Tot ce trebuie sa stii despre Life Insurance

Home » Insurance » Tot ce trebuie sa stii despre Life Insurance

Tot ce trebuie sa stii despre Life Insurance

asigurare de viață este un contract între o societate de asigurare și o persoană fizică, în care societatea de asigurări este de acord că în cazul în care individul ( „asiguratul“) ar trebui să moară pe durata politei de asigurare de viață, compania de asigurări va plăti suma predeterminată de bani beneficiarului ales de asigurat la moartea lor.

De asigurare de viață poate fi achiziționat pentru un termen predeterminat, de obicei, de 5-30 ani, sau în mod permanent.

Motive pentru a cumpăra de asigurare de viață

Oamenii cumpara de asigurare de viață pentru mai multe motive. Cel mai frecvent motiv este de a lăsa niște bani pentru familia ta, în cazul în care vei muri, astfel încât acestea să nu ajung în criză financiară din cauza venitul pierdut. Cu toate acestea, există alte câteva motive pentru a cumpăra de asigurare de viață poate doriți să ia în considerare:

 1. Pentru a acoperi costurile de înmormântare
 2. Pentru a asigura ipoteca în loc să cumpere de asigurare prin intermediul băncii
 3. Pentru a achita datoriile de credit sau alte împrumuturi atât de bunuri sau familia nu te blocat cu datoriile
 4. Pentru a plăti impozite imobiliare
 5. Pentru a proteja stilul de viață soțul, chiar dacă nu aveți copii
 6. Pentru a proteja stilul tău de viață viitoare prin blocare într-o rată mai mică de asigurare de viață în timp ce sunt mai tineri, mai sănătos, și nu au nici o problemă cu un examen medical
 7. Pentru a construi bogăția, ca parte a strategiei financiare

Date de asigurare de viață pe care le-ar putea surprinde

Potrivit unui 2016  de asigurări de proprietate Tendințe în viață de  studiu:

 • 84 la suta dintre americani cred că cei mai mulți oameni au nevoie de asigurare de viață
 • 70 la suta au spus că este nevoie de asigurare de viață, dar 41 la suta din americani nu au avut-
 • Millennials supra-estimat prețul unei polițe de asigurare de viață de 250.000 $ de 3 sau 4 ori mai mare decât costul real
 • 83 la suta dintre americani au considerat că ar lua în considerare de asigurare de viață în cazul în care a fost mai ușor de înțeles

Datele, apoi, sugerează că există unele lucruri despre asigurare de viață, care sunt confuze pentru persoana medie. Vom clarifica unele dintre concepții greșite, explica unele elementele de bază de asigurare de viață, și să răspundă la câteva întrebări cheie, cum ar fi:

 • Ai nevoie într-adevăr de asigurare de viață?
 • Când ar trebui să-l cumpere?
 • Ce fel de asigurare de viață este cel mai bun?
 • Cum pot economisi bani pe de asigurare de viață?

Care sunt diferitele tipuri de asigurări de viață?

Să începem prin a mers pe jos prin diferitele tipuri de asigurare de viață, și argumentele pro și contra pentru fiecare.

 • Term Life Insurance: Termen de asigurare de viață este o opțiune la prețuri accesibile, care vă permite o mare flexibilitate în ceea ce privește cât de mult vă doriți politica pentru, precum și la limita de asigurare. Deoarece este pentru un termen specificat, de asemenea, puteți solicita o rată fixă, care vă permite să bugetul plățile pentru termenul dat. asigurare pe termen începe la 5 ani și poate ajunge până la 30. Aceasta este opțiunea cea mai puțin costisitoare.
 • Total Asigurări de viață: asigurare de viață întreagă este o formă permanentă de asigurare de viață, pentru că vă acoperă durata vieții. Spre deosebire de asigurare pe termen care expiră după cantitatea selectată de ani te asigurate. Dezavantajul pentru unii oameni într-o politică de viață întreagă este faptul că primele sunt de obicei mai mari.
 • Universal de asigurări de viață:  viața universală este un tip de poliță de asigurare de viață întreagă. În trecut , performanța istorică a vieții universale a cauzat mulți oameni să fie precauți din cauza factorului de investiții a unei porțiuni a primelor. Acesta poate fi o opțiune interesantă dacă vă informați cu privire la beneficiile, cum ar fi posibilitatea de a împrumuta bani de la mai târziu , polita de asigurare de viață.

