Tre Almindelige Credit Fejl og hvordan du retter dem

Home » Credit and Debt » Tre Almindelige Credit Fejl og hvordan du retter dem

Tre Almindelige Credit Fejl og hvordan du retter dem

Hvis kredit var nemt, så alle ville have en VantageScore eller FICO score på 850. Men det er ikke let, og fejltagelser ske. Din udfordring som forbruger kredit er at være smart nok til at skelne mellem, hvad der er rigtigt og hvad der er en fejl, så du kan undgå dem for enhver pris.

Credit Mistake No. 1: Co-signering

Nej, nej, nej – ikke nogensinde gøre det. Co-signering er en af ​​de største fejltagelser folk gør, når det kommer til at beskytte deres kredit rapporter og scoringer. Når du co-tegn for en gældsforpligtelse, er du tager ansvaret for den gæld, ligesom hvis du var den primære låntager. Derudover vil lånet eller kreditkort, som du medunderskriver næsten helt sikkert finde vej til din kredit rapporter inden for et par måneder efter, at kontoen er oprettet.

Når du co-sign, odds for at blive brændt af din gavmildhed er foruroligende høj – 40%, ifølge en undersøgelse udført i 2016. Punkt væsen, hvis du er villig til at garantere betaling på et lån eller kreditkort, hvor den primære låntager ikke kunne kvalificere sig på hans eller hendes egen, så du bedre afsat midler til at foretage betalinger – fordi du kan blive anmodet om at gøre det. Og du kan ikke bare gemme sig bag det faktum, at du er ”kun” en co-signer, fordi cautionsmænd er lige så ansvarlig som den primære låntager.

The Fix: Desværre er der ingen nemme løsninger, når din kredit er blevet beskadiget på grund af co-signering gået dårligt. Nogle gange kan du bede din co-låntager at refinansiere eller betale gælden, men dette kunne være en ordentlig mundfuld, medmindre de er villige og i stand til at gøre det.

Hvis de ikke kan betale sig den finansielle forpligtelse eller refinansiere gælden ud af dit navn, så vil din resterende muligheder omfatter (a) antager de betalinger, selv, (b) at overbevise din co-låntager til at sælge aktivet for at afbetale gæld, eller (c) i de værste tilfælde, måske endda overvejer konkurs. Det er derfor, jeg altid råde folk til bare sige nej, når det kommer til at co-signering.

Kredit Mistake No. 2: Lukning kreditkort

Lukning af et kreditkort sikkert har potentiale til at skade dit kredit scoringer. Du mister ikke kredit for en alder af kontoen, når den er lukket (det er en myte), men du kan have en negativ indflydelse, hvad der betegnes som din ”revolverende udnyttelsesgrad” – dybest set, hvor meget af din tilgængelige kreditmaksimum du har brugt op – ved at lukke en ubrugt konto.

Kreditscoringsmodeller være særlig opmærksom på dette forhold ved beregning din score. Når du lukker en ubrugt kreditkort, kan du potentielt få din forholdet at kravle ind usmagelige territorium, fordi du mister værdien af ​​den ubrugte kreditmaksimum. Forholdet selv beregnes ved at dividere din samlede kreditkort gæld af de samlede kredit- grænser for dine åbne kreditkort konti.

For eksempel, lad os sige, du har fire kreditkort med en $ 5.000 grænse på hver, og din udestående balance mellem alle fire kort er $ 5.000. Hvis du lukker ét kort, din rådighed kreditmaksimum krymper fra $ 20.000 til $ 15.000, og din udnyttelsesgrad straks ville springe fra 25% til 33%.

The Fix : Hvis din kreditkort konto var lukket på grund af en fejl eller endda din egen anmodning, kan du være i stand til at overbevise kreditkortudsteder for at genåbne kontoen. Ganske vist er denne løsning en lang skudt, men det skader aldrig at spørge.

Hvis din kortudsteder er uvillige til at genåbne en lukket konto, kan du stadig potentielt fortryde nogen kredit score skader forårsaget af en højere gæld til grænse-forholdet ved at betale off saldi på din resterende plast. I tilfælde af at du ikke har råd til blot at skrive en stor check, kan du være i stand til at afbøde dine skader ved at spørge dine eksisterende kort udstedere til at øge grænserne for dine konti.

Credit Mistake No. 3: Ansøgning om detailhandlens kreditkort

Som en tommelfingerregel, er det bedst at søge om og åbne nye konti, når du virkelig har brug for at gøre det. Så når feriesæsonen ruller rundt og du accepterer at åbne en butik kreditkort for at få 15% på dit transaktion, der kunne meget sandsynligt være en fejltagelse. Den blotte ansøgning om og åbne en ny butik kort potentielt kunne drive din kredit score nedad på grund af den nye kredit undersøgelse og de restriktive kredit grænser for detail-kort.

Detailbutik kreditkort er berygtet for sportslige høje renter og lave grænser. Som et resultat, er det let at over udnytte en detailbutik kort – og, som nævnt ovenfor, når din gæld-til-grænse forholdet stigninger, din kredit score falder generelt.

The Fix: Hvis du allerede har lavet den fejl at åbne en unødvendig detailhandlens kreditkort, bør du ikke nødvendigvis haste ud for at lukke kontoen – se Mistake No. 2 ovenfor. Lukning af konto vil ikke fortryde virkningen af den undersøgelse, og vil ikke fjerne kontoen fra din kredit rapporter. Punkt bliver, skaden er allerede sket.

Det er dog vigtigt at holde eventuelle detailbutik kreditkort betalt ud i fuld hver måned. Revolving en balance fra måned til måned vil næsten helt sikkert skade din score til mindst en vis grad. Selv en lille $ 300 saldo på en detailbutik kort med en $ 300 grænse potentielt kunne have en betydelig indvirkning (og ikke på en god måde) på din kredit scoringer.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.