Trei Greseli comune de credit și cum să le Fix

Home » Credit and Debt » Trei Greseli comune de credit și cum să le Fix

Trei Greseli comune de credit și cum să le Fix

Dacă de credit a fost ușor, atunci toată lumea ar avea un scor VantageScore sau FICO de 850. Dar nu este ușor, și greșeli se întâmplă. Provocarea ta ca un consumator de credit este de a fi suficient de inteligent pentru a distinge între ceea ce este bine și ceea ce este o greșeală, astfel încât să le puteți evita cu orice preț.

Credit Greseala Nr 1: Co-semnare

Nu, nu, nu – nu o fac niciodată. Co-semnarea este una dintre cele mai mari greșeli oamenii fac atunci când vine vorba de a proteja rapoartele lor de credit și scoruri. Când co-semn pentru o obligație de credit, voi preluati responsabilitatea pentru datoria la fel ca și în cazul în care ați fost debitorul principal. În plus, cardul de credit sau de credit pentru care co-semnat va găsi aproape sigur drumul pe rapoartele de credit în termen de câteva luni de la deschiderea contului.

Când co-semn, șansele de a obține ars de generozitate sunt îngrijorătoare – 40%, potrivit unui studiu efectuat în 2016. Punctul de a fi, dacă sunteți dispus să garanteze plata pe un card de credit sau de credit pentru care primar debitorul nu a putut califica pe cont propriu, atunci mai bine pus deoparte fonduri pentru a face plățile – pentru că s -ar putea fi invitat să facă acest lucru. Și nu se poate pur și simplu ascunde în spatele faptului că ești „doar“ un co-semnatar, deoarece co-semnatarul este la fel de răspunzător ca debitor principal.

Rezolvarea: Din păcate, nu există soluții ușor atunci când creditul a fost deteriorat din cauza cosemnatare mers prost. Uneori , puteți solicita co-debitor să refinanțeze sau să plătească datoria, dar acest lucru ar putea fi un ordin înalt , cu excepția cazului în care sunt dispuși și capabili să facă acest lucru.

În cazul în care acestea nu pot achita obligația financiară sau refinanțarea datoriei de numele tău, atunci opțiunile rămase includ (a) presupunând că plățile le (b) convingătoare co-debitorului de a vinde activul pentru a achita datorii, sau (c) în cele mai rele circumstanțe, poate chiar luând în considerare falimentul. Acesta este motivul pentru care întotdeauna am sfătui pe oameni să spun pur și simplu nu atunci când vine vorba de co-semnare.

Greșeala de credit Nr 2: Închiderea Carduri de credit

Închiderea unui card de credit are cu siguranță potențialul de a afecta scorurile de credit. Nu va pierde credit pentru vârsta după ce contul este închis (adică un mit), dar ai putea avea un impact negativ asupra ceea ce este denumit în continuare „raportul de utilizare a turnanta“ dvs. – practic, cât de mult din limita de credit disponibile care le-ați folosit – prin închiderea unui cont neutilizat.

scoring de credit să acorde o atenție deosebită acestui raport atunci când se calculează punctajul. Când închideți un card de credit neutilizate, puteți provoca raportul dvs. pentru a urca pe teritoriul dezagreabil, pentru că ai pierdut valoarea limitei de credit neutilizate. Raportul in sine este calculat prin împărțirea agregat datoriei cardului de credit de limitele de credit cumulate pe conturile deschise de card de credit.

De exemplu, să presupunem că aveți patru cărți de credit cu o limită de 5.000 $ pe fiecare, iar soldul total între toate cele patru cărți este de 5.000 $. Dacă închideți o carte, limita de credit disponibile se micșorează de la 20.000 $ la 15.000 $, iar raportul dvs. de utilizare ar sări imediat de la 25% la 33%.

Fix : În cazul în care contul de card de credit a fost închis din cauza unei erori sau chiar solicitarea dvs., ați putea fi în măsură să convingă emitentul cardului de credit pentru a redeschide contul. Desigur, această soluție este o lovitură lungă, dar nu strică să întreb.

În cazul în care emitentul cardului nu dorește să redeschidă un cont închis, încă mai puteți anula potențial orice prejudiciu cauzat de credit scor dintr-un raport mai mare datorie-limită prin plata soldurile pe plastic rămasă. În cazul în care nu vă puteți permite pur și simplu pentru a scrie un cec mare, ați putea fi capabil de a atenua daunele dvs. prin solicitarea dvs. emitenți de carduri existente pentru a crește limitele conturilor.

Greșeala de credit nr 3: Aplicarea pentru vânzare cu amănuntul carduri de credit magazin

Ca o regulă de degetul mare, cel mai bine este de a solicita și deschide conturi noi numai atunci când într-adevăr nevoie să facă acest lucru. Deci, atunci când rolele de vacanță sezon în jurul și sunteți de acord pentru a deschide un card de credit de vânzare cu amănuntul magazin, în scopul de a obține 15% off tranzacția dvs., care ar putea fi foarte probabil o greșeală. Simplul act de solicitarea și deschiderea unui nou card de magazin de vânzare cu amănuntul ar putea conduce potențial scorurile de credit în jos din cauza noii anchete de credit și limitele de credit restrictive pe carduri de vânzare cu amănuntul.

Carduri de credit magazin de vânzare cu amănuntul sunt cunoscute pentru sportive ratele ridicate ale dobânzilor și limite joase. Ca urmare, este ușor să vă utilizeze un card de magazin de vânzare cu amănuntul – și, după cum sa menționat mai sus, atunci când creanțăși-to-limită de ascensiuni raport, scorurile de credit se încadrează în general.

Fix: Dacă v – ați făcut deja greșeala de a deschide un card de credit inutile magazin de vânzare cu amănuntul, nu ar trebui să se grăbească neapărat să închidă contul – vezi Greseala Nr 2 de mai sus. Închiderea contului nu va anula impactul anchetei, și nu va elimina contul din rapoartele de credit. Punctul de a fi, prejudiciul a fost deja făcut.

Cu toate acestea, este important să se păstreze orice card de credit magazin de vânzare cu amănuntul achitat în întregime în fiecare lună. Revolving un sold de la o lună la alta se va deteriora aproape sigur scorurile cu cel puțin o anumită măsură. Chiar și un mic $ 300 de echilibru pe un card de magazin de vânzare cu amănuntul, cu o limită de 300 de $ ar putea avea un impact semnificativ (și nu într-un mod bun) pe scorurile de credit.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.