Conversia de viață, la Total Life Insurance

Dacă nu sunteți sigur ce fel de politici va funcționa cel mai bine pentru tine, ar trebui să ia în considerare, de asemenea, cere ca, dacă achiziționați o opțiune mai puțin costisitoare mai ieftin ca o poliță de asigurare de viață pe termen lung, în cazul în care veți avea opțiunea de a converti într-o viață întreagă Politica de mai târziu.

Unde se poate obține de asigurare de viață?

Puteți cumpăra de asigurare de viață în mod direct printr-o societate de asigurare, prin intermediul unui broker de asigurare de viață sau de Planificatorul financiare, fie prin intermediul asociațiilor de grup sau de membru. Din ce în ce mai mulți oameni sunt de cumpărare de asigurare de viață on-line sau direct prin intermediul companiilor de asigurări. Uneori, acest lucru pare a fi o soluție rapidă și ușoară, dar nu poate fi obtinerea de cea mai bună acoperire pentru prețul pe care îl plătiți. Verificați întotdeauna câteva locuri sau să lucreze cu un planificator financiar sau de broker pentru a obține câteva sfaturi pentru circumstanță.

4 sfaturi pentru a economisi bani pe asigurări de viață

Pe langa alegerea unei politici pe termen lung, există modalități de a economisi bani pe dvs. de asigurare de viață.

 1. Magazin în jurul valorii de asigurare de viață pentru a găsi cele mai bune prețuri. Luați în considerare utilizarea unui broker de asigurare de viață , care poate verifica mai multe companii diferite de asigurare de viață și politici pentru tine și vă oferă diverse opțiuni. Folosind un broker sau consultant financiar vă va oferi , de asemenea , avantajul de a lucra cu cineva care va analiza nevoile dumneavoastră și să vină cu soluții care lucrează pentru tine. Găsește pe cineva care puteți avea încredere și să se bucure de lucru cu care răspunde la toate întrebările. Prețurile de asigurare de viață sunt reglementate, asa ca nu simt ca ai nevoie pentru a apela mulți brokeri – trebuie doar să se ocupe cu unul care vă place cel mai bine, veți obține aceleași tarife.
 2. Cumpara asigurare de viață , atunci când sunt mai tineri și sănătoși. Prețurile de asigurare de viață se bazează pe vârsta și starea dumneavoastră de sănătate. Nu știi ce vine în viitor, așa că , dacă ești sănătos acum, luați în considerare obținerea unei politici în care puteți trece examenul medical și pentru a obține cea mai bună rată blocat în. Asigurați – vă că pentru a întreba despre primele de nivel garantat , astfel încât să puteți beneficiază de o cotă consistentă pe întreaga durată a politicii pe care o alegeți și nu au nici surprize. Dacă aveți condiții de sănătate, asigurați – vă că și în jur de magazin, a se vedea primul punct de mai sus despre utilizarea unui broker , deoarece unele companii de asigurări de viață va oferi tarife mai bune pentru anumite afecțiuni medicale, în cazul în care alții vor percepe mai mult. Un consilier financiar va fi în măsură să vă ajute.
 3. Nu fumati. Nefumătorii obține rate de asigurare de viață mai mici decât fumătorii. Dacă fumezi, ia în considerare renunti. Chiar dacă s -ar putea cumpăra o politică ca un fumător, dacă aveți posibilitatea să renunțe pentru o perioadă de 12 luni, majoritatea asiguratorilor de viata va ajusta ratele după ce au fost fără fum de tutun. Dar nu pune în afara de cumpărare de asigurare de viață până când renunțe la fumat, mai ales dacă aveți în planurile; primi doar politica dvs., și de a afla ce va fi costul odată ce ești fără fum de tutun. Acest lucru poate ajuta să vă motiva pe termen lung, și familia ta va fi protejat în timp ce lucrați la ea.
 4. Întrebați dacă există o rată mai bună pentru plata primei dumneavoastră anual , nu lunar. Unele companii vor oferi rate mai bune atunci când plătiți anual.

