Tilføjelse Positiv kredit historie til din kredit rapport

Home » Credit and Debt » Tilføjelse Positiv kredit historie til din kredit rapport

Tilføjelse Positiv kredit historie til din kredit rapport

En positiv kredit historie er vigtigere end nogensinde. Du skal have god kredit for at få et realkreditlån, leje en lejlighed, købe en bil, få en god forsikring sats, og nogle gange endda at få et job. Flere virksomheder vil sandsynligvis gøre det argument, at de har brug for at tjekke din kredit historie før at gøre forretninger med dig.

Hvis du har dårlig kredit eller ingen kredit, dit mål er uden tvivl at opbygge en positiv kredit historie.

Det er ikke magi. Du kan ikke direkte tilføje ting til din kredit rapport. I stedet skal du stole på dine kreditorer og långivere til at sende opdateringer til kreditbureauer baseret på din kontooversigt.

Der er tre store kredit etater: Equifax, Experian, og TransUnion. Kreditorer du gør forretninger med kun indberette din kredit historie til en af ​​de bureauer baseret på deres eksisterende forhold med at bureauet. Bureauerne deler ikke oplysninger med hinanden under normale omstændigheder, så der er en chance nogle af dine konti kan kun vises på én kredit rapport.

Hvordan en positiv kredit historie er bygget

Hver måned eller så dine kreditkort udstedere og långivere sende en opdatering af din konto status. De fortæller kreditbureauer din aktuelle saldo, betaling historie, og andre oplysninger om dine konti. Jeg er det denne information, som hjælper med at opbygge en positiv kredit historie, under forudsætning af dine kontooplysninger er positive.

Det betyder rettidig betaling og sunde kreditkort balancer.

Det tager tid at tilføje positive oplysninger til din kredit rapport så ikke forvente, at det sker natten over, eller endda i et par uger. Du kan hjælpe processen ved at være tålmodig og økonomisk ansvarlig.

Hvad hvis du ikke har nogen konti?

Du har brug for åbne, aktive, positive regnskab til at opbygge en positiv kredit historie.

Hvis du ikke allerede har åbne konti, kan du prøve at anvende de typer af kreditkort eller lån til folk med ingen kredit eller dårlig kredit, ligesom en sikret kreditkort eller detailhandlens kreditkort. Og hvis du ikke kan få godkendt på egen hånd, en slægtning eller ven kan være villig til at co-tegn for dig eller gøre dig en autoriseret bruger på en af ​​deres kreditkort.

Brug dine konti på den rigtige måde

Mens du forsøger at opbygge en positiv kredit historie, du ønsker at undgå de ting, der vil skade din kredit. Dette omfatter forsinkede betalinger, høje kredit grænser, og for mange kreditkort ansøgninger.

Start små. Forvent at få kun små kreditrammer og lån, i begyndelsen, det vil sige mindre end $ 1.000. Kreditorer og långivere vil være villige til at udvide mere kredit til dig når du har vist, at man kan være ansvarlig med en lille smule. Brug ikke for meget af din tilgængelige kredit og betale tilbage, hvad du låne til tiden hver måned.

Konti, der er unøjagtigt Rapporterede

Hvis din kredit rapport indeholder negative konti, der bør være positiv, kan du bruge kredit rapport tvisten proces at få oplysningerne rettet. For eksempel kan din kredit rapport viser, at du var sent på en betaling, som du er sikker på du har betalt til tiden.

For at rette kredit rapport fejl, skal du sende en tvist brev til kreditbureauer citere fejlen og give en kopi af noget bevis, der viser, at oplysningerne er faktisk forkert.

Præsidiet vil undersøge og revidere din kredit rapport, hvis undersøgelsen understøtter din påstand. Hvis ikke, kan du følge op med en tvist direkte med den virksomhed, som rapporterede fejlen.

Nogle regninger hjælper ikke din kredit

Ikke alle de regninger, du betaler hver måned bliver rapporteret til kredit-bureauer regelmæssigt. For eksempel, din mobiltelefon, kabel og auto forsikring betalinger ikke hjælpe med at opbygge en positiv kredit historie, selv når du betaler til tiden. Men hvis du misligholder disse betalinger (ved at blive flere måneder kriminel), de forsinkede betalinger kunne tilføjes til din kredit rapport og såre dine fremskridt mod at opbygge en god kredit score.

Watch out for kredit reparation svindel og kneb om at forbedre din kredit score. Kredit reparation selskaber ikke har nogen privilegier med din kredit historie, som du ikke også har.

Opbygning af en positiv kredit historie er ikke så svært som det ser ud. Åbn en konto og betale regningen til tiden hver måned, og du bygger en positiv kredit historie. Giv det lidt tid og, med tiden, vil du være i stand til at råd til større kreditkort grænser og lån.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.