Top Razlogi za nakup Life Insurance za vaše otroke

Home » Insurance » Top Razlogi za nakup Life Insurance za vaše otroke

Top Razlogi za nakup Life Insurance za vaše otroke

Večina staršev se sprašujem, če bi jih kupili življenjsko zavarovanje za svoje otroke. Naysayers jezijo na idejo, ker je bil prvotni namen življenjsko zavarovanje za kritje izpada dohodka iz delovnega odrasle. Vendar pa obstaja veliko razlogov, zakaj se vaši otroci potrebujejo življenjskega zavarovanja.

1. Vaši otroci bodo vedno zavarovanca

Ena od glavnih prednosti, ki imajo politiko življenjsko zavarovanje za otroke, je, da bodo vedno pokriti, ne glede na njihovo zdravje v prihodnosti. Preverite, s katero koli podjetje premoženjskih zavarovanj, da je tip politika si bo odkup države, da vaš otrok ne bo nikoli zanikal življenjsko zavarovanje, ne glede na to, kaj medicinski problemi se sooča skozi njegovo življenje. Dobite ga v pisni obliki.

Obstaja več dejavnikov, ki lahko vplivajo na prihodnje zavarovanja pred vaših otrok. Visok krvni tlak, sladkorna bolezen, debelost in rak so samo nekatere od mnogih zdravstvenih zapletov, ki lahko prepreči vaš otrok iz zavarovana po cesti. S politiko, ki zagotavlja mu bodo vedno zavarovani, bo treba pokriti, ko je 70, ne glede na njegovo zdravje.

2. You Get Brezskrbnost

Vsak od staršev načrtuje, da bo preživela svoje otroke. Če je nepredstavljivo je zgodilo, da svojega otroka, bi imeli enega manj stvar skrbeti v tako težkem času s police življenjskega zavarovanja za njim. Ta politika bi pokritje stroškov za pogreb, ki lahko vodijo v tisoče, če bi morali plačati za te stroške na svoje.

Življenjsko zavarovanje za otroke, vam lahko prinese mir uma, kar potrebujete. Življenjska zavarovanja vrednotijo ​​po $ 10.000 do $ 15.000 bi več pokrivala stroške pogreba naj tragedija stavke.

3. Politika mogoče zgraditi denarna vrednost

Celo politika življenjsko zavarovanje za otroke lahko zaslužite denarne vrednosti. Do takrat, ko vaši otroci so 18, je, da je denarna vrednost se je vgrajen v malo gnezdo jajce. Vaš otrok lahko uporabite denar za nakup avtomobila ali izposoditi off politike za pomoč plačati za kolidž.

Če se odločite za celotno življenjsko zavarovalno polico za svoje otroke, vprašajte, če obstajajo kazni za predčasne dvige pred določeno starostjo. denarna vrednost stavbe ne sme biti glavni razlog, da si kupite politiko življenjskega zavarovanja za svoje otroke, vendar je prav politika lahko vključujejo finančno perk.

4. Mala Politike so cenovno

Ker si bo nakup življenjsko zavarovanje za otroka, da ne bo zahteval milijon dolarjev politiko. Kjerkoli od $ 5.000 do 15.000 $, je dobro izhodišče za otroško police življenjskega zavarovanja.

Pri takih zneskih nizke politike, stroški so relativno poceni. Lahko običajno najdete te politike za $ 5 do $ 15 na mesec. Za mnoge družine, cenovno strošek upravičuje nakup. To je še en razlog, bivanje-at-home naj bi mame menijo, življenjsko zavarovanje za sebe preveč.

5. Ocena je zaklenjen v

Nakup življenjsko zavarovanje za otroke, zdaj bo zaklenil v tej stopnji za življenje politike. Premija se nikoli ne glede na to, koliko časa ima vaš otrok politiko spremeniti. V 20 letih, njegov $ 15.000 politika si plačal $ 10 na mesec, ker bo še vedno stali enako. To naredi politiko življenjskega zavarovanja za svoje otroke, ki lahko, da se prilega v proračun vaše družine zdaj in v svojem proračunu v prihodnje. Seveda, bi morali preveriti tudi to z zavarovalnico pred nakupom in poskrbite, da imate te informacije v pisni obliki.

Vedno raziskali življenjsko zavarovanje, da bi preveril, kaj hočeš od politike velja za podjetja, kjer želite zavarovati svojega otroka. Politike se zelo razlikujejo od podjetja do podjetja, tako da boste želeli vprašati veliko vprašanj, ne samo za zdaj, ampak, da se zagotovi vaš otrok boste dobili največ iz njegove politike, tudi ko ima družina svoje.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.