The Ultimate Guide to kiválasztása Term Life Insurance Policy

Home » Insurance » The Ultimate Guide to kiválasztása Term Life Insurance Policy

The Ultimate Guide to kiválasztása Term Life Insurance Policy

Ma elvisszük egy mélyebb pillantást életbiztosítások. Életbiztosítás egyike azoknak a ragacsos dolog, hogy érzem magam, mint egy buta kiadás, amíg szükség van rá … és akkor tényleg szükség van rá.

Számomra életbiztosítás tényleg nem lesz probléma, amíg a feleségem és én elkezdtem a gyerek és elkezdtünk komolyan értékeli a jövőben. Mi lenne az életük, mint ha én váratlanul elhunyt? Vajon Sarah képes megfelelően biztosítani számukra, mert megöregedett? Mi van, ha mindkét minket váratlanul elhunyt?

Sokat kutatás, vásárolt körül, és végül felszámolás politikákat, amelyek védik egymást, és ami még fontosabb, megvédjük gyermekeinket. Ez az útmutató végigvezeti számos kulcsfontosságú tények és fogalmak megtudtuk alatt ezt az utat.

Útmutató a Megtaláljuk a legjobb Term Life Insurance:

  • Ismerje meg távú életbiztosítás a legjobb választás a legtöbb ember számára
  • Kitalálni az ideális távú
  • Döntsd el, mennyit lefedettség van szüksége
  • Körülnézni a legjobb életbiztosítás árak
  • Vásárlás az ideális politika az Ön igényeinek és a terv díjfizetéssel a hosszú távú

Life Insurance típusok – és miért kifejezés a legjobb a legtöbb ember számára
van egy csomó különféle életbiztosítások lebeg odakint különböző nevek és tulajdonságok velük kapcsolatban. Universal, egész életét, készpénz értéke … fogsz hallani ezeket a kifejezéseket bandied körülbelül életbiztosítási ügynökök.

Itt az igazság: a túlnyomó többségük összeg egy hétköznapi kifejezés életbiztosítást csomagban valami mást, általában egy befektetési kétes értékű.

Nos, nézzük másolatot. A kockázati életbiztosítási politika az egyik, amely magában foglalja egy bizonyos mennyiségű év – mondjuk, harminc, például. Egyszer, hogy a megállapodás aláírását, akkor fizet a kibocsátó vállalat a politika egy kis mennyiségű – a prémium – rendszeresen. Ha volt, hogy meghal, mielőtt a végére, hogy a kifejezést, és a támogatások kifizetése fel, a kedvezményezett a politika megkapja az értékét a politika. Ha a kifejezés véget ér, és te még mindig életben van, mind a te és a cég elsétálni.

Szóval, mi teszi ezt jobban, mint a többi politika? Költség. A kifejezés politika lesz messze kevésbé drága a biztosítási összeg kapsz, mint más politikát.

Más típusú politika nagyrészt távú politikák speciális kiegészítéseket írt … de azokat a speciális kiegészítések költséges. Egyes politikák hozzá a befektetési szempont, ahol a befektetési visszatér rosszul az első húsz-harminc évben (némelyik jól után jelentős idő, de ez az első időszakban nem jó). Mások ígéretet, hogy fedezze az egész életét, de a végén, hogy nagyon drága is.

A legjobb módszer az egészben az, hogy egyszerűen vesz egy távú politika és párosítani néhány megtakarítást saját.

Mi történik, ha eléri a végén a politika? Ha már mentés, akkor nem kell, Nagy biztosítási ezen a ponton. Big biztosítások értelme, ha van több eltartott, de amikor a kifejezés a politikai elfogy, akkor nem kell sok eltartott egyáltalán, így nem kell, hogy nagy beáramló készpénz.

