Total Life Insurance pe înțelesul tuturor – acest tip de politica potrivita pentru tine?

Home » Insurance » Total Life Insurance pe înțelesul tuturor – acest tip de politica potrivita pentru tine?

Ce este Total Life Insurance?

Este de asigurări de viață prin munca Destul?

asigurare de viață întreagă este un tip de valoare în numerar a politicii de asigurare de viață, care oferă protecție pe durata intregii viață și oferă două avantaje cheie:

 • un beneficiu de deces care urmează să fie plătit beneficiarului în caz de deces
 • valoarea în numerar acumulate pe durata contractului de asigurare, care pot fi utilizate ca economii sau pentru a fi împrumutate împotriva dacă aveți nevoie de bani în timp ce sunt în viață

Total de asigurare de viață este, de asemenea, cunoscut sub numele de „viață dreaptă“ și „asigurare de viață permanentă.“

O politică de viață întreagă vă acoperă întreaga viață, nu doar pentru o anumită perioadă. polițe de asigurare de viață se aplică în totalitate primele plătite în ambele economii sau investiții și beneficiul de deces de asigurare de viață. de asigurare de viață întreagă este similară cu asigurare de viață universal, care durează, de asemenea, toată viața ta.

Cum costa Total Life Insurance Compară cu Alte asigurări de viață?

Total de asigurare de viață este mai scump decât alte asigurare de viață, pentru că nu este doar de asigurare de viață. Când plătiți primele tale pentru politica dvs. vi se pune o parte din ea spre asigurare de viață, dar apoi o altă parte a ceea ce sunt plătiți merge în porțiunea de investiții. Desigur, aveți de gând să fie plăti mai mult pentru o politică de viață întreagă cu economii de investiții, decât ar fi dacă ați luat doar o politică de bază de asigurare de viață pe termen lung. întreaga polița de asigurare de viață va plăti, de asemenea, vă dividende fără taxe, acest lucru vă oferă o anumită flexibilitate și beneficii pe care nu le-ar vedea cu asigurare de viață pe termen lung.

Unii oameni pot alege să utilizați dividende pentru a contribui la plata primei sau de a lua plăți în numerar de la it.outs de la ea.

Opțiuni întregi de asigurare de viață

Exista 3 tipuri principale de întreaga asigurare de viață:

 1. Tradițional Total Life Insurance
 2. Interes Sensitive Life Insurance Total
 3. Singe Premium Total Life Insurance

O întreagă politica tradițională de asigurare de viață vă oferă o rată minimă garantată de rentabilitate pe partea ta valoare în numerar.

O întreagă poliță de asigurare de viață sensibilă a dobânzii oferă o rată variabilă de pe partea ta valoare în numerar, similar cu un credit ipotecar rata ajustabila. Cu întreaga asigurare de viață sensibile din punct de interes pe care poate avea mai multă flexibilitate în politica de asigurare de viață, cum ar fi creșterea beneficiul dumneavoastră de deces, fără a ridica primele de dvs. în funcție de economie și rata de rentabilitate pe partea ta valoare în numerar.

Single-premium este pentru cineva care are o sumă mare de bani și ar dori să cumpere o politică în față. Ca și alte opțiuni întregi de asigurare de viață, o singură primă de asigurare de viață întreagă acumulează valoare în numerar și are același adăpost de impozit pe întoarce.

Total costuri de asigurare de viață în comparație cu costul Term Life Insurance

Chiar dacă nu a existat nici o porțiune de investiții, trebuie să ia în considerare faptul că, cu toată asigurare de viață, sunteți de cumpărare de acoperire, care va dura toata viata ta, spre deosebire de termenul mai scurt de asigurare de viață care acoperă lungimi mai mici de timp, cum ar fi 10 sau 20 de ani.

Total de asigurare de viață ar putea costa 5 până la 10 ori mai mare decât suma de bani pe care costurile de asigurare de viață pe termen lung, dar are valoare în numerar și durează toată viața ta. Trebuie să cântărească opțiunile.

societățile de asigurare, determina ce se vor taxa cu privire la politicile prin analiza riscurilor. Cu cât mai mare riscul, cu atât mai scumpe politica. Aceasta este singura modalitate de companiile de asigurări rămân profitabile. Prin urmare, există o șansă mult mai mare ca vei muri cu siguranță pe durata întregii asigurare de viață. Cu asigurare de viață pe termen lung există un risc mai mic, deoarece compania de asigurări nu va plăti în mod necesar un beneficiu de deces în timpul perioadei de politică mai scurtă. Deci, atunci când o primă întreaga politică de asigurare de viață se calculează, este în esență uita la finanțarea plata ajutorului de deces pe durata vieții tale.

Un avantaj al vieții întregi este că beneficiul dumneavoastră moarte și premium, în cele mai multe cazuri, va rămâne același. Total de asigurare de viață se bazează, de asemenea, valoarea în numerar, care este o întoarcere pe o porțiune a primelor dumneavoastră că societatea de asigurări investește.

