Tips til Økonomisk Forberedelse til at gå på pension

Home » Finance » Tips til Økonomisk Forberedelse til at gå på pension

Sådan Økonomisk Forbered Pensionering

 Sådan Økonomisk Forbered Pensionering

Omhyggeligt planlægge de finansielle aspekter af din pension kan øge chancerne for, at du vil have ressourcer til at opretholde sig selv i løbet af din pensionisttilværelse. Enhver god økonomisk plan bør tage hensyn til både din forventede indkomst og dine forventede udgifter.

De følgende tips vil hjælpe dig med at indsamle de nødvendige oplysninger til at foretage rettidige og informerede beslutninger om din pension.

14 tips til Økonomisk Forberedelse til at gå på pension

1. Overvej, hvordan du vil dække udgifter til sundhedspleje i pension. Nogle heldige medarbejdere vil have en del af eller hele deres sundhedspleje dækning gennem deres arbejdsgiver eller fagforening. Andre vil ikke.

Mødes med en HR-repræsentant eller tillidsrepræsentant på virksomheden for at lære om nogen dækning, for pensionister og omkostningerne for at opnå, at dækningen. Find ud af kvalifikationskrav og hvorvidt dækningen vil strække sig til familiemedlemmer.

2. Ud over at lære om at få mulighed for sundhedspleje dækning fra din arbejdsgiver, sikre estimater fra udbydere om udgifter til ekstra sundhedspleje dækningsområder . Forsknings- omkostninger forbundet med Medicare , også. Du ønsker ikke at opleve nogen overraskelser, der hurtigt kan overforbrug dit budget, når du planlægger din pension udgifter.

3. Forsknings- omkostninger og vurdere egnetheden af langvarig pleje forsikring .

 Kontakt en troværdig finansiel rådgiver for input om langvarig pleje forsikring. Vælg en rådgiver, der ikke modtager en provision for at sælge dig en plan.

Denne forsikring tilrådes, fordi langvarig sygdom eller aldring kan spise løs på din pension budget hurtigt, især hvis du bor i assisteret levende.

Men omkostningerne ved og dækningen fra forskellige planer varierer meget.

4. Vurdere dine mål for din pension sysler . Søg hjælp på rådgivere, hvis du har brug for hjælp afklaring dine værdier og interesser. Afhængigt af, hvordan du planlægger at tilbringe din pensionisttilværelse, kan omkostningerne til disse aktiviteter hæve det beløb, du har brug for at have sparet op til alderdommen betydeligt.

Det er også vigtigt, når man tænker på pension, at du har interesser og hobbyer, du gerne vil forfølge. Når du stoppe med at arbejde, du får betydelige mængder af tid tilbage. For eksempel er en ven, som er en succesfuld virksomhed ejer med mange medarbejdere ser frem til sin pensionering, når han vil have mere tid til at bage brød, praksis fotografering, læse, se fjollede YouTube-videoer og mål skyde.

5. Spor din nuværende leveomkostninger . Få et realistisk billede af, hvad du skal bruge i pension ved at overvåge, hvad du bruger i dag. Faktor i alle fald i udgifter vil du opleve, såsom udgifter til pendling, dit arbejde garderobe, og alle andre jobrelaterede udgifter.

På samme tid, ikke bliver omkostningerne tåbeligt. Vil du ønsker at planlægge for yderligere udgifter til rejse, spise ude, hobbyer, sportslige aktiviteter og andre pensionering interesser og sysler samt enhver sundhedspleje dækning.

6. vurdere, hvor meget indkomst du bliver nødt til at opretholde din nuværende livsstil . Sørg for at indarbejde en inflation faktor at tage højde for omkostningsstigninger over tid.

Finansielle eksperter anbefaler typisk, at du planlægger at bruge mindst 85 procent af din nuværende indkomst, når du indstiller din mål for at spare. Online pensionering regnemaskiner kan hjælpe dig med at skræddersy disse beregninger til din personlige situation.

Husk dog, at mængden af ​​penge, du bruger i pension faktisk kan stige, hvis din tid og energi har fokuseret på at arbejde. Traveling, spille golf fire gange om ugen, at købe et andet hjem, eller et hjem i en sydlige delstat kan bidrage væsentligt til dit budget krav.

Det er nøglen i planlægning og budgettering for pensionering at kende dig selv, dine interesser, og hvordan du planlægger at bruge din tid.

7. Overvej, om du ønsker at arbejde i pension.  Mødes med en erhvervsvejleder at vurdere muligheder og få hjælp til at estimere tilhørende indkomst, hvis du har planer om at arbejde. Undersøgelser viser, at deltidsarbejde eller forfølge en anden karriere på linje med en pensionist lidenskaber kan forbedre tilfredsstillelse i pension.

Nogle karrierer overgangen lettere end andre på pension. Freelance skribenter, for eksempel, kan aldrig holde op med at skrive, bare tage på mindre arbejde. Sundhedspersonale kan arbejde en dag om ugen.

8. For dem, der er mange år fra pensionsalderen, skal du sørge begynde at bidrage til pensionering planer så hurtigt som muligt for at give mulighed for magt kompoundering. Jo tidligere du begynder at bidrage bedre.

Spørg din arbejdsgiver, også som mange arbejdsgivere delvist matcher de midler, som medarbejderne spare op til alderdommen. Du vil ønsker at drage fordel af kampen for så mange år som muligt.

9. Braklægning så meget indkomst som muligt på hver lønningsdag at opbygge det største mulige pensionering reden æg. Det er en ældgammel ordsprog, men betaler dig selv først er smart pensionering planlægning.

10. For at afklare spørgsmål om betalinger for ubrugt afspadsering eller andre pensionering incitamenter , især når du begynder at tænke på at gå på pension, mødes med dine medarbejdere menneskelige ressourcer. Nogle organisationer tilbyder incitamenter til ansatte, når folk går på pension tidligt.

Du vil ønsker at drage fordel af noget, at din arbejdsgiver tilbyder, hvis det giver økonomisk mening for dig. Hold kontakten med, hvad din arbejdsgivers tilbud som efterløn muligheder normalt har en begrænset tidsramme, inden de udløber.

11. mødes med repræsentanter for din pension, 401 (k) eller 403 (b) udbydere for at få oplysninger om muligheder for distribution og skøn af din forventede indkomst streams fra dine investeringer.

12. Medmindre du er meget erfaren om investeringer, mødes med en finansiel rådgiver til at udforske en blanding af aktiver, der passer til din alder, projiceret pensionering dato, og risikovillighed.  Rådgivere, der opkræver et rimeligt gebyr for en konsultation er ofte mere objektiv end rådgivere kompenseret af provision baseret på dine valg af investeringer. Repræsentanter fra bredt baserede investeringsselskaber administrerer dine selskaber 401 (k) eller 403 (b) planer kan tilbyde værdifuld rådgivning om aktivallokering.

13. Hvis du holder en betydelig del af din portefølje i din virksomheds lager, overveje at sprede især når du nærmer pensionsalderen. Du vil ikke have en stor del af din pensionsopsparing bundet i en investering.

14. Skøn dit CPR indkomst og undersøge mulighederne for timing i starten af betalinger. Rådfør SSA lommeregner til at estimere de betalinger, du vil modtage fra Social Security.

Du kan gå på pension med de penge, du skal betale for et langt og lykkeligt liv. Start så tidligt som muligt er nøglen. Disse er fjorten af ​​de trin, du virkelig ikke ønsker at springe gør på den rejse til din eventuelle pensionering.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.