Top Motive pentru a cumpăra de asigurare de viață pentru copii dvs.

Home » Insurance » Top Motive pentru a cumpăra de asigurare de viață pentru copii dvs.

Top Motive pentru a cumpăra de asigurare de viață pentru copii dvs.

Cei mai mulți părinți se întreabă dacă acestea ar trebui să cumpere de asigurare de viață pentru copiii lor. Naysayers incrunta la ideea că scopul inițial de asigurare de viață a fost de a acoperi pierderea de venit de la un adult de lucru. Cu toate acestea, există mai multe motive pentru care copiii au nevoie de o poliță de asigurare de viață.

1. Copiii dvs. vor fi întotdeauna asigurat

Unul dintre avantajele principale de a avea o poliță de asigurare de viață pentru copii este că ele vor fi întotdeauna acoperite indiferent de sănătatea lor viitoare. Verificați cu orice companie de asigurări de viață că tipul de politică va fi de cumpărare prevede că copilul dumneavoastră nu va fi refuzat de asigurare de viață, indiferent de ce probleme medicale se confruntă cu el de-a lungul vieții sale. Ia-l în scris.

Există o serie de factori care pot afecta viitorul copiilor dvs. de a fi asigurate. Hipertensiunea arterială, diabet, obezitate si cancer sunt doar câteva dintre numeroasele complicații de sănătate care pot preveni copilul dumneavoastră de a fi asigurat pe drum. Cu o politică care să garanteze că va fi întotdeauna asigurat, el va fi acoperit atunci când el este 70, indiferent de starea lui de sănătate.

2. linistea

Fiecare părinte intenționează să dureze mai mult decât copiii lor. În cazul în care neconceput sa întâmplat cu copilul dumneavoastră, ar avea un lucru mai puțin să vă faceți griji cu privire la timpul o astfel de perioadă dificilă, cu o poliță de asigurare de viață pentru el. Această politică ar acoperi cheltuielile de înmormântare, care ar putea rula în mii, dacă a trebuit să plătească pentru aceste costuri pe cont propriu.

Asigurare de viață pentru copii vă poate aduce pacea sufletească aveți nevoie. O poliță de asigurare de viață în valoare de 10.000 $ la 15.000 $ ar fi mai mult decât de a acoperi costurile de înmormântare să lovească tragedie.

3. Politica poate construi o valoare în numerar

O întreagă poliță de asigurare de viață pentru copii pot câștiga valoare în numerar. Până când copiii sunt 18, că valoarea în numerar a se construit într-un ou cuib mic. Copilul tau poate folosi banii pentru a cumpăra o mașină sau să împrumute în afara politicii pentru a ajuta la plata pentru colegiu.

Dacă optați pentru o politică de întreaga asigurare de viață pentru copiii dumneavoastră, întrebați dacă există penalizări pentru retrageri anticipate înainte de o anumită vârstă. Valoarea în numerar de construcție nu ar trebui să fie principalul motiv de a cumpăra o poliță de asigurare de viață pentru copiii dumneavoastră, dar politica de dreapta poate include un perk financiar.

4. Politici mici sunt accesibile

Pentru că va fi cumpararea de asigurare de viață pentru un copil, nu veți avea nevoie de o politică de milioane de dolari. Oriunde de la 5.000 $ la 15.000 $ este un bun punct de plecare pentru politica de asigurare de viață pentru copii.

Cu astfel de sume mici de politică, costurile sunt relativ ieftine. Puteți găsi de obicei, aceste politici de 5 $ la $ 15 a lună. Pentru multe familii, costul accesibil justifică achiziționarea. Acesta este un alt motiv pentru cloșcar mame ar trebui să ia în considerare de asigurare de viață pentru ei înșiși prea.

5. Rata este blocat în

Cumpararea de asigurare de viață pentru copii acum se va bloca în care rata pentru durata de viață a politicii. Prima nu se va schimba indiferent de cât timp copilul are politica. În 20 de ani, politica sa $ 15.000 de ai plătit 10 $ pe luna pentru va costa în continuare la fel. Acest lucru face ca o poliță de asigurare de viață pentru copiii capabili să se încadreze în bugetul familiei tale acum și în bugetul său în viitor. Desigur, ar trebui să verificați, de asemenea, acest lucru cu compania de asigurări înainte de achiziția și asigurați-vă că aveți aceste informații în scris.

investiga întotdeauna polița de asigurare de viață pentru a verifica ceea ce vrei în afara politicii este valabil pentru compania în cazul în care doriți pentru a asigura copilului dumneavoastră. Politicile variază foarte mult de la o companie la alta, astfel încât să doriți să pună multe întrebări, nu doar pentru acum, ci pentru a garanta copilul va primi maximum de politica sa chiar și atunci când el are o familie proprie.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.