Valoarea dvs. de numerar este până când îl retrage și puteți împrumuta împotriva sa amânat-fiscale.

5 Beneficiile unei politici Total Life Insurance

 1. O parte din banii premium merge spre valoarea ta în numerar
 2. Ați putea fi capabil de a utiliza porțiunea de economisire a politicii de a plăti în cele din urmă politica dumneavoastră dacă începe devreme
 3. premium va rămâne constantă în momentul în care sunt acoperite cu excepția cazului în care o alegeți altfel.
 4. Dacă nu face o modificare a politicii de asigurare de viață întreagă, ai o acoperire pe tot parcursul vieții fără viitor examene medicale
 5. Întreaga viață oferă oportunități de economisire fiscală în timp ce sunt economii fiscale în viață și, de asemenea, asupra bunurilor dvs.

Ar trebui să cumpăr o întreaga politică de asigurări de viață pentru o investiție?

Cu toate că întreaga viață permite asiguratului de a acumula avere și de a folosi aceste economii pe parcursul vieții lor, în măsura în care investițiile merge, viața întreagă nu este neapărat cea mai bună alegere. În funcție de performanța pieței și situația personală, s-ar putea lua în considerare achiziționarea o asigurare de viață pe termen mai lung, cu durata de o rată anuală fixă ​​și de lucru cu un consilier de investiții pentru a descoperi cea mai bună strategie pentru modul în care a investi banii.

Clădire și avere Protejarea cu Total Life Insurance

Rata de rentabilitate a unei politici de ansamblu de asigurare de viață este foarte scăzut în comparație cu alte investiții, chiar și cu economiile de impozit factori de corecție în. Asigurare de viață nu ar trebui să fie utilizate numai ca un instrument de investiții și ar trebui să judece alegerile politice privind protecția și nu numai rata de rentabilitate. Exemplele de mai jos formează un bun punct de plecare pentru a înțelege atunci când întreaga viață poate lucra bine pentru situația dumneavoastră.

5 Exemple de Atunci când întreaga politică de viață ar putea fi o alegere bună pentru tine

Întreaga viață este o opțiune interesantă atunci când o parte a strategiei financiare a face. O parte importantă a unei strategii financiare, deși este înțelegerea implicațiilor financiare, și de a face un plan solid, care are sens. Obținerea de consultanță financiară solidă este o mare parte din ea. Iată 5 exemple de viață, atunci când o politică de ansamblu poate ajuta ca parte a strategiei financiare și ca o modalitate de a construi sau pentru a proteja bogăția.

 1. de asigurare de viață întreagă sau viața permanentă este o opțiune bună dacă sunt tineri și nu au încă mijloace de a economisi bani pe cont propriu si uita-te la acest lucru ca un mecanism de economisire forțată. Nu trebuie neapărat să ia partea majoritară a asigurare de viață într-o politică de viață întreagă. Puteți lua un procent din nevoile totale, sau doar ceea ce vă puteți permite în prezent, și de a folosi ca parte a unei strategii pe tot parcursul vieții cu mai multe niveluri, pentru a vă asigura că aveți întotdeauna o asigurare de viață puțin și unele economii, pe măsură ce construi stilul tău de viață. Ai putea folosi porțiunea de economii pentru a asigura împrumuturi sau chiar și un credit ipotecar în viitor, dacă aveți o zi doriți să cumpărați o casă sau de a începe o familie. Puteți suplimenta o politică de întreaga viață cu viață pe termen lung, atunci când aveți nevoie de mai mult de asigurare de viață, și să obțină acea porțiune, la costuri mai mici.
 2. Dacă sunteți în sănătate foarte bune sau tineri, dar vă faceți griji că pe măsură ce îmbătrânești s-ar putea obține o boală, sau poate avea probleme cu obtinerea de asigurare de viață, atunci toată viața este o modalitate buna de a asigura o politică care va dura toata viata. Nu uitați, puteți achiziționa întotdeauna viață mai puțin întregi, și să completeze cu mai viață pe termen lung, la un cost mai mic.
 3. Dacă ești bogat și au mai mulți bani decât ai avea nevoie, atunci întreaga asigurare de viață poate fi o modalitate foarte avantajoasă pentru adăpost / investească bani din cauza implicațiilor fiscale libere ale dobânzii și dividendelor care construiesc pe economiile. În această situație, viață întreagă poate fi avantajoasă pentru planificarea imobiliare, de asemenea.
 4. Dacă doriți să lăsați un mare beneficiu de moarte moștenire de familie sau de altcineva atunci când mori, indiferent de vârsta ta, atunci toată viața este o modalitate buna de a finanța acest lucru. De exemplu, dacă doriți să lăsați 500.000 $ pentru copilul dumneavoastră atunci când mori, deoarece acestea au nevoi speciale și va avea nevoie de acești bani indiferent de varsta lor, atunci întreaga viață vă poate ajuta să finanțeze că prin asigurarea beneficiului morții, chiar dacă mor atunci când sunt foarte vechi. Într-un astfel de caz, ar trebui să ia în considerare într-adevăr politica dvs. ca o modalitate de a finanța acest beneficiu moarte moștenire pentru că ceea ce faci.

