Utilizați dvs. de credit recompense carte Puncte greșită?

Home » Credit and Debt » Utilizați dvs. de credit recompense carte Puncte greșită?

Utilizați dvs. de credit recompense carte Puncte greșită?

Atunci când sunt utilizate corect, un card de credit recompense bun vă poate ajuta pad cont bancar, upgrade de o vacanta, fondul de o excursie gratuită, sau se rade în jos costul cheltuielile. Multe carduri de recompense aceste zile pachet de valoare atât de mult în programele lor de recompense ați putea pleca cu sute de dolari în valoare de freebies – mai ales dacă folosiți cardul pentru cele mai multe dintre cheltuielile și apoi achita soldul în întregime în fiecare lună.

Dacă nu acorde atenție la modul în care sunteți de colectare și cheltuielile puncte de recompense hard-a câștigat, deși, ai putea eoliene lăsând gratuit de bani pe masă. Aici sunt șase modalități prin care ar putea fi utilizați punctele de recompense carte greșit fără să o știe.

Nu urmăriți modul în care le câștiga. Pentru a profita la maximum a cardului de credit recompense și să câștige cât mai multe mile sau puncte posibil, trebuie să profite de fiecare oportunitate de bonus veți obține. Pentru unele carduri, ceea ce înseamnă că urmărirea cheltuielilor și utilizarea cardului pentru fiecare achiziție care câștigă un bonus de recompense. Cu alte carduri, aceasta înseamnă a profita de oportunitățile de prime separate, cum ar fi bonusuri de rambursare sau puncte bonus pentru a petrece o anumită sumă.

Vei cheltui punctele pe marfa. Cele mai multe carduri de recompense să vă schimbați punctele recompense pentru marfa gratuit, cum ar fi electronice de acasă sau articole de menaj. Dar valorile de răscumpărare pentru aceste tipuri de achiziții de recompense sunt , de obicei teribil – în special în comparație cu opțiunile de valoare mai mare, cum ar fi de călătorie. De exemplu, în funcție de cartea de credit, 50.000 de recompense puncte s – ar putea cumpăra un aparat de fotografiat digital $ 250, un card cadou de 500 $ sau un bilet de avion $ la 750. Pentru a obține o rată mai mare de rentabilitate cumpărăturilor de recompense, verificați ghidul de valorificarea unui card și puteți opta pentru recompense pe care le cumpărați mai mult cu mai puține puncte.

Pierzi puncte pe călătorie ieftin. În mod similar, vei stoarce mai multă valoare din punctele tale recompense dacă le utilizați pentru zboruri mai lungi sau mai scumpe hoteluri. De exemplu, un card de credit de hotel ar putea să vă încărcați același număr de puncte, indiferent dacă stai într – o cameră care costă în mod regulat 100 $ o noapte sau 400 $ pe noapte. Pentru a profita la maximum de cartela de recompense, salvați punctele pentru călătorie mai scumpe , care altfel ar costa un pachet în numerar.

Ai cheltui bani pentru a valorifica recompense „libere“. Unele carduri de recompense care aveți nevoie pentru a merge prin emitentul cardului pentru a rezerva dvs. de călătorie recompense-finanțate, dar apoi percepe comisioane de răscumpărare , dacă o faci prin telefon. Pentru a evita obținerea taxat pentru valorificați recompense, carte de călătorie cu dvs. prin intermediul online de recompense emitentului cardului portal sau de a alege un card de călătorie care vă permite să rezervați dvs. de călătorie în mod independent și se compensează pentru ea.

Tu compartimenta programele de recompense. Multe cărți de credit vă permit să transferați punctele pentru alte programe de loialitate, cum ar fi programele de frecvente zburător al unei companii aeriene. Dar , dacă nu să profite de acel serviciu, ai putea pierde pe șansa de a cumpăra de călătorie gratuite mai repede sau pentru a obține o valoare mai mare de recompense câștigurile. De exemplu, dacă aveți nevoie de doar câteva sute de puncte pentru a cumpăra o excursie gratuită la compania aeriană preferată, puteți utiliza puncte suplimentare pe care au rămas din cardul de recompense. Puncte de tranzacționare între diferite programe de loialitate , de asemenea , vă oferă mai multă flexibilitate , astfel încât să nu trebuie să se limiteze când sau în cazul în care călătoriți.

Ați putea găsi, de asemenea, că dvs. de card de credit recompense puncte valorează mai mult atunci când le transferați la un alt program.

Lași recompense neutilizate într – un cont. Este un lucru pentru a salva până recompense până când nu aveți suficiente mile sau puncte pentru a cumpăra o excursie mare. Dar dacă te neglija recompense pentru nici un motiv bun, ai putea eoliene să le piardă cu totul. Multe recompense expiră după doar câțiva ani în contul dvs., în timp ce alte carduri reînnoi recompense în fiecare an , numai dacă vă păstrați folosind cardul. Ați putea veni , de asemenea , să regret economisire punctele în cazul în care emitentul reduce valoarea punctelor tale recompense înainte de a le – ați chiar le răscumpărat.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.