Upokojitev Strategije za Small Business Lastniki

Home » Retirement » Upokojitev Strategije za Small Business Lastniki

Upokojitev Strategije za Small Business Lastniki

Kot lastnik malega podjetja, ste v celoti odgovorni za svoje načrtovanje upokojitve. Če imate zaposlene, lahko čutijo odgovorne za jim pomaga načrt za uspešno upokojitev. Ugotovitve, in upokojitev varčevalni načrti, ki vas delajo, kot lastnik malega podjetja, bi morala biti na prvem mestu pri načrtovanju tako za svojo upokojitev in da svoje zaposlene.

Izberite Tradicionalni upokojitev strategijo

Obstaja nekaj, razen s svojim majhno podjetje za financiranje svoje upokojitve tradicionalnih možnosti, kot so IRAS in 401 (k) s, ki delujejo kot dodatni vir dohodka v starosti, razen likvidacijo svojo majhno podjetje.

Vzpostaviti PREPROSTO IRA:  Načrt za varčevanje spodbujevalni ujemanja za zaposlene, ali preprosto IRA, je eden pokojninski načrt na voljo za mala podjetja. V letu 2018, zaposleni lahko odloži do 12.500 $ na njihovo plačo, pred obdavčitvijo, in tisti, ki so 50 let ali več se lahko odloži do $ 15.500, ki jih izkoriščajo dohitevanja prispevek $ 3.000. Vendar pa lahko delavci, ki sodelujejo v drugih zaposlovalcev sponzorira načrti prispevali več kot 18.000 $ v vseh zaposlovalcev sponzorira načrtov skupaj.

Delodajalci lahko tekmo prispevke zaposlenih na preprost IRA do 3% nadomestila zaposlenega. Nasprotno, lahko delodajalci prispevajo 2% nadomestila vsakega upravičenega zaposlenega do $ 270.000 v 2018. prispevkov delodajalcev so davčno olajšavo.

Nastavitev SEP IRA:  Poenostavljen zaposleni pokojnina (september) je druga vrsta posameznega upokojitev račun (IRA), na katerega lahko prispevajo lastniki malih podjetij in njihovih zaposlenih. Leta 2018 pa omogoča zaposlenim, da pred obdavčitvijo prispevke v višini 25% prihodkov ali $ 55.000, kar je manj. Kot SIMPLE načrtu, bo september omogoča lastnikom malih podjetij, da davčna olajšava prispevke v imenu upravičenih zaposlenih in zaposleni ne bodo plačali davkov od zneskov, delodajalec prispeva v njihovem imenu, dokler ne bo distribucij iz načrta, ko se upokojijo.

Skoraj vsako majhno podjetje lahko ustanovi SEP. Ni pomembno, kako malo zaposlenih imate in ali je vaše podjetje strukturiran kot samostojne podjetnike, partnerstvo, družbe ali neprofitno organizacijo. Vsako leto, se lahko odločite, koliko prispeva v imenu svojih zaposlenih, tako da se ne vezanih na izdelavo prispevek, če ima vaše podjetje slabo leto. Lastniki poslovanja so prav tako štejejo zaposleni in lahko prispevke zaposlenih na svojih računih.

Na splošno je načrt september je boljša možnost za številna mala podjetja, saj omogoča večje prispevke in večjo prožnost.

IRAS in Solo 401 (k) ov: Če ste v konkurenčnem področju, in želijo, da bi pritegnili najbolj nadarjene, boste morda morali ponuditi načrt za upokojitev, kot je obema zgoraj opisano. Vendar pa se delodajalci ne zahteva, da ponudi pokojnin svojim zaposlenim. Če ne, eden od načinov, ki jih lahko shranite za lastno upokojitev brez posredovanja vaših zaposlenih je skozi Roth ali tradicionalni IRA, ki se lahko vsak, ki ima dohodek zaposlovanja prispevajo k.

Prav tako lahko prispeva k IRA v imenu svojega zakonca. Roth IRAS vam prispevati po obdavčitvi dolarjev in bo brez davka distribucij v pokoju; Tradicionalni IRAS vam prispevati pred obdavčitvijo dolarjev, vendar pa boste plačali davek na distribucij. Največ, kar lahko prispeva k IRA v letu 2018 je 5.500 $ ($ 6500, če ste 50 let ali več).

Končno, če ima svojo majhno podjetje brez upravičenih zaposlenih, razen svojega zakonca, lahko prispeva k Solo 401 (k).

Razviti izhodno strategijo za vaše podjetje

Morda se zdi čudno, da bi moral biti razvoj izhodno strategijo poslovno eden od vaših prvih ugotovitev pri načrtovanju za upokojitev. Ampak, da je to: mala podjetja boste porabili svoje življenje stavba morda postala vaša največja prednost. Če želite, da se financiranje svoje upokojitve – in ustaviti delo – boste morali likvidirati svoje naložbe. Za pripravo prodati svojo majhno podjetje en dan, mora biti sposoben delovati brez tebe. Nikoli ni prezgodaj, da začnete razmišljati o tem, kako doseči ta cilj, in o tem, kako najti najboljši kupec za mala podjetja.

Tržne razmere bodo vplivale na vašo sposobnost za prodajo vašega podjetja. Morda boste želeli graditi fleksibilnost v vašo pokojninskim načrtom, tako da lahko proda svoj vložek v močni trgu ali delati dlje, če se recesija zadetkov. Boste zagotovo želeli, da bi se izognili stiski prodajo: En problem boste naleteli, če počakate do zadnje minute za izhod iz vaše podjetje, da bo nameravana upokojitev ustvari vtis o prisilni prodaji med potencialnimi kupci in jih ne boste mogli prodati svoje podjetje na premijo.

Spodnja črta

Več kot tretjina malih podjetij v raziskavi leta 2014, je dejal, da ni želel, da se upokojijo, četrtina pravi, da ne nameravajo upokojiti, več kot tretjina pa jih pravi, da nameravajo razdeliti svojo upokojitev čas med delom in prostim časom, in še več kot polovica pravi, da bi težko popolnoma umaknil. Tudi če ste med številnimi lastniki malih podjetij, ki nameravajo ostati pri delu, ki določa načrt za upokojitev za mala podjetja, je dobra ideja, saj vam daje možnosti – in ob možnosti pomeni, da se boste počutili bolj zadovoljni s tistim, kar pot izbrati .

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.