Ting å vurdere når Vurderer en førtidspensjonsTilbud

Home » Retirement » Ting å vurdere når Vurderer en førtidspensjonsTilbud

 Ting å vurdere når Vurderer en førtidspensjonsTilbud

Har du ofte drømmer om den dagen når du ikke lenger trenger å dukke opp på jobb? Vellykket avgang utfall krever ofte flere tiår å spare og planlegge hva du kan potensielt gjøre med din tid, talenter og ressurser. Men noen ganger uventede muligheter oppstår som et tilbud fra arbeidsgiver med spesielle incentiver til å fratre tidligere enn du opprinnelig antatt.

Mange bedrifter gir ansatte førtidspensjoner å oppfordre til frivillig avgang.

Hvis du finner deg selv i denne situasjonen det kan høres tiltalende. Men det er viktig å spørre deg selv følgende spørsmål før du bestemmer om du bør akseptere eller avslå en førtidspensjons pakke tilbud:

Er du klar til å forlate din arbeidsgiver?

Før du kjører noen pensjonisttilværelse inntekt projeksjoner, være ærlig med deg selv og vurdere de følelser som ligger bak avgjørelsen. Hvis du er genuint fornøyd med din nåværende rolle og din jobb er en sentral del av din identitet, deretter en stor slutt tilbudet ikke kan være nok til å be deg om å pensjonere seg tidlig med mindre du kan gjøre noe lignende i et annet selskap. Du kan også ha et sterkt sosialt nettverk med venner og kolleger på jobben. Men kanskje den største emosjonell utfordring er ofte knyttet til hvordan du har tenkt å fordele din tid når jobben er ikke lenger rundt.

Det er også viktig å vurdere den generelle tilstanden av arbeidsgivers fremtid.

Hvis du er bekymret for den langsiktige levedyktigheten til virksomheten eller du tror jobben kan potensielt være i fare som kan være en annen grunn til å ta et tilbud om å dra tidlig.

Hvis du ikke allerede har etablert en klar visjon om hva du ser frem til å gjøre det meste under avgang må du begynne å ta opp dette problemet så snart som mulig.

Bare husk at du ikke trenger å finne det ut på en gang. Mange ansatte bruker en tidlig pensjonisttilværelse pakken som en mulighet til å gå over til en annen rolle på en annen bedrift eller lansere en ny oppstart idé.

Kan du realistisk råd til Fully fratre akkurat nå?

Kjøre en grunnleggende pensjon inntekt projeksjon for å se om du har råd til å pensjonere seg på dine vilkår er noe vi alle bør gjøre minst en gang per år. Denne analysen bør være basert på hva du har lagret så langt, andre kapitalinntekter (utleie fast eiendom og / eller næringsinntekt), og antatt inntekt fra trygd og eventuelle pensjoner. Det å drive en grunnleggende pensjon kalkulator tar på seg større mening med en økt følelse av at det haster når du står overfor en førtidspensjons avgjørelse. Som en generell retningslinje, anbefaler mange finansielle planleggere sette en inntekt erstatning målet om 60-90 prosent av pre-pensjon inntekt å opprettholde samme livsstil i løpet av din pensjonisttilværelse år.

Problemet med bruk av denne generelle regelen er at pensjonisttilværelse inntekt behov og ønsker varierer betydelig, basert på inntekt og andre faktorer som ønsket livsstil. Når den planlagte tidspunktet for pensjonering nærmer seg 5- til 10-års-vinduet, må du begynne å seriøst tenker om fremtiden din livsstil og inntekt for å finansiere pensjonisttilværelsen ved å opprette en generell plan utgifter til pensjon – uansett hvordan du velger å definere dette stadiet av livet.

Lag et budsjett plan for Retirement å vurdere fullt ut dine ønskede pensjonsalder inntekter behov i dagens dollar. Dette kan også være nyttig når undersøke virkningen av de ulike utgifter som kan endres når du forlater din jobb (helseforsikring premiene, reiser, etc.).

Hvordan vil du få Affordable Health Insurance?

Det er ikke en komplett shocker at helseforsikring er dyrt mens du arbeider, og i løpet av din pensjonisttilværelse år. Den gjennomsnittlige totale kostnaden for familien dekning er over $ 18 000 per år. Men hvis du har deltatt i en gruppe helseplan din arbeidsgiver er mest sannsynlig å plukke opp en stor del av de faktiske kostnadene for helseforsikring. Akseptere en førtidspensjons pakke betyr vanligvis at du trenger å finne rimelige helsetjenester dekning til du er 65 år og kvalifisert til å delta i Medicare.