Diferite Life Insurance companii oferă politici întreaga viață la prețuri diferite

 • Dacă de-a face cu un agent care va poate oferi doar opțiuni de la o companie de asigurări de viață ar trebui să magazin în jurul pentru a găsi citate alternative.
 • Un broker poate fi în măsură să vă dau mai multe citate pentru întreaga asigurare de viață, cu diferite opțiuni.
 • Un consilier financiar poate examina diferite aspecte ale planului financiar.
 • Puteți obține citate cu mai mulți agenți pentru a obține o idee de preț. Nu este doar o întreagă poliță de asigurare de viață pentru a alege de la, există multe. Să fie informat.

Linia de fund pe Total Life Insurance

asigurare de viață întreagă va oferi un beneficiu de deces, avantaje fiscale și de valoare în numerar, dar va costa mult mai mult decât mai ieftin opțiune pe termen de asigurare de viață mai simplă.

asigurare de viață întreagă este o permanentă alegere mai sigură de asigurare de viață decât altele, acesta poate oferi interes garantat, premium, și de a beneficia de moarte, astfel încât să știi ce să se aștepte.

Întreaga viață este cea mai scumpă opțiune din familia de asigurare de viață a politicilor și poate costa 5 până la 10 ori mai mult decât o politică de viață pe termen lung și un pic mai mult decât o politică de viață universală.

Ia-viață întreagă în timp ce sunt tineri, ca parte a unei strategii pentru a maximiza beneficiile, sau atunci când sunt mai în vârstă, dacă sunteți bogați și doresc să facă ceva cu toți banii în plus.

Asigurați-vă că va fi capabil de a plăti polița de asigurare de viață. Cumpărarea unei politici de viață întreagă nu te va ajuta dacă ajungi în sărind peste plăți sau alegând o sumă care nu vă puteți permite și trebuie să încerce și de a comuta politica de asigurare de viață mai târziu, sau mai rău se anulează și sfârșesc prin a pierde totul. Start în mod rezonabil, puteți adăuga acoperire ca ai nevoie de ea. Cel mai important lucru este de a începe undeva.

Asigurați-vă că societatea de asigurare sunteți de cumpărare polița de asigurare de viață de rating are financiare puternice, investiți într-o politică care va dura o viață întreagă, astfel încât societatea de asigurare pe care o alegeți ar trebui să aibă o bună stabilitate.

Feriți-vă de costuri ascunse în politici întregi de viață

Nu vreodată cumpăra doar de asigurare de viață întreagă pentru că cineva spune cea mai buna alegere sa. de asigurare de viață întreagă plătește comisioane mai mari la broker, și poate include, de asemenea, taxele pentru gestionarea investițiilor. Acest lucru este total normal pentru investiții, veți plăti, de obicei, taxe de undeva, dar asigurați-vă că discutați aceste aspecte cu un consilier și au fost bine informați cu privire la opțiunile dumneavoastră și ce să se aștepte.

Sfat: Solicitarea consilier sau de asigurare de viață sau de broker agent întrebări financiare vor da cele mai bune rezultate pentru tine pe termen lung. Dacă nu vă place modul în care acestea se ocupe de răspunsurile, găsiți pe cineva sunt confortabile, cu. Aceasta este viața ta te investi în și securitatea familiei tale.

Stocurile sunt volatile, vor fi afectate politica dvs. intreaga viata?

Adresa preocupările legate de fluctuații ale prețurilor pe piața de valori, de exemplu, întrebați consultantul ce cred despre ce sa întâmplat cu politicile de viață universale în ultimii 20 de ani. Asigurați – vă că sunt confortabile , cu raspunsurile pe care le obține. Aflați cum politica dvs. de viață întreagă vă va proteja și modul în care funcționează porțiunea de economii. Fiind bine informat vă va proteja întotdeauna pe deplin și un consilier bun nu va fi deranjat de întrebările dumneavoastră de asigurare de viață , dar va fi fericit să revizuiască cu atenție preocupările dumneavoastră și vă va oferi îndrumare.

Considerații suplimentare: dacă într-adevăr doriți să investească câteva sute de dolari pe lună în „economii“, ar trebui să discutați cu un consultant financiar, care poate revizui o strategie care va beneficia cel mai bine. Apoi, odată ce ați uitat la toate opțiunile, a lua o decizie informată. Întreaga viață poate fi cea mai buna decizie pentru tine, dar ai nevoie pentru a explora toate opțiunile să știe.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.