Top Manieren om Zet uw huidige autoverzekering Into goedkope verzekering

Home » Insurance » Top Manieren om Zet uw huidige autoverzekering Into goedkope verzekering

Is uw autoverzekering goedkoop genoeg?

Top Manieren om Zet uw huidige autoverzekering Into goedkope verzekering

Krijgt u goedkope verzekering voor uw auto? Deze lijst zal u helpen om goedkope autoverzekering te krijgen – niet goedkoop in termen van kwaliteit, maar gemakkelijk op uw portemonnee! Haal uw autoverzekering en uw spaargeld vergelijken met deze lijst om te zien of u krijgt alle van de besparingen die u recht op, of print het uit en gebruik het als het krijgen van een nieuw beleid of het verkrijgen van een online autoverzekering offerte.

Top Manieren om Verander uw huidige autoverzekering in goedkope verzekering:

Get Theft Devices: De meeste nieuwe auto’s hebben diefstal apparaten.

Sommige zijn automatische en sommige moeten worden gestart met een druk op een knop, maar alles krijgen meestal kortingen op autoverzekering. Ook sommige staten zorgen voor extra kortingen voor zaken als venster schetsen.

 • Probeer een Usage Based Auto Insurance Device: Wilt u om geld te besparen op basis van uw rijgedrag? U kunt met een gebruik gebaseerde auto verzekering apparaat. Dit apparaat eenvoudig aansluiten op uw auto en stuurt uw rijden gegevens naar uw verzekeringsmaatschappij en uw verzekeringsmaatschappij kan uw tarieven te baseren op hoe goed je rijdt.
 • Vraag om een Multiple Discount Car: Wist je dat soms het verzekeren van twee auto’s kunnen dezelfde prijs als het verzekeren van zijn? Als dit niet dezelfde prijs, het verzekeren van een andere auto meestal niet zo veel als je misschien denkt kosten. Als u twee auto’s, is het zeer verstandig om contact op met uw verzekeringsagent, of tijdens het verkrijgen van uw online verzekering offerte, om ervoor te zorgen dat u kunt dit korting op uw autoverzekering te krijgen. Ook als u van plan bent om een tweede auto te verkopen, zou de goedkope autoverzekering truc zijn om die auto op enkel aansprakelijkheid te houden aan uw meerdere auto korting. Soms zijn mensen verrast toen ze noemen hun auto verzekeringsmaatschappij om een auto af te leiden van hun verzekering, alleen te vinden dat de prijs niet naar beneden gingen, maar eventueel verhoogd!
 • Stok met een jaarlijkse beleid: Het kiezen van een jaarlijkse beleid kan uw spaargeld uit te breiden op uw autoverzekering. De aanschaf van een jaarlijkse beleid in plaats van een zes maanden-beleid geeft u een tarief dat niet voor een jaar kan worden gewijzigd ten opzichte van het veranderen om de zes maanden.
 • Look Into Comprehensive Opslag Dekking: Als u van plan bent om uw auto op te slaan voor een periode van tijd, kunt u besparen op uw autoverzekering door slechts het houden van uitgebreide dekking tijdens de opslagtijd. Omdat de auto zou worden opgeslagen, is het zeer onwaarschijnlijk dat het in een botsing te krijgen of moet de dekking van aansprakelijkheidsrisico’s.
 • Re-Controleer uw Mileage: Dit is een geweldige manier om goedkope autoverzekering te krijgen: Als je echt dicht bij de “mijl om te werken” break-off, wilt u misschien uw kilometerstand nauwlettend te controleren. Wanneer uw auto verzekeringsmaatschappij of verzekeringsagent je vraagt: “Hoeveel mijl rijdt u naar een manier om te werken?” Dit is een cruciale vraag die u zal aanwijzen in een bepaalde klasse. Elke klasse kan aanzienlijke verschillen in de prijzen.
 • Kijk voor een Groepskorting: Veel bedrijven bieden een korting op de autoverzekering voor verbonden met bepaalde organisaties. Deze kunnen variëren van credit unions, hogeschool sororities, of gewoon met een bepaalde creditcard. Bel uw service center en vraag hen voor een lijst van organisatie voorkeuren.
 • Lagere Aansprakelijkheid, Comprehensive, Collision of Medical Betalingen dekkingen: Natuurlijk kunt u uw basis dekkingen te verlagen, maar het kan gewoon geven u de goedkope verzekering die u recht niet nodig !. Uitgebreide en botsing zijn waarschijnlijk de eerste om te kijken naar het verlagen door het verhogen van uw eigen risico op uw autoverzekering. De meeste voertuigen die op bankleningen kunnen tot $ 1000 aftrekbaar te hebben. Next, het verlagen van uw aansprakelijkheid en medische betalingen zou kunnen helpen, maar alleen als je met een harde tijd betalen voor uw premie en wordt niet aanbevolen voor algemene besparingen.
 • Maak betalingen via elektronische overboeking: Veel auto verzekeringsmaatschappijen zijn nu opladen tot $ 5,00 of meer voor e-mail betalingen, maar soms niets als je ervoor kiest om betalingen automatisch in mindering gebracht te hebben. En soms de aftrek kan afkomstig zijn van uw creditcard, zodat u zich geen zorgen te maken als het geld zal worden in uw bankrekening wanneer de betaling tijd komt.

Meer manieren om goedkope verzekering te krijgen

 • Defensive Driving Course: Sommige bedrijven geven aanzienlijke kortingen op autoverzekering voor het bijwonen van cursussen defensief rijden. Neem contact op met uw staat verzekering commissaris, verzekeringsmaatschappij of bij het verkrijgen van een online verzekering offerte te zien of u in aanmerking kunnen komen en uit te vinden waar om cursussen te volgen.
 • Combineer Auto en binnenlandse of Huurder’s beleid: De meeste verzekeringsmaatschappijen geven een korting als u uw auto en huis of het beleid huurder met hetzelfde bedrijf uit te voeren. Deze korting kan overal van 5% -20%!
 • Watch Your Credit Rating: Nog een goede tip om goedkope autoverzekering te krijgen – houd uw credit schoon! Ja, veel verzekeringsmaatschappijen zijn het controleren van uw krediet en uw beleid ten aanzien van wat wordt gevonden baseren. Zorg ervoor dat u controleren om te zien of uw krediet is in goede vorm, en als het niet, wilt u misschien op zoek gaan naar bedrijven die geen krediet controles doen.
 • Trein Teenage Drivers: rijles kan geven niet alleen een redelijke korting op uw autoverzekering, evenals goede cijfers. U kunt ze melden bij uw autoverzekering bedrijf elk semester.
 • Afzien Extra Autoverhuur Dekking: Als u uitgebreide en botsing dekking van uw huidige auto, zou je niet huren dekking nodig. U bent gedekt zoveel aan een huurauto als je zou op uw voertuig. Dus, als je een vrij nieuwe auto die je zou moeten zijn OK, maar als uw auto is alleen de moeite waard een paar duizend, moet u extra dekking te krijgen.
 • Hoog risico? Hulp: Of u nu in het proces van het verkrijgen van een online verzekering offerte of met behulp van een lokale agent, als je in een hoog risico categorie en wanneer u probeert om verzekering te krijgen krijg je ofwel afgewezen of niet kunnen veroorloven de belachelijk hoge premies, je misschien wilt u contact opnemen met uw staat verzekering commissaris. Alle landen hebben een verzekering voor een hoog risico personen die niet in staat zijn om de verzekering elders te betrekken. De dekking mag niet de grootste te zijn, maar in ieder geval krijg je weer rollen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.