Gjennomgang helseforsikring alternativer vil hjelpe deg å gå videre med tillit. Her er helseforsikring alternativer for utmelding en førtidspensjons program insentiv:

  • Oppnå dekning gjennom ektefellens arbeidsgiver-sponset helseplan. Hvis din ektefelle er fortsatt arbeider og kvalifisert for helseforsikring dekning gjennom en arbeidsgiver å finne en backup forsikring kan være en enkel løsning. Når en ektefelle mister helseforsikring dekning etter å ha tatt en tidlig pensjonisttilværelse tilbud er det ansett som en kvalifiserende arrangement i forbindelse med blir lagt til en eksisterende plan.
  • Utforsk dekning alternativer under Care Act Affordable (ACA). Å miste din arbeidsgiver-forutsatt dekning er ansett som en kvalifiserende arrangement i forbindelse med å skaffe dekning under ACA utenfor åpen påmelding perioden. Inntektsbasert subsidier er tilgjengelig under Affordable Care Act. Avhengig av hvor mye den nye husholdningsinntekt beløpet etter førtidspensjonering, kan du kvalifisere for en subsidie av forsikringspremier. Disse tilskuddene er basert på din inntekt i løpet av året at politikken er i kraft. Du kan begynne å sammenligne politiske valg i staten på HealthCare.gov.
  • Bruk COBRA å opprettholde gruppen dekning i 18 måneder. I noen situasjoner kan arbeidsgivere tilbyr en førtidspensjons pakke velge å dekke de månedlige COBRA premie som en del av en sluttpakke. I denne situasjonen, vil COBRA ofte bli et mer kostnadseffektivt alternativ. Men det er mulig at mindre kostnads uoverkommelige dekning vil bli funnet under ACA.

Når vil du begynne å motta inntekter fra trygd?

Det er fristende for snart å være pensjonister å begynne å motta trygd inntekt i en alder av 62. Faktisk en rapport fra Senter for Retirement Forskning viser at nesten halvparten av alle kvinner og over 40 prosent av mennene begynner å motta trygdeytelser som tidlig som mulig. Avhengig av faktorer som planlagt levealder og dine faktiske avgang besparelser dette kan koste deg penger over lang tid.

De fleste arbeidstakere som mottar førtidspensjoner i år vil normalt være kvalifisert til å motta sine fulle trygdeytelser i en alder av 66 eller 67. Dersom du bestemmer deg for å kreve dine fordeler tidlig vil de bli redusert basert på lengre utbetaling. Velger å utsette Social Security startdato før full pensjonsalder (eller muligens så sent som 70 år) vil øke den månedlige trygdeytelser. Her er noen viktige faktorer å vurdere når du bestemmer når du skal begynne å motta ditt personnummer.

  • Vil du trenger ekstra inntekt for å få endene til å møtes? Undersøke budsjettet plan for pensjonister vil gi deg svar på dette spørsmålet. I noen tilfeller forsinke Social Security er ikke et alternativ hvis du absolutt trenger inntekter. Men hvis du kan få av på mindre eller med hjelp av noen ekstra inntekter fra deltidsarbeid vil du være i stand til å motta økte månedlige fordeler ved å utsette Social Security.
  • Har du forventer å tjene noen inntekt fra arbeid eller din ektefelle fortsatt jobber? Hvis familien inntektene overstiger $ 15 720 i 2016 vil du miste $ 1 for hver $ 2 du tjener over grensen. Men ikke fortvil, fordelen er ikke helt tapt siden det er ingen begrensning på hvor mye penger du kan tjene og fortsatt får full trygd utgjør når du når full pensjonsalder.
  • Hva er status for din helse? Hvis du har noen pågående helsemessige bekymringer eller andre gode grunner til å tro at en over gjennomsnittlig levetid er ikke i fremtiden, kan du velge å begynne å motta trygdeytelser tidlig. Hvis du er i god helse, vil forsinke ofte være mer fornuftig.
  • Hvor lenge har nære familiemedlemmer levde? Hvis du har lang levetid i familien som er en gyldig grunn til å utsette startdato for Social Security. Dette gjelder spesielt hvis noen i din nærmeste familie har bodd i deres 90-tallet eller til 100. breakeven point er vanligvis rundt 80 år hvis du har tenkt å bruke personnummer for å finansiere utgifter i pensjonisttilværelsen.
  • Hvilke andre eiendeler er tilgjengelige? Hvis du har en 401 (k), pensjon, IRA, sparing, eller megling konto for å benytte seg bør du veie fordeler og ulemper med å gjøre det. Generelt er det en 8 prosent økning i inntektene for hvert år du utsetter å motta trygd. Det er vanskelig å finne noen garantert investering.

Bestemme om en førtidspensjons pakke fornuftig for deg er en personlig beslutning som kan enten være en slam dunk beslutning eller et komplisert rot. Det hele avhenger av hvordan du innlemme dine muligheter til en samlet økonomisk liv plan.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.