Vannak, akik nem jogosultak az egyes politikák. Életbiztosítás olyan termék által értékesített a cég, amely azt kívánja, hogy minimalizálja a kockázatot, és ha jelentős kockázati tényezők, amelyek jelzik, nagyobb eséllyel rendelkező társaság fizet ki a politika, akkor lehet, hogy fizetni a magasabb díjak vagy nincs biztosítás egyáltalán. Másrészt, nem feltételezik, hogy te nem biztosítható sem. Ezek a cégek tudják, mit csinálnak, és néha nem politika az emberek, akik egyébként úgy tűnik, kockázatos.

Még ezekben az esetekben a folyamatok alább bevásárlás körül politika továbbra is pont, hogy a lehető legjobb ajánlatot az Ön helyzetét, még akkor is, ha az árak magasak.

„Nyugalmat” Product
A legfontosabb dolog, hogy emlékezzen, hogy életbiztosítás „nyugalmat” termék. Ez nem olyasmi, amit valaha is kell megcsapolni. Ha megvásárolta a politika nyugalmat, hogy teljesen ellepje a dolgokat, hogy aggódsz.

Ez egy fontos tényező, hogy tartsa szem előtt, amikor meghatározzuk a pontos részletek a politika van szüksége.

Meddig kell időszakom Be?
Ha kapok egy tízéves politika? A húsz évben? A harminc évben? Ez nem könnyű kérdés.

Általában minél hosszabb távon a politika, annál nagyobb a díjak lesznek. Ennek van értelme, ha belegondolsz – minél hosszabb távon a politika, annál valószínűbb, hogy a biztosító társaság kénytelen lesz kifizetni.

Az igazi kérdés az, hogy meg kell kérdezd meg magadtól , hogy miért van szüksége ezt a politikát? Mi a helyzet védi meg magát szemben?

Sokan vásárolnak távú életbiztosítások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyerekek pénzügyileg védett keresztül a gyerekkor. Mások vásárolni politika egyszerűen, hogy megvédjék a házastárs, amíg nyugdíjba.

Meg kell leülni és kérdezd meg magadtól , hogy mi pont emiatt már nem releváns. Mikor a gyerekek felnőnek, és kiköltözik? Mikor bejön nyugdíjkorhatár?

Az ilyen típusú kérdések pont akkor egyenesen a politika kifejezés, meg kell keresni. Kell egy a következő 15-18 évben? Kap egy húsz év politikáját. Kell egy huszonöt év múlva? Kap egy harminc év politikát. Vannak dolgok rendben lesz nyolc év múlva? Kap egy tízéves politikát.

Mennyi biztosítási kapok?
A folyamat során a kitalálni a kifejezés a politika, akkor is fog kapni egyfajta pontosan mit te elleni biztosítás. Tudni fogja, hogy mennyi ideig kell, hogy a politika számára, és milyen költségek te abban a reményben, hogy ellepje.

A következő kérdés, hogy kérdezd meg magadtól, hogy mennyi pénzt tesz ki. Saját ajánlás, hogy ha tudom, hogy meddig fogsz védelemre van szükségük, akkor elég biztosítást, hogy cserélje ki az otthoni jövedelem, amely teljes időszakra. Ha van egy baba otthon, és szeretné, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jók a középiskolában, meg kell számolni, hogy mennyi a take-home fizetni lenne azt az egész időszakban, például.

Fontos megjegyezni, hogy ez csak egy praktikus „boríték hátoldalán” számítás. Azt is figyelembe kell venni a teljes pénzügyi képet, mielőtt búvárkodás, mert a család egy csomó adósság lenne szükség több biztosító, mint egy család, egy erős pénzügyi pozícióját.

A legjobb út, hogy a kapcsolatot a díjat csak pénzügyi tanácsadója , az egyik, hogy nem érdekeltek értékesítése egy termék, és menjen át a pénzügyeit, és segít kitalálni a megfelelő összeget a helyzetet. Ne használja a jutalék alapú pénzügyi tanácsadója ehhez, mivel ők meg elsősorban az érdekli, értékesítési akkor a politika.

