Top 4 syytä käyttää verkkopankkien

Home » Banking and Loans » Top 4 syytä käyttää verkkopankkien

Top 4 syytä käyttää verkkopankkien

Jos et ole koskaan käyttänyt verkkopankkiin, saatat ihmetellä, mitä kokemus on. Miksi ne ovat suosittuja, ja mikä tekee niistä erilaisia ​​kuin tiili-ja laasti pankki joita käytät? On paljon yhtäläisyyksiä, mutta muutamia keskeisiä erojen verkkopankkien erityisen houkuttelevia web-taju kuluttajille.

Table of Contents

ilmainen tarkistus

Online pankit ovat paras vaihtoehto on saada ilmainen tarkistus. Vapaa tarkkailun käytetään olla tietyn lähes kaikki pankit, mutta se on yhä vaikeampaa löytää.

Useimmissa tapauksissa sinun täytyy saada maksuttoman tarkkailun tiili-ja laasti laitokset saamalla palkka tallettanut automaattisesti tai pitämällä suuri olevasta saldosta.

Se ei pidä paikkaansa enintään verkkopankkien-ne tarjoavat todella vapaa tarkkailun tilejä kenellekään ainakin yhden dollarin talletuksen. Mikä parasta, voit ehkä ansaita korkoa rahaa pankkitililtäsi jos käytät verkkopankkiin. Korko on yleensä ole yhtä korkea kuin säästötili korko, mutta se on paljon enemmän kuin ansaitset perinteiset pankit.

Jotkut tiili-ja laasti pankit ja luotto-osuuskunnat tarjoavat myös ilmainen tarkistus, ja se voi jopa maksaa korkoa palkita tarkkailun tilejä. Yleensä sinun täytyy löytää pienten toimielinten nauttia näistä eduista. Jos ei huvita etsimistä, suuret verkossa pankit voivat hoitaa sinua.

Korkeammat korot

Verkkopankkien tunnetaan maksavat korkeampia korkoja (tai APY) talletustileille ja sijoitustodistukset (CDS).

Ajatuksena on, että he eivät tarvitse maksaa yleiskustannuksia rakentamiseen liittyvät ja ylläpitää haara, jotta he voivat maksaa hieman enemmän. Alkuaikoina verkkopankit, korkeammat hinnat olivat vetonaula – ja olet edelleen todennäköisesti löytää parempia hintoja verkossa – vaikka olisit odottamaan postin saada tarkastuksia talletettu.

Jos etsit absoluuttinen korkein korko saatavilla, verkkopankkiin on luultavasti josta löydät sen. Kunhan et pety löytää että toiseen pankkiin voittaa korko lähitulevaisuudessa. Jotkut pitävät tilejä avoinna useita online pankkien ja siirtää rahaa tilien välillä kuin hinnat muuttuvat. Tämä strategia voi maksaa pois, mutta varmista kiinnittää huomiota kaikkiin ”siirto” päivää, jolloin rahaa ei ole missään nimessä ansaita kiinnostusta.

tekniikka

Verkkopankkien johtavat yleensä kun se tulee pankkitekniikka. Ne eivät ole aina ensin, mutta ne ovat yleensä tarjoavat uusia ominaisuuksia ennen stodgier tiili ja laasti pankit tekevät. Esimerkiksi mobiili tarkistaa talletus on hyvä tapa rahoittaa tilejä verkossa ilman postia talletusten (eli voit ansaita että korkea-korko nopeammin). Jotkut pienet pankit ja luotto-osuuskunnat tarjotaan tätä palvelua, ennen kuin edes suurin online pankkeja. Joten et voi saada uusinta tekniikkaa ensin, mutta saat sen pian riitä.

Verkkopankkien myös voit saada ominaisuuksia et ehkä muuten saada. Jos pankki ei vieläkään tarjoa ilmainen online laskun maksaa tai kahdenkeskinen maksut, siellä on hyvä mahdollisuus, että voit löytää verkkopankkiin, joka tarjoaa näitä ohjelmia.

Saatat myös nauttia suurempi ATM-verkko, riippuen siitä, missä asut, jolloin se on helpompi tehdä nostoja ilmaiseksi.

Sivuutan Branch

Lopulta tilejä verkossa ovat huolehtimisesta asioita itsestäsi, tarvitsematta konttoriin. Jos tarvitset apua, useimmat pankit tarjoavat asiakaspalvelua verkossa (chat tai sähköpostitse) ja sen kautta maksuton puhelin linjat. Kuten kilpailu on lisääntynyt, niin on asiakaspalvelun laatua.

Saatat todella mielellään välttää pankkikonttoria. Kun käytät verkkopankissa, sinun ei tarvitse kärsiä Nokiasta, että te usein pankin konttorissa; voit suorittaa maksun loppuun ja siirtyä eteenpäin päivä. Lisäksi ihmiset pienillä paikkakunnilla voi arvostaa anonymiteetti he voivat nauttia verkkopankkiin: kukaan kaupungin tarvitsee tietää taloustapahtumat.

Ovat verkkopankkien täydellinen?

Online pankit ovat suuri lisäksi pankkialan, mutta ne eivät ole täydellisiä. Jos haluat työskennellä ihmisten kanssa henkilökohtaisesti, voit pysyä tiili ja laasti laitos. Tarvitset myös olla mukava käyttää tietokoneita, ja tarvitset perustiedot Internet Security (pitää järjestelmät ajan tasalla, välttäen tietojenkalasteluhuijaukset, ja niin edelleen). Ajoittain saattaa ilmetä teknisiä glitches, mutta muut edut toivottavasti suuremmat haitat,.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.