Terrorismi Vakuutus: Mikä se on ja sinä todella tarvitsevat?

Home » Insurance » Terrorismi Vakuutus: Mikä se on ja sinä todella tarvitsevat?

 Terrorismi Vakuutus: Mikä se on ja sinä todella tarvitsevat?

Terrorismi Vakuutus on jotain me kuulemme yhä enemmän näinä päivinä. Mahdollisuudet ovat, ennen terrori-iskujen 9/11, et ollut koskaan kuullut terrorismin vakuutus. Tämä johtuu ennen hyökkäykset Twin Towers World Trade Centeriin New Yorkissa, terrorismi vakuutusturva sisältyi lähes asunnon ja yrityksen omistajan vakuutukset. 9/11 jälkeen, vakuutusyhtiöt kuulu terrorismin kattavuutta näiden politiikkojen ja teki politiikkaa, sinun täytyy ostaa erikseen.

Terrorismiriskiarvioiden vakuutuslakia

Terrorismityöryhmä Risk vakuutuslakia (TRIA) 2002 allekirjoitettiin laiksi presidentti George W. Bushin 26. marraskuuta 2002, auttaa varmistamaan vakuutusyhtiöt ovat kyky tarjota kattavuus terrorismiriskiä. Kyseisen säännöksen, siellä on jaettu yksityinen ja julkinen korvaus vakuutettu tappioiden terroritekojen.

Hallitus lähinnä tuli jälleenvakuutusyhtiö Backer vakio vakuutusyhtiöiden kyseessä on suuren mittakaavan terrori tapahtuma katastrofeista. Lakia on jatkettu vuonna 2005 ja uudelleen vuonna 2007. Yksi terroritekoa on johdettava 5 $ vakuutettu tappioita ennen täyttävien terroritekona alle TRIA määräyksen. Nykyinen jatkaa tämän lain on määrä päättyä 31. joulukuuta 2014. kongressi ottaen huomioon vai ei laajentaa terrorismiriskiarvioiden vakuutuslakia jälleen.

Terrorismi vahinkotilastoista

Vahingon terrori-isku 9/11 on arvioitu $ 40 miljardia euroa sekä omaisuusvahinkoja ja ihmishenkien menetyksiä.

Lähes 3000 ihmistä sai surmansa hyökkäyksessä New Yorkissa, Pennsylvaniassa, ja Washington, DC Nämä katastrofeista pakko jälleenvakuuttajien (tämä on vakuutusyhtiön vakuutusyhtiö niin sanotusti) pois markkinoilta. Joilla ei varmuuskopiointi jälleenvakuutusyhtiöitä ja kyvyttömyys tarkasti hinnoitella nämä terrorismiriskiä, ​​vakuutusyhtiöt joutuivat jättää terrorismin kattavuutta.

Kuka tarvitsee Terrorismi Vakuutus?

Tietyt urakoitsijat vuokraus voi vaatia asiakkaitaan tekemään terrorismin vakuutus ehtona sopimuksen, joka tähtää työn tai lainanantaja voi myös vaatia terrorismin kattavuutta investointeihin. Myös yritykset, jotka sijaitsevat siellä, missä tiedetään terroriteot ovat tapahtuneet voidaan myös vaatia tekemään terrorismia vakuutusta. Jos olet epävarma, kysy vakuutusasiamies ja kysyy, oletko laillisesti kuljettaa terrorismia vakuutusta. Parempi vielä, tarkista oman valtion osasto vakuutus. Jos et tiedä, miten ottaa yhteyttä valtion osasto vakuutus voit mennä tähän National Association of Insurance komissaarin (NAIC) linkki Yhdysvaltojen osastot vakuutus .

Useimmat vakuutusyhtiöt tarjoavat terrorismin vakuutuksen, vaikka se ei yleensä ole pakollista lukuun ottamatta työntekijöiden tapaturmavakuutus. Tämä johtuu siitä, että työntekijät tapaturmavakuutus säätelee valtion patsaat, jotka määrittävät työnantajan on annettava korvaus on työssä vammoja riippumatta vika. Tapaturma politiikka eivät kuulu saman tyyppisiä poikkeuksista kuin muita vakuutuksia, koska näiden osavaltioiden säädöksiä.

Vaikka sinun ei tarvitse tehdä terrorismin vakuutus, se voi olla hyvä idea voit kuljettaa kattavuus jos asut suuri pääkaupunkiseudulla, alue tunnetaan ennen terrori-iskut ovat, vaikka haluat vain varmista, perheesi, tavarat ja yrityksen resurssit vakuutettu johtuvia arvonalennuksia terroristihyökkäyksen.

Miten ostan Terrorismi Vakuutus

Voit ostaa erillisen terrorismia vakuutuksen monista standardituotteita vakuutusyhtiötä. Useimmat vakuutusyhtiöt pystyvät myydä sinulle kattavuuden terrorismista vakuutuksen, jos tunnet sen tarpeelliseksi tai vaaditaan ostaa sen itse, työsi tai liiketoimintaa.

Jälleenmyyjät Terrorismi Vakuutus

On vakuutusyhtiöt, jotka tarjoavat terrorismia vakuutus joko erillisenä politiikkaa tai osana suurempaa kokonaisuutta kattavuus.

Täällä on muutamia yrityksiä voit tarkistaa selvittää, mitä vaihtoehtoja jokaisella on terrorismia vakuutusturva; Chubb  ja XL Group PLC Tutustu vakuutuksen luokitusorganisaatiot varmista, että vakuutusyhtiö on hyvämaineinen ja on hyvä vakavaraisuusluokitus. Voit myös tarkistaa vakuutusyhtiön asiakaspalveluun ennätyksen Better Business Bureau tai JD Power & Associates.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.