Tre måter Student lån gjeld holder igjen hjemme kjøpere

Home » Credit and Debt » Tre måter Student lån gjeld holder igjen hjemme kjøpere

Tre måter Student lån gjeld holder igjen hjemme kjøpere

Unge voksne med drømmen om egen bolig er i økende grad å våkne opp til noe annet: realiteten av studielånet krisen.

En studie av Federal Reserve viste at for hver 10 prosent økning i student lån gjeld en person har, er det ett til to prosentpoeng nedgang i bolig sats i løpet av de første fem årene etter spennende skole. Og Federal Reserve Bank of New York bestemt at opptil 35 prosent av nedgangen i bolig blant voksne 28-30 kan injisert opp til student lån gjeld.

Noen kan skuldertrekning av disse statistikkene eller attributt dem til usikkerheten om liv og en karriere banen i årene rett etter college. Men faktum er at 83 prosent av folk alder 22-35 med student lån gjeld som ikke har kjøpt et hus skylde holdent på deres overveldende lån – ikke deres alder, og ikke deres karrierer.

The Federal Reserve påpeker at som student gjeld i dette landet mer enn fordoblet i løpet av 10 år, hjemme eierskap markert redusert.

“Jeg tror studielån er vår neste store finanskrisen som en nasjon,” sa Jennifer Beeston, visepresident for boliglån på garantert rente boliglån. “Studielån er det største problemet jeg for øyeblikket ser på potensielle huseiere. I mange tilfeller sine student lån betalinger er like mye eller mer enn boliglån betalinger.”

For å være rettferdig, å eie et hjem med et hvitt stakittgjerde ut foran – og de løpende vedlikeholdskostnader – er ikke alles drøm. Men for de som ikke har slike ambisjoner, er månedlige student lån betalinger vist seg å være en trippel whammy.

Gjeld til inntekt ratio

En av de viktigste tiltakene långivere vurdere når vi vurderer en lånesøknad er et individs samlede gjeld til inntekt ratio. Med student lån betalinger spise opp en stor del av pengene låntakere må leve på hver måned, har det blitt stadig mer utfordrende å passere denne testen vellykket.

“Så dyrt som høgskolen har blitt, og med så mye gjeld som gjennomsnittet utdannet har, er det vanskelig å legge til et boliglån til sine månedlige innbetalinger for de første årene etter å finne din karriere,” sier Mike Windle, pensjonering planlegging spesialist på C. Curtis Financial Group i Plymouth, Mich. “Den største grunnen til at studielån har virket hjemme eierskap er sitt toll på gjeld til inntekt.”

Den gode nyheten er at flere og flere nyutdannede landing jobb rett ut av college, sa Windle. Men fortsatt tar det folk flest så lenge et tiår å betale av sine studielån.

Beeston, som har vært et boliglån for mer enn et tiår, sier de siste årene mengden av utdanning relatert gjeld hennes klienter gå inn med har eksplodert.

“Jeg bruker hver dag å snakke med folk om deres økonomi. I løpet av de siste tre årene har jeg sett studielån blir stadig mer av et problem,”sa Beeston. “For ti år siden, $ 100.000 i studielån gjeld ville ha vært ute av normen. Nå ser jeg det hver dag.”

“Jeg ser folk sette av å kjøpe et hjem på grunn av sine studielån,” Beeston fortsatte. “Dette er ikke bare leger og advokater overfor dette nivået av gjeld. Jeg ser det over hele linja.”

Credit Score

Mens føderale studielån kan tilby noen lettelse i tider med økonomiske vanskeligheter, for eksempel utsettelse eller overbærenhet, private lån vanligvis ikke. Og ofte når låntakere ikke kan få endene til å møtes etter college, de lar student lån betalinger lysbilde, fallende bak en måned eller to eller forsømme sine lån helt. Dette er en av de verste tingene du kan gjøre hvis du håper å kjøpe en bolig i nær fremtid.

“Hvis du standard på studielån, kan treffet på kreditt score krøpling din evne til å kjøpe ditt første hjem for inntil syv år,” sier Windle.

Studielånet lovovertredelse rente er i dag rundt 10 prosent.

