev, in da je preveč konzervativna, je vsak bit tako nevarno kot preveč tvegano. Pogled nazaj na 1988. Koliko je bil nov avto potem? Koliko je najem ali hišo plačilo mesečna? Kaj te stvari stanejo danes? Kaj bo stalo v 2048?

Ljudje upokojujejo danes obraz 30-letni upokojitvene okvir. Če upokojenci vlagali vredno novega avtomobila denarja danes, še vedno potrebuje za nakup novega avtomobila v 2038 ali 2048. To je nov investicijski izziv. Konservativni vlaganje-obveznice, potrdila o depozitu (CD), določene rente, verjetno ne bo dohajala naraščajoče cene stanovanj ali avtomobilov.

Dolgoročna razpršen portfelj modrih zalog chip in obveznice ponuja najboljše možnosti za vodenje navzgor.

Estate načrtovanje

Vsakdo ve, da bi moral imeti osnovne planske nepremičnine dokumentov – oporoko, pooblastila za zastopanje in morda prenos lastništva smrtno za bančne račune ali nepremičnin. Upravičenke označbe so pogosto prezrte, vendar so ključnega pomena danes. IRAS, druge upokojitve računi in zavarovalne police, vse prenosa glede na zadnje določitve upravičenca. Ni skupno lastništvo in volja ali zaupanja ne bo pomembno.

IRA rollovers in rentne računi lahko naloži precejšen davčne obveznosti za upravičence. Ni imenovanje upravičenca ustvari vprašanje nepremičnin in pozivi pospešeno obdavčljivo porazdelitev iz IRA ali rente računov. Naredite namerne odločitve o tem, kdo dobi kaj in kako.

Načrtovanje Pravilno nepremičnin lahko zmanjša davke in povečali darila za družino ali dobrodelne namene. Vzemite si čas, da se te pravice.

Pomen prilagodljivosti in enostavnosti

Z današnjim dolgo časa upokojitve horizont, to je resnična napaka omejiti prilagodljivost. Izdelki, ki določajo precejšnje stroške predaje ali ključavnice v serijskih plačil so problematični. Okoliščine spremenijo in boste želeli spremeniti z njimi.

Veliko nas je veliko preveč računov. Obstaja stara 401 (k) računi za delovna mesta, smo zapustili že pred leti. Obstajajo bančni računi, kjer je živel in spletne račune, ki se je zdelo kot dobra ideja, na neki točki. To ustvarja absurdno količino nepotrebnega administrativnega dela in usklajevanja. Odpraviti majhne deleže preveč. To je lahko zabavno, da lastnik delnic Disney, Harley Davidson ali Facebook, vendar je za večino od nas, ti deleži so majhne v primerjavi z našega celotnega portfelja. Zabava morda, ampak neproduktivno in neučinkovito. Čas je, da poenostavijo življenje in postane resen.

Vzeli čas, da pregleda svoje tokove prihodkov ob upokojitvi, distribucij strategije, in investicijske in nepremičninske načrte, vam bodo omogočile ustvariti trdne temelje, na katerih za izgradnjo upokojitev, lahko računajo na in uživajte.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.