Trading Basics: Stvari morate storiti, preden boste vlagali One Dollar na trgu

Home » Investing » Trading Basics: Stvari morate storiti, preden boste vlagali One Dollar na trgu

Trading Basics: Stvari morate storiti, preden boste vlagali One Dollar na trgu

Mi smo v osmem letu divja bika trgu, in to je skušnjava, da se potopite v investicijske trge. Od leta 2009, so v S & P 500 se vrne pozitiven vsako leto. V prvih dveh letih je zbral 32.15 odstotkov v letu 2013 in 25.94 odstotkov v letu 2009. Na dnu pakiranja, tudi najhujši dve leti eked iz donose 1,36 odstotka v letu 2015 in 2,10 odstotka v letu 2011, bo tako večji dobiček, kot bi dobili od varčevalni račun.

In če greš vso pot nazaj do leta 1928, boste ugotovili, da je S & P 500 nagrajeni vlagatelji s sočno medletni vrnitev 9,52 odstotka.

Kljub nedavni uspešnosti in dolgoročne donose prikrivanje navzdol let naložbenih trgov. V letu 2008 je S & P 500 tanked 36.55 odstotkov, v prvih treh letih tega desetletja so bile boleče, z izgubo 9.03 odstotka, 11,85 odstotka, in 21.97 odstotkov v letu 2000, 2001 in 2002, v tem zaporedju.

Kot je razvidno s gor in dol letih na trgu vrednostnih papirjev, ki jih potrebujemo močan želodec in nekaj naložb znanja pred potapljanjem v trge. Tukaj je tisto, kar morate vedeti o svojih osebnih financ, preden skočite v trg.

1. korak: Pay Off visoke obresti Dolg

Dolg so plazeče do ravni iz leta 2008 v skladu z nedavno CNN članku. Lani je dolg gospodinjstev eksplodira 460.000.000.000 $. In če ste v “povprečni” gospodinjstvu, imaš $ 16.048 dolga s kreditno kartico.

Tukaj je, zakaj morate priti, da je dolg plačan off pred vlaganjem.

Če se obrestuje s kreditno kartico za 16 odstotkov, potem je nujno, da zaslužijo donosnost večja od 16 odstotkov, ki opravičujejo vlaganje na borzi pred odplačevanju dolga. Na primer, če boste plačali 16-odstotni lastniški delež ali $ 2.568 na vašo kreditno kartico dolga in zaslužil 9 odstotkov naložb borzo, potem ste izgubili 7 odstotkov ali $ 1124, ki ga ne odplačuje dolg.

 

Z drugimi besedami, odplačevanju visoke obresti dolga je določen donos, kar je enako obrestno mero, zaračunano na dolg. In če dobiš res srečo na trgu, ste verjetno, da bi vrh vrnitev boste dobili od odplačilo svojega dolga s kreditno kartico.

2. korak: Pokrijte svoje “Kaj Ifs”

Predstavljajte si že v blatniku Bender in vaše zavarovanje odbitni je 500 $. Ali še huje, se ti odpuščeni in ne najdejo nove zaposlitve za 3 ali 4 mesece. Ali imate nekaj tisoč dolarjev za kritje teh nepričakovanih stroškov? Če ne, niste edini. Sedeminštirideset odstotkov Američanov trdijo, da ne morejo privoščiti stroškov za 400 $ v sili, glede na nedavno raziskavo Zvezna Reserve.gov.

Če si ne morete privoščiti finančno izredne razmere, potem boste morali sposoditi ali nekaj prodati, da bi dobili denar. Ali pa, če je denar, ki ga potrebujemo za nujne vlagali v borznem trgu trguje sklad (ETF), ki ga je treba prodati, ste v nevarnosti, da prodajajo z izgubo. To je razlog, zakaj morate shraniti več mesecev življenjskih stroškov pred vlaganjem na borzo. Dal »kaj če« prihranke v dostopni denarnem trgu ali varčevalni račun, tako da denar je na voljo, ko ga potrebujete.

3. korak: Naučite Vlaganje Osnove

Ko izplačala svoje potrošnikov dolga in zgradili prihranke, da je skušnjava, da se potopite v investicijske trge.

Ampak, če ne boste razumeli, kaj ste vlagajo v, obstaja velika verjetnost, da boste na koncu izgubili denar z nakupom visoko in prodaja nizka. Z vlaganjem v svoja čustva, namesto da bi svojo glavo, da si sposobna, da bi dobili navdušena, ko so trgi z vrhom in se potopite v na vrhu bika trgu. Potem pa se zgodi neizogibno padec, to je skupno za strah pred izgubo, da prevzame povzroča, prodati po tržni koritu.

Torej, pred nakupom svoje prve fotografije ali obveznic sklad, preživijo nekaj ur izobraževanja se o naložbenih trgov, trende in posameznih finančnih sredstev. Študija investicijske principov razpršenosti in se naučite, kako se bo gospodarstvo delniških in obvezniških vzajemnih skladov privede do mirnejše naložbenih donosov. Končno, preberite nasvete Warren Buffett in vlagati v indeksne sklade nizko pristojbino.

4. korak: Skrbeti za vašo družino

Nazadnje, pred vlaganjem, dobili svojo finančno hišo v red.

Če imate otroke ali nekoga, glede na vaš dohodek, potem razmislite o nakupu cenovno izraz življenjskega zavarovanja. Prav tako, razmislite o nakupu invalidskega zavarovanja, še posebej, če ste v fizično zahtevno delo. Na ta način, če se kaj zgodi, da vas, vaše ljubljene poskrbljeno.

IZJEMA …

To so štiri korake, ki jih je treba izvajati, preden začnete vlaganje … ampak obstaja ena izjema. Če vaš delodajalec ustreza vašemu 401 (k) prispevki, potem morate dovolj prispevali k vašem delovnem mestu upokojitev računa, da bi dobili tekmo – tudi če še niste zaključili te štiri korake. Ne morete si privoščiti, da vključite vaš nos na prostem denar!

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.