Samtidig forbedre din kreditt score er vanligvis noe som tar tid, kan du også prøve å gi boliglån långivere et brev med forklaring, detaljering omstendighetene som førte til lovovertredelse.

Lagre en forskuddsbetaling

Squirreling bort forskuddsbetaling for en bolig er den tredje store hinderet møtt av de belemrer med enorme student gjeld. Med en stor del av inntekten bli holdt unna mot studielån, sparer opp standarden ned betaling – 20 prosent av kjøpesummen – kan bli en fjern drøm, tar år å oppnå.

På denne fronten, foreslår Windle ikke rushing å kjøpe en bolig før du har nok penger akkumulert. Det kan bli langt dyrere. Uten 20 prosent ned, vil du sannsynligvis bli pålagt å betale PMI – private boliglån forsikring, en avgift som beskytter utlåner hvis du slutter å betale på lånet. PMI gebyr er lagt til din månedlige boliglån betalingen.

“Jeg sier til mine klienter ikke å stresse. Ta deg tid til å spare opp og samle 20 prosent, slik at du ikke trenger å betale PMI,”rådet Windle.

For de som søker en vei rundt 20 prosent, Windle tyder undersøkelser Federal Housing Administration (FHA) lån programmer, noe som gir boliglån til dem som har så lite som 3,5% for en forskuddsbetaling. De samme programmene har ofte lavere kreditt score krav, så lavt som 580 i noen tilfeller.

FHA tilbyr justerbar hastighet og fastrentelån, som gir mulighet for finansiering opp til 96,5 prosent av kjøpesummen, holde avsluttende kostnader og ned betalinger til et minimum.

Hva mer, har långivere Fannie Mae og Freddie Mac også blitt mer lydhør overfor utfordringer student lån holdere, sa Rick Bechtel, konserndirektør og leder for amerikanske boliglån banktjenester på TD Bank.

“Dette behovet er kjent selv på disse nivåene,” sa Bechtel. “Så du vil se alle typer programmer i dag som krever tre prosent ned eller en prosent ned. Og dette er ikke bare programmer for lav og moderat inntekt mennesker.”

“Programmene som eksisterte fram til det siste året eller to ville tillate for lave ned betaling bare hvis du var lav til moderat inntekt. Det var et triks boks for mange søkere,”Bechtel lagt. “Men nå du ser på en prosent eller tre prosent ned programmer som ikke er spesifikke for lav til moderat inntekt låntakere. Det er nå et program for alle.”

Andre skritt å ta

En av de vanligste rådene som tilbys av finanseksperter er å refinansiere studielån hvis bolig er på din liste over gjøremål.

En god refinansiering program kan redusere månedlige utbetalinger, noe som gjør dem mer håndterbare og dermed frigjøre penger til å sette mot andre ting, for eksempel å spare opp en ned betaling eller betale et boliglån. Føderale studielån tilbyr også inntektsbasert tilbakebetaling planer.

“Det er vanskelig å tro hvor mange mennesker som fortsatt ikke har jobbet seg til en inntektsbasert nedbetaling plan,” sa Bechtel.

Få mennesker er klar over at boliglån långivere nå vil bruke lavere, inntekt-drevet student lån betaling beløp ved beregning av en søkers gjeld til inntekt ratio. Det er et klart avvik fra tidligere politikk – og en gunstig en hvis du har student gjeld.

Det var en tid da uavhengig av hva den faktiske månedlige student lån betaling var, ville långivere fortsatt bestemme gjeld til inntekt ratio basert på den totale student gjeld beløpet i gjennomsnitt ut over varigheten av studielånet, forklarte Bechtel. Skiftet til å anerkjenne den lavere månedlig inntekt basert betaling er en stor seier for boliglån søkere.

Og en siste vurdering, for de heldige få som har noen i livet som er raus nok til å hjelpe med lån: Ikke sløse bort muligheten.

“Hvis du har et familiemedlem som er villig til å betale av studielån, ta dem opp på den. Jeg hører ofte: “Mine foreldre ville betale dem av, men jeg ønsker ikke at de skal ha til,” sa Beeston. “Hvis noen er offer, er det fordi de vet hvor ødeleggende student lån gjeld kan være.”

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.