Asigurari de viata prin munca ta: este suficient?

Conform celor mai bune prețuri Life 2017 de studiu , o treime din americani care au asigurare de viață au doar o politică de asigurare de viață de grup. Deși este mai bine decât nimic, există câteva motive pentru care nu ar trebui să se bazeze pe de asigurare de viață veți obține prin muncă:

 1. Ați putea pierde atunci când schimbați locul de muncă
 2. Va trebui să ia un nou examen medical, dacă vă decideți pentru a obține o nouă politică
 3. Limita de asigurare de viață de grup prin muncă este limitată – de exemplu, poate fi doar de două ori salariu (sau mai puțin). Acest lucru nu va fi suficient, în majoritatea cazurilor, pentru a ajuta familia ta, sau pentru a acoperi datoriile și responsabilitățile financiare pe termen lung.

Despre Prejudecăți Life Insurance, demascat

Asigurare de viață este adesea considerată o cheltuială inutilă sau una care se pune off. Iată câteva lucruri pe care ar putea dori să se gândească înainte de a decide de asigurare de viață nu este pentru tine chiar acum.

„Oamenii care nu lucrează nu au nevoie de asigurări de viață“

Chiar dacă nu funcționează, moartea ta ar avea în continuare consecințe financiare dacă efectuați caregiving sau homemaking taxelor în timp ce un partener de lucrări. Dacă sa întâmplat ceva, nu poate fi nici o pierdere de venit, dar nu ar fi o creștere drastică a cheltuielilor. costurile și costurile de menaj de îngrijire a copiilor, de exemplu, pot deveni necesare dacă ai plecat brusc. Dacă v-ar dori familia dumneavoastră să mențină stilul lor de viață și să aibă lucruri luate de îngrijire într-un mod similar pe care le faci acum, ar trebui să se uite la costul de angajarea de oameni pentru a prelua aceste sarcini, pentru a permite partenerului să continue să lucreze și câștigând sursa de venit.

„Oamenii fără copii sau Soții nu au nevoie de asigurări de viață“

Dacă nu aveți în întreținere sau copii, dar planul de a avea o familie mai târziu în viață, poate doriți să ia în considerare achiziționarea de asigurare de viață mai devreme în viață, în timp ce sunt mai tineri. Costurile de asigurare de viață se bazează pe o serie de factori, inclusiv vârsta și sănătatea dumneavoastră. Când sunteți mai tineri veți avea rate semnificativ mai mici decât atunci când în cele din urmă te căsătorești și să aibă acea familie.

„Asigurare de viață este prea scump“

Se așteaptă să plătească datoriile în jos înainte de a cumpăra de asigurare de viață sună ca o idee bună, dar dacă ceva s-ar întâmpla mâine, ai lăsa datoria familiei tale. Vor fi în măsură să acopere aceste datorii și de a compensa veniturile pierdute din cauza absenței dumneavoastră?

Există opțiuni pentru asigurare de viață ieftină, care pot fi cumpărate pentru cât mai puțin câțiva dolari pe zi. Având o cantitate mică de asigurare de viață acum poate permite o plasă de siguranță bun pentru familia ta.

Cât timp este nevoie pentru a obține de asigurare de viață?

În general, procesul de asigurare de viață implică 3 etape și în mod normal, poate fi finalizată în 4-6 săptămâni de la momentul completării cererii:

 1. Discutând opțiuni și apoi completarea unei cereri de asigurare de viață
 2. Luând examenul medical
 3. Primirea rezultatelor examenului medical și aprobarea ulterioară, ajustarea ratei, sau negarea beneficiilor

Va plăti asigurări de viață Out imediat după ce ați cumpărat-o?

Multe companii vor „te tin acoperite“ pentru prestații de asigurări de viață din momentul în care depune cererea privind condițiile care:

 • Totul a fost declarat conform cererii
 • Examenul medical vine prin nici o informație nouă.

Cereți companiei de asigurare de viață despre acest lucru în momentul în care decide să cumpere politica și să semneze cererea. Aflați dacă acoperire începe imediat sau în cazul în care există o perioadă de așteptare. De asemenea, feriți-vă de excluderi în politica, cum ar fi clauza de suicid și perioada contestabilitatea.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.