Un post-Nupțială financiară Pentru a face Lista Ghid pentru Newlyweds

Home » Budgeting » Un post-Nupțială financiară Pentru a face Lista Ghid pentru Newlyweds

Aici sunt 7 lucruri de fiecare cuplu ar trebui sa faca Newlywed

Un post-Nupțială financiară Pentru a face Lista Ghid pentru Newlyweds

Astăzi, ca vârsta medie pentru prima căsătorie este în continuă creștere, mulți tineri căsătoriți combină gospodăriile deja stabilite și finanțele personale, care pot lua unele considerații suplimentare speciale. Dar dacă ai 19 ani sau 90, există o serie de elemente financiare care ar trebui să fie pe lista de fiecare tineri căsătoriți lui „To Do“, după excitare de nunta moare în jos.

1. Schimbarea Beneficiarii dvs.

După legarea în mod legal nodul, asigurați-vă că prin toate conturile de investiții, conturile de economii, 401 (k) planuri, IRAS, polite de asigurare (de viață, de sănătate, auto, proprietarii de case), precum și alte conturi și revizuirea denumirilor beneficiare dacă doriți dvs. nou soț să dețină aceste active ar trebui să se întâmple ceva cu tine.

Deși puteți desemna, de asemenea, aceste active într-un testament, păstrând informațiile beneficiarului până la data este cel mai simplu mod de a se asigura că aceste active de tranziție fără probleme soțului sau soției, atunci când treci.

2. Asigurați-un Will sau actualizarea va dvs. existent

De-a lungul aceleași linii de a asigura că beneficiarii pe toate conturile dvs. sunt actualizate, asigurați – vă că aveți , de asemenea , o voință. Deși majoritatea oamenilor nu anticipează o moarte timpurie, este întotdeauna cel mai bine să fii pregătit. În cazul în care testamente sunt un subiect necunoscut pentru tine, vă puteți referi la articol,  de  ce ai nevoie de un Will . Acesta vă va oferi câteva informații de bază privind testamentele și modul de a începe, dar lecția principală veți învăța este că da, aveți nevoie de o voință.

3. Revizuirea de asigurări sociale de acoperire

În timp ce aveți acele polițe de asigurare afară, mergeți mai departe și să le revizuiască pentru sub-acoperire, duplicat de acoperire, sau lipsuri în acoperire. Aceasta ar putea include orice, de la proprietar sau de asigurare arendatorului la asigurare de viață de asigurări de sănătate.

S-ar putea salva, de asemenea, pe primele de asigurare auto dacă combina politici. Dacă ați combinat gospodării, vei fi probabil in scadere politica de asigurare arendatorului Proprietarul unei case sau, dar asigurați-vă că politica rămasă are o acoperire suficientă pentru a proteja bunurile de uz casnic combinate, în special elemente care sunt, de obicei limitate, cum ar fi bijuterii, echipamente de calculator , de colecție, etc.

Dacă amândoi au o acoperire de asigurări de sănătate, să revizuiască planurile îndeaproape pentru a vedea dacă are mai mult sens financiar sau dintr-un punct de vedere beneficii pentru a anula unul dintre planurile sau să păstrați ambele. Ai de obicei 30 de zile după căsătoria ta pentru a adăuga soțul dumneavoastră ca dependentă, fără a furniza dovezi de a fi asigurate.

4. Calculați dvs. în valoare mixt net

Este important să știi unde stai punct de vedere financiar ca un cuplu și să cunoască și să înțeleagă situația reciproc financiare personale. Exercițiul de calcul în valoare de net va face doar asta. Utilizați declarații bancare, declarații de investiții, extrasele de card de credit și alte documente pentru a lista activelor dvs. combinate și datoriile combinate pentru a obține un „instantaneu“ al situației dumneavoastră financiare, pe care îl va pune în poziția de a realiza „a face“ numărul cinci. Dacă nu ați făcut-o deja, acum este, de asemenea, timpul pentru a obține copii ale rapoartelor de credit personale și de a le studia împreună. Contact Experian la (888) 397-3742, Equifax la (800) 685-1111, și TransUnion la (800) 888-4213.

5. Revizuirea dvs. obiectivele financiare

Aceasta este, probabil, una dintre cele mai importante financiare „To Do“, pentru un cuplu proaspăt căsătorit și prea puțini cuplu au aceste conversații. Într-o lume perfectă, tu și noul tău soț ar fi avut această conversație înainte de a lega nodul.

Te-ar fi divulgat activelor dvs. (și pasive) și discutate filozofiile voastre de economisire, carduri de credit, obiectivele financiare pentru viitor, și alte lucruri care vor afecta viața ta financiară împreună ca dacă sau nu aveți de gând să aibă copii. Dacă nu ați avea aceste conversații înainte de a spune „eu“, nici un moment este mai bună decât acum pentru a începe. Profitați de această ocazie pentru a stabili noi obiective pe termen scurt și pe termen lung, ca un cuplu să fie ei cu privire la reducerea datoriei, cumpararea unei case sau planificarea de pensionare.

Dintre cele mai frecvent citate motive pentru divorț este „prea mult argumentand.“ Și ceea ce este una dintre cele mai mari surse de argumente? Ai ghicit, bani. Ceea ce ne aduce la următorul nostru „Pentru a Do.“

6. Elaborarea unui buget comun

Nu sunt sigur de unde să încep? Iată o foaie de lucru buget și guide.You’ll doresc să calculeze veniturile combinate și scade cheltuielile lunare combinate și plata datoriilor.

 Din fericire, vei avea ceva ramas pentru a construi un fond de urgență, se adaugă la economii, sau să investească. Doar asigurați-vă că pentru a discuta și de a fi pe aceeași pagină ca și în cazul în care la orice surplus va merge.

7. Decide pe mecanica pentru Gestionarea dvs. afaceri financiare

Acum, că aveți o imagine completă a finanțelor comune, o înțelegere și acord cu privire la obiectivele financiare, și le-ați construit un buget comun pentru a menține, este timpul pentru a decide asupra mecanicii de gestionarea finanțelor împreună. Urcă-te pe aceeași pagină în ceea ce privește modul în care se va ocupa de finanțe comune și separate pentru a progresa. Va deschide un cont comun de la care să plătească facturile comune? Vei menține în continuare conturi bancare separate? Cât de mult va tine atât salva? Decide care dintre voi va fi responsabil pentru plata facturilor și având grijă de alte sarcini financiare. Cel mai bun mod de a face acest lucru este prin identificarea punctelor forte ale fiecărei persoane și atribuirea de sarcini în consecință.

Cele mai bune gânduri. Iată în speranța că banii nu vine niciodată între tine!

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.