Top 10 College tervezési hibák szülők által

Home » Finance » Top 10 College tervezési hibák szülők által

Top 10 College tervezési hibák szülők által

1. A figyelem a várható családi hozzájárulás (EFC)

A mindössze média főiskolai tervezés kap képest más típusú pénzügyi tervezés, ez nem csoda, hogy a szülők hibázni balra és jobbra. Sajnos, olyan kevés időt a gyermek születése és a kezdeti főiskola, ott általában nagyon kevés időt, hogy visszaszerezze a főiskolán tervezési hibák.

Akár már most volt az első gyermeke, vagy nagyobb egyetemi kiadások csak néhány év múlva, akkor még mindig nem késő, hogy győződjön meg róla, a helyes úton. Ez tuti egy bölcs beruházás az idejét, hogy ellenőrizze a jelenlegi tervek ellen listámon Top 10 College tervezési hibák.

Raising Your EFC

A várt családi hozzájárulás (EFC) az a része, a család jövedelme és vagyona, hogy akkor várható, hogy költeni az adott évben, mielőtt a pénzügyi támogatás lép. Lényegében pénzügyi támogatást csak költségeinek fedezésére maradék felett és azon túl az EFC.

Bár nincs értelme, hogy megpróbálja, és kevesebb pénzt kap pénzügyi támogatást, akkor van értelme, hogy ellenőrizze, hogy a gyermek megtakarítási számlák címmel megfelelően. Például, 20 százaléka a vagyon számla tulajdonosa a gyermek (például UGMA vagy UDMA fiókok) várhatóan évente felhasznált felé főiskolai költségek. Azonban csak 5,64 százalékos tartott eszközök a szülő nevét várhatóan használni. Még jobb, sem a tulajdonában álló eszközök nagyszülő várhatóan használni, a gyermek (mivel nincs hely, hogy kijelölje ezt a FAFSA formában).

2. Nem nézése idõtávja

Ellentétben nyugdíj eszközök, amelyek a legtöbb ember lassan lebontó felett 20-40 év, akkor számíthat arra, hogy használja fel a főiskolai megtakarítási számla egy 2-4 év ablakot. Ez azt jelenti, hogy ellentétben a megszüntetési számlát, akkor nem kell a szabadságot, hogy lovagolni ki egy ideiglenes csuklás a befektetési piacokon.

Míg a nagyobb kockázatú befektetések elfogadható lehet, ha van egy évtizede vagy még hátra a pénzre van szükség, minél közelebb jutsz, hogy valóban szüksége pénzfelvételi, akkor érdemes kevésbé volatilis eszközök. A közelmúltban bevezetett idősebb alapú számlák szakasz 529 tervek tette ezt a folyamatot az automatikus és van egy nagy lehetőség a szülők számára, akik csak korlátozott ideig, vagy befektetési ismereteket.

3. Nem szedését Oktatási adókedvezmények

Néhány igen nagyvonalú adókedvezmények elérhető középosztálybeli amerikai szólnak főiskolai tervezés. Ezek az előnyök, amelyek vagy jönnek formájában adólevonásra adójóváírás mentheti meg több ezer dollárt fizet főiskolai tandíjat, vagy befizeti a állami szakasz 529 fiókot.

Talán a legnagyobb adókedvezményeket, hogy kihasználatlanul maradnak a Hope Ösztöndíj és a Lifetime tanulás Credit, mindkettő fel $ 1500-2000 jobb hátsó zsebében adó időben. Sajnos sok szülő teljesen tudatában tudnak állítják ezeket az előnyöket.

4. Nem használata Diákhitel

Sok szülő nézet diákhitelt, mint egy kínos jele, hogy nem elég pénzt keresni, vagy nem jó munkát takarít amijük volt. Bár ez néha lehet a helyzet, fontos felismerni, hogy főiskolai költségek spirális gyorsabb, mint a legtöbb amerikai tud lépést tartani. Megfelelően kihasználva a megfelelő szövetségi diákhitel programok segíthetnek a szülők és a diákok finanszírozzák a főiskolai oktatás olyan alacsony, mint 3,40 százalék évente.

Függetlenül attól, hogy úgy gondolja, akkor végül is hitelt egy program, mint a Stafford vagy PLUS hitelek, mégis fontos, hogy töltse ki a FAFSA formában. Ez az alapvető forma, melyet a legtöbb iskola pénzügyi támogatás iroda, hogy meghatározzák, hogy mit lehet jogosult. Ahogy a régi mondás tartja: „a legrosszabb, ami történhet, hogy azt mondják»nem«!”

5. Alábecsülte az inflációs hatások

Amíg meg nem érti, hogy milyen gyorsan főiskolai költségek spirális ki az ellenőrzés, ez kemény, hogy nem megfelelő munkát tervez a főiskolán. Míg a széles „megélhetési költségek” nőtt vagy „felfújt” egy történelmi átlagosan 2 százalékos éves főiskolai költségek növelik 5-6 százalék évente. Ez azt jelenti, hogy a főiskolai költségek emelkedése háromszor olyan gyors, mint az élet egyéb költségek, és valószínűleg háromszor olyan gyors, mint a fizetést.

Megértése megfelelő beruházások kiválasztását, valamint a számlák, amelyek célja, hogy az infláció elleni küzdelemben, mint a Prepaid tandíj tervek, elengedhetetlen ahhoz, hogy biztos a főiskolai oktatás belül marad ésszerű távolságon.

