Tips til at spare penge, når du er single

Home » Finance » Tips til at spare penge, når du er single

Optimering af dine penge uden en partner

Tips til at spare penge, når du er single

At være single præsenterer nogle unikke finansielle planlægning udfordringer. Uanset om du er single af valg, eller som følge af en nylig bruddet eller skilsmisse, er der et par ting du skal huske på, når forvalte penge bare for dig selv. Da du er den eneste tjener indkomst og du stadig har regninger at betale, skal du være sikker på, at du får mest muligt ud af hvad du har, når der ikke er en partner til at falde tilbage på.

Opret en Budget

Budgetlægning er afgørende for enhver, uanset deres situation, men det er endnu vigtigere, når du er single. Hver dollar, du gør, bør tages hensyn til, og du skal have en klar forståelse af, hvor disse penge går hen, og hvordan du kan afsætte penge til at finansiere dine økonomiske mål.

Ideelt set bør du leve under din hjælp hver måned, hvilket betyder at du har penge tilovers til at spare op, investere eller betale ned gæld. Hvis du er i en situation, hvor flere penge er at gå ud end der kommer ind, er det tid til at justere dit budget i overensstemmelse hermed. Det betyder, at reducere eller eliminere enhver ikke-essentielt udgifter. Ved hjælp af en budgettering app kan gøre det nemmere at holde styr på dine udgifter.

Men hvad nu hvis du ikke har et budget? Det første skridt er at oprette en. Den enkleste måde at gøre det på er ved at tilføje op alle dine udgifter, så at sammenligne dem med din indkomst. Dit budget burde være så detaljeret som muligt uden at være overvældende.

Nogle mennesker finder det nyttigt at spore hver enkelt penny, mens andre finder det tilstrækkeligt at spore ting i form af generelle udgiftskategorier. Gør, hvad der virker bedst for dig, fordi hvis du finder det er for meget arbejde at vedligeholde dit budget, vil du bare stoppe med at bruge det, og der vil ikke være nogen hjælp.

Spare op til alderdommen

Din pension hviler helt og holdent på dine egne skuldre, når du er single.

Selvom der kan være nogle supplerende indkomst i form af social sikring, der alene vil ikke være nok. Og chancerne er du ikke har en pension, så det er op til dig at planlægge din fremtid. Hvis du er ung og single, pensionering er sandsynligvis den længst ting fra dit sind, men hvis du forsinke planlægning for din pension ved selv blot et par år kan du finde du udgifterne resten af ​​dit arbejdsliv spiller fangst op.

Nøglen til pensionsopsparing er at gøre det automatisk, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Hvis du har en 401 (k) eller 403 (b) plan, hvor du arbejder, tilmelde. Disse planer er sat op, så pengene er taget direkte ud af din lønseddel, før du selv se det. Hvis den ikke rammer din bankkonto, kan du ikke bruge det, og du ikke kan glemme at gøre denne deponering. Det betyder ikke noget, hvis du er kun i stand til at spare $ 20 om ugen, noget er bedre end ingenting. Og jo mere tid dine penge skal vokse, jo bedre vil du være.

Hvis du ikke har en pensionsordning på arbejdet, skal du oprette en IRA. Hvis du ønsker at modtage en up-front skat pause, overveje en traditionel IRA, som giver mulighed for fradragsberettigede bidrag. Hvis du er berettiget og gerne taxfree hævninger i pension, så tænk på en Roth IRA i stedet.

Igen, jo før du begynder at sætte penge til side, jo længere det skal vokse, og jo bedre er du vil være i pension.

Opret en nødfond

En af ulemperne ved at være single er, at hvis en finansiel krise kommer op, er det op til dig at løse det. Hvis du mister dit job, der betyder ingen indtægt, da du måske ikke har en ægtefælle eller partner med et job, der stadig bringer i lidt penge. Det er derfor, det er så vigtigt for en person, der er enkelt at have en nødfond.

Den sidste ting du ønsker at gøre i en nødsituation er henvende sig til kreditkort eller påtage sig mere gæld bare at komme igennem det. Dette kan kun gøre tingene værre. Så hvis du kan afsætte selv lidt penge det kan hjælpe dig, når noget kommer op. Ligesom med at spare op til alderdommen, den bedste måde at skabe en nødfond er at gøre det en automatiseret proces.

Ved at skabe planlægge en automatisk besparelser, du kan begynde at spare penge med lille indsats.

Hvor stor skal din nødfond være? Hvis du er single, kan du have færre udgifter og kan komme af med et mindre beløb. Men generelt er det anbefales, at du stash tre til seks måneder værd af udgifter i en væske opsparingskonto, at du nemt kan få adgang til, når en regnvejrsdag kommer rundt.

Lære at lave mad

Hvor mange penge bruger du hvert år gå ud at spise? Hvis du aldrig har beregnet det, jeg vil vædde på du ville blive overrasket. Overvej dette: selvom du kun bruger $ 10 om dagen sensationsprægede frokost eller middag ud på en restaurant, er du bruger $ 3.650 om året. Hvis du bruger et gennemsnit på $ 25 om dagen på alle dine måltider, det er over $ 9.000 om året! Og dette er blot for én person. Hvis din tage hjem løn er $ 35.000 om året, kan du meget vel være at bruge 25% af din indkomst på fødevarer.

Det er klart, når du er single, gå ud at spise kan være en regelmæssig begivenhed. Du er nødt til at bruge tid med venner og kan muligvis være dating, og gå ud er en af ​​de mest almindelige former for underholdning. Desværre, kan der også være en af ​​de største pres på dit budget.

Så tag dig tid til at lære at lave mad måltider i hjemmet. Med lidt øvelse og smart dagligvarer, kan du gøre restaurant kvalitet måltider til en brøkdel af prisen. Selv hvis du skulle erstatte to dage om ugen med hjemmelavede retter, kan du spare et par tusinde dollars om året. Download af en kupon app til din mobile enhed kan føje til de penge du sparer, som du kan bruge til at finansiere din pension eller opbygge din nødsituation besparelser.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.