Top Λόγοι για να αγοράσετε Ασφάλειες Ζωής για το Παιδί σας

Home » Insurance » Top Λόγοι για να αγοράσετε Ασφάλειες Ζωής για το Παιδί σας

Top Λόγοι για να αγοράσετε Ασφάλειες Ζωής για το Παιδί σας

Οι περισσότεροι γονείς αναρωτιούνται αν θα πρέπει να αγοράσουν ασφάλιση ζωής για τα παιδιά τους. Αρνητές συνοφρύωμα από την ιδέα, επειδή αρχικό σκοπό την ασφάλιση ζωής ήταν για την κάλυψη της απώλειας εισοδήματος από ενήλικα εργασίας. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους τα παιδιά σας χρειάζεστε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής.

1. Τα παιδιά σας θα είναι πάντα Ασφαλισμένου

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της ύπαρξης ενός ασφαλιστηρίου ζωής για τα παιδιά είναι ότι πάντα θα καλύπτονται ανεξάρτητα από τη μελλοντική υγεία τους. Επιβεβαιώστε με οποιαδήποτε εταιρεία ασφάλισης ζωής που το είδος της πολιτικής που θα πρέπει να αγοράζουν τα κράτη που το παιδί σας δεν πρόκειται ποτέ να αρνηθεί την ασφάλιση ζωής δεν έχει σημασία τι ιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει όλη τη ζωή του. Αποκτήστε το εγγράφως.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τη μελλοντική δυνατότητα ασφάλισης των παιδιών σας. Η υψηλή αρτηριακή πίεση, ο διαβήτης, η παχυσαρκία και ο καρκίνος είναι μόνο μερικές από τις πολλές επιπλοκές για την υγεία που μπορούν να αποτρέψουν το παιδί σας από το να ασφαλίζονται κάτω από το δρόμο. Με μια πολιτική που να εγγυάται ότι θα είναι πάντα ασφαλισμένα, αυτός θα πρέπει να καλύπτεται όταν αυτός είναι 70, ανεξάρτητα από την υγεία του.

2. Θα πάρει την ειρήνη του μυαλού

Κάθε γονέας σχεδιάζει να ζουν περισσότερο από τα παιδιά τους. Αν το αδιανόητο συνέβη στο παιδί σας, θα έχετε ένα λιγότερο πράγμα να ανησυχούν για κατά τη διάρκεια μια τόσο δύσκολη στιγμή με ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής γι ‘αυτόν. Αυτή η πολιτική θα καλύψει τα έξοδα της κηδείας, η οποία μπορούσε να τρέξει σε χιλιάδες, αν έπρεπε να πληρώσει για αυτές τις δαπάνες για τη δική σας.

Ασφάλεια ζωής για τα παιδιά μπορεί να σας φέρει την ειρήνη του μυαλού που χρειάζεστε. Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής αξίας $ 10.000 έως $ 15.000 θα υπερβαίνει το κόστος κάλυψης κηδεία του θα πρέπει απεργία τραγωδία.

3. Η πολιτική μπορεί να χτίσει μια αξία σε μετρητά

Μια ολόκληρη ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής για τα παιδιά μπορούν να κερδίσουν αξία σε μετρητά. Μέχρι τη στιγμή που τα παιδιά σας είναι 18, ότι η χρηματική αξία έχει δημιουργήσει η ίδια σε ένα μικρό κομπόδεμα. Το παιδί σας μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να αγοράσει ένα αυτοκίνητο ή να δανειστούν από την πολιτική για να βοηθήσει να πληρώσει για το κολλέγιο.

Αν έχετε επιλέξει για μια ολόκληρη ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής για τα παιδιά σας, ρωτήστε αν υπάρχουν ποινές για πρόωρη απόσυρση πριν από μια ορισμένη ηλικία. Κτίριο αξία σε μετρητά δεν θα πρέπει να είναι ο κύριος λόγος που αγοράζετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής για τα παιδιά σας, αλλά η σωστή πολιτική μπορεί να περιλαμβάνει ένα οικονομικό προνόμιο.

4. Μικρές πολιτικές είναι προσιτή

Επειδή θα πρέπει να αγοράζουν ασφάλιση ζωής για ένα παιδί, δεν θα απαιτήσει μια πολιτική εκατομμυρίων δολαρίων. Οπουδήποτε από $ 5.000 έως $ 15.000 ένα καλό σημείο εκκίνησης για ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής για τα παιδιά.

Με τέτοια ποσά χαμηλής πολιτικής, το κόστος είναι σχετικά φθηνή. Μπορείτε συνήθως να βρείτε αυτές τις πολιτικές για $ 5 έως $ 15 το μήνα. Για πολλές οικογένειες, το προσιτό κόστος δικαιολογεί την αγορά. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που μένει στο σπίτι moms θα πρέπει να εξετάσει την ασφάλιση ζωής για τον εαυτό τους πάρα πολύ.

5. Το ποσοστό είναι κλειδωμένο σε

Η αγορά ασφαλειών ζωής για τα παιδιά τώρα θα κλειδώσει σε αυτό το ποσοστό για τη ζωή της πολιτικής. Η πριμοδότηση δεν θα αλλάξει ποτέ δεν έχει σημασία πόσο καιρό το παιδί σας έχει την πολιτική. Σε 20 χρόνια, η πολιτική του $ 15.000 που πλήρωσε $ 10 το μήνα για να εξακολουθούν να έχουν το ίδιο κόστος. Αυτό κάνει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής για τα παιδιά σας είναι σε θέση να ταιριάζει στον προϋπολογισμό της οικογένειάς σας τώρα και στον προϋπολογισμό του στο μέλλον. Φυσικά, θα πρέπει επίσης να το επιβεβαιώσετε με την ασφαλιστική εταιρεία πριν από την αγορά σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτές τις πληροφορίες γραπτώς.

διερευνήσει πάντα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής για να ελέγξει τι θέλετε από την πολιτική ισχύει και για την εταιρεία που θέλετε να ασφαλίσετε το παιδί σας. Οι πολιτικές διαφέρουν σημαντικά από εταιρεία σε εταιρεία, έτσι ώστε να θέλετε να ζητήσει πολλά ερωτήματα, όχι μόνο για τώρα, αλλά για να εγγυηθεί το παιδί σας θα πάρει τα μέγιστα από την πολιτική του, ακόμη και όταν έχει μια δική του οικογένεια.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.