A végső darab, hogy rágja a: minél fiatalabb valaki, annál olcsóbb a díjak lesz , így ha egy új szülő 25 éves korában, és vásárol biztosítást megvédeni a gyermeket, a ráta lesz elég alacsony, akkor is, ha a teljes összege magas, mert a halál kockázata előtt 50 vagy 55 valóban alacsony.

Bevásárlás körül
Szóval, ha már döntött egy távú politika, és van egy jó ötlet, hogy milyen kifejezést. És most?

Az első lépés az, hogy nézzenek körül a legjobb áron. A legegyszerűbb módja, hogy az, hogy egy élet biztosítási alkusz, mint AccuQuote, FindMyInsurance vagy LifeInsure. Mindezek a szolgáltatások könnyen összehasonlítani arányát különböző biztosítók, ha már kitöltött néhány alapvető kérdésekre magáról.

Azonban, ha nem akarja, hogy szigorúan megy a legalacsonyabb arány. Fogsz szeretné használni a stabil biztosítót, hogy fog még az üzleti életben tizenöt éve.

A legegyszerűbb módja annak, hogy ellenőrizze a stabilitást biztosító társaság, hogy nézd meg a pénzügyi erő minősítését független minősítő intézet. Például, akkor megáll TheStreet és keresse meg a pénzügyi erő besorolása minden biztosító maga mérlegeli. Fogsz szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy minden biztosító te komolyan fontolgatja egy erős minősítés.

A diverzifikáció
másik lépés, amit megtehetsz, hogy minimalizálja a kockázatot, hogy „biztosítsák a biztosítást.”

Minden állam a garancia egyesület, amely az élet biztosítók abban az állapotban kell lennie a tagja. Ez egy egyszerű szabályozó intézkedés, amely biztosítja, hogy a vállalatok nem csak eladni politikák és köddé, a politikának, hogy értékesítik az állami némi biztonságot nekik.

Minden állam, ez a garancia egyesület biztosítja a politikák, amelyek tagjai által értékesített az egyesület. Mit jelent az Ön számára, hogy a kifejezés életbiztosítást garantált egy bizonyos összeget, akkor is, ha a szolgáltató nem megy ki az üzletből.

Ez az összeg változik államonként. Azt akarja, hogy néz ki ez az összeg megy a Google, és keresi az állam, plusz az „életbiztosítás garancia egyesület”. A honlapon találsz, azt az összeget, amely a politika biztosított.

Ha az összeg, amit korábban számított nagyobb, mint a garantált összeg az Ön állapotát, meg kell vásárolni két különböző politikák két különböző cégek. Így, ha van két teljesen garantált politika helyett egy részben Garantált.

Ez valószínűleg kerülni egy magasabb teljes díj, mint egy politikai, de mint már említettem, életbiztosítás „nyugalmat” termék, és ez biztosítja a nyugalmat.

Az előre vezető út
Miután kiválasztotta a politika, az életbiztosítási számlát kell válnia az egyik legfontosabb számlákat minden alkalommal kap egy. Győződjön meg róla, ez a törvényjavaslat kerül kifizetésre. Ha nem fizet, akkor te már nem biztosított, és mivel akkor lenne idősebb ezen a ponton, kapok egy új politika lenne lényegesen drágább.

Ha úgy találja, hogy a változások a helyzet megváltozik a biztosítási összeg úgy gondolja, hogy szüksége lesz, akkor mindig körülnézni más politikát. Ha ez megtörténik, akkor könnyen megszüntetheti a régit a kapcsolatot a biztosító társaság, és csökken a régi politika. Ha a változás az élet történik, ez a végén, hogy jelentős pénz takarítható meg.

Tulajdonában távú életbiztosítás nyújtott jelentős nyugalmat számomra, amikor gondolt a jövőben én kisgyermekek. Remélhetőleg ez nyújthat hasonló nyugalmat az Ön számára is.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.