6. Túl képzelet a beruházások

Nem tudom, mi ez rólunk (különösen a férfiak), hogy mi ragaszkodunk megy áramlással szemben a dolgok. De minden 10 család én főiskolai tervezés, nem lesz, aki ragaszkodik a nem hagyományos beruházások a gyermek főiskolai számlájára. Az évek során mindent láttam az emberek ültetési fát kell betakarítani, amikor a gyermek egyetemre megy, hogy valaki megpróbálja sarokba a piacot egy bizonyos baseball játékos újonc kártya.

Ne érts félre. Ezek lehetnek szórakoztató és egyedi beruházások amikor egy sokkal nagyobb befektetési portfólió, de ezek nem az a hely, a gyermek oktatási alap. Emellett az a tény, hogy a legtöbb ilyen beruházások elveszítik az adó-helyzetű státusz más főiskolai számlák élvezni, ők is úgy tűnik, hogy visszafelé sül el, ahányszor nem.

Kevesebb, mint húsz éve, amíg meg nem lesz szüksége a főiskolai alapok, ragaszkodni az egyenes és keskeny. Válassz egyszerű beruházások a munkát; beruházások elkerülése sosem jelentett főiskolai tervezés.

7. A választás beruházások magas éves költségek

Sajnos, a költségek és ráfordítások a legtöbb befektetési alapok és pont 529 tervek úgy tűnik, hogy szükség felsőfokú matematikai megérteni. Bár csábító lehet figyelmen kívül hagyni ezt a szempontot a főiskolai tervezés, ügyelve arra, hogy a beruházások költséghatékony elengedhetetlen annak biztosításához, a hosszú távú növekedést.

Bár ez nem tűnik annak is óriási hatással van, egy extra 2 százalékkal díjat csökkentheti a portfólió véget értékének legfeljebb 50 százalékkal több, mint egy 20 éves időszak alatt. Túlzott díjak, akár egy jól teljesítő portfolió, nagyban növeli az összeget, akkor meg kell menteni, hogy elérje az egyedi egyetemi tervezési célok.

8. nem a megfelelő College megtakarítási számlák

Akkor különítsen gyakorlatilag bármilyen típusú számla, egy folyószámla a bankjánál a Roth IRA, mint a főiskolai véve a gyermek. Sajnos azonban nem minden ilyen számlákat egyforma. A pontos ugyanazon befektetési vásárolt az egyik típusú számla köthetik nagyobb adózás, mint ha a vásárolt egy másik fiókban. Hasonlóképpen, egy fiók is fáj az esély a pénzügyi támogatás 4-5-szer nagyobb, mint a másik.

Az első lépés választott a főiskola véve az, hogy a szókincs szögezték le. Meg kell tudni, hogy mi a különböző számlák és azok alapvető jellemzőit.

Ahhoz, hogy a kezdéshez, akkor olvassa el a profilok a fél tucat nagy egyetemi számlákat. Ha szűk időben, ugrás előre cikkemet választotta a legjobb főiskola fiókot család.

9. Az Ön Nyugdíjas alapok fizetni a College

A második legnagyobb traumatikus egyetemi tervezési hiba, hogy sok szülő teszi, használja a meglévő nyugdíj alapok fizetni a főiskolán. Más szóval, sok szülő veszi disztribúció, illetve kölcsön cégük 401k vagy más nyugdíjazási tervet, általában kerülni a ki diákhitelt. Ahhoz, hogy hozzá sértés sérülést, sok szülő is nem folytatja a mentést a saját 401ks vagy IRA alatt főiskolai évek.

Mi teszi ezt a hibát, így hatalmas az a tény, hogy a legtöbb szülő általában ezt valahol 40 év és 60 Marad a fájdalmasan rövid ideig, hogy ki a kiürült alapok nyugdíj előtt beindul anya és apa. Sok szülő, nem veszik észre, amíg már túl késő, hogy hitelfelvétel ellen öregségi valójában elhalasztja azt 5-10 éve!

Ha úgy találja magát a kerítésen a döntést, hogy raid a nyugdíjazási terv, csak ne feledjük, ez a csemege bölcsesség: mindig lesz egy könnyebb időt kapok diákhitelt, mint az öregségi hitel!

10. A legrosszabb College Tervezés hiba: halogatás

Messze a legnagyobb egyetemi tervezési bűn, amit lehet elkövetni, a halogatás. Attól a naptól kezdve a gyermek született, megvan nagyjából 18 év, amíg meg nem lesz szüksége, hogy dolgozzon ki néhány nagy pénz. Minden évben várni kell kezelni ezt a tényt emeli a ki a zsebéből költségeket.

A legfontosabb első lépés, az egyik meg kell kezdeni a mai, kiszámítja, amit a jövőben költség lesz. Ez viszont lehetővé teszi, hogy kiszámítja mit kell menteni minden évben, hogy ezt a célt.

Most ne érts félre. Csak azért, mert egy főiskolai megtakarítási kalkulátor azt mondja, hogy meg kell menteni $ 250 havonta nem jelenti azt, hogy erre, vagy semmit. De ismerve a számot, akkor marad tisztában azzal, hogyan minden dollár költenek. Bár lehet, hogy csak akkor lesz képes megmenteni 100 $ havonta, tudván, a cél számát segít, hogy bölcsek extra készpénzt, ha találkoznak is.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.