Va economisi bani Împachetarea asigurare? Nu intotdeauna

Home » Insurance » Va economisi bani Împachetarea asigurare? Nu intotdeauna

Va economisi bani Împachetarea asigurare?  Nu intotdeauna

Ați auzit, probabil, de tip „pachet și de a salva“ linia de la companiile de asigurări, promițând reduceri mari dacă aveți toate politicile de același operator de transport.

Este adevărat că de multe ori obtinerea de două sau mai multe politici de la aceeasi companie va insemna reduceri – la fel de mult ca 25% reducere la o politică de proprietari – în funcție de asigurător. În plus, gruparea polite de asigurare este convenabil, deoarece informațiile de facturare și detalii de acoperire pot fi accesate din același cont pentru toate politicile.

Dar acest confort este ușor să uităm de asigurare, și că este un mod sigur de a ajunge să plătiți prea mult.

Da, de obicei, economisește bani balotare

Companiile care oferă vânzare legată au tendința de a obține o reducere de 5-25% pe fiecare politică. Proprietarii de case de asigurare devine de obicei, cea mai mare reducere din moment ce valoarea casa dvs. este probabil mult mai mare decât mașina ta.

„Cele mai multe companii nu sunt cu adevărat interesați“ în politicile de vânzare doar proprietarii de case, spune Michael McCartin, presedintele Joseph W. McCartin Asigurări în Beltsville, Maryland, care vinde politici de mai mulți transportatori ale căror politici sunt disponibile în regiune.

Transportatorii „au ridicat ratele de asigurare proprietari, dar oferă un discount imens atunci cand totul pachet impreuna“, spune McCartin. Reducerea asigurare auto este de multe ori un procent mai mic, dar diferă în funcție de companie, spune el.

De exemplu, în cazul în care de asigurare acasă și auto este furnizată împreună, s-ar putea beneficia de reduceri 10% la politica dvs. auto si 15% pe dumneavoastră de asigurare proprietari. Dacă la pachet de asigurare auto dvs. cu o politică de chiriașii în schimb, s-ar putea vedea până la o reducere de 5%.

Ce se întâmplă atunci când nu sunteți în căutarea

Grupare politici încurajează un „set și uitați-l“ mentalitate, dar reînnoiește automat an după an, cu aceeași companie ar putea veni la un cost. Ai mai puțin probabil pentru a verifica tarifele concurenților dacă trebuie să comutați două politici în loc de una, mai ales în cazul în care unul este plătit în mod automat printr-un cont escrow ipotecar.

Prețurile tind să crească la timpul de reînnoire a politicilor, și pot inch până mult dincolo de ceea ce ar plăti cu o altă companie, dacă nu verificați tarifele on-line sau prin telefon.

Desigur, nu toate companiile de asigurări crește primele până când clienții lor sunt overpaying, iar ratele sunt obligate să crească în timp, cu orice produs. Ceea ce contează cu adevărat este dacă compania dumneavoastră curentă ar face acest lucru – și dacă nu verifica, nu vei ști niciodată.

oameni buni, diferite state și tarife

Întrebarea dacă la pachet merge mai adânc decât comoditate: de stabilire a prețurilor de asigurare este foarte individuală, și mult mai depinde de locul unde locuiți, istoricul dvs. de credit (în cele mai multe state) și valoarea elementelor pe care le asigurând.

„Realitatea este că asigurătorul care vă poate oferi de asigurare de origine cel mai mic cost este cel mai probabil, cel care va poate oferi de asigurare auto cele mai mici costuri“, spune Kyle Nakatsuji, CEO al Clearcover, o pornire de asigurare auto.

Spune situația dumneavoastră se traduce într-o politică de auto foarte scump – poate tu conduci o mașină sport sau a avut un recent accident la-vina – dar casa ta este modestă și necesită puțină acoperire. Dacă operatorul dvs. vă oferă cea mai ieftina asigurare masina este posibil, chiar și în cazul în care rata de proprietari nu este la fel de scăzută, deoarece ar putea fi, esti, probabil, încă de economisire cu mănunchiul.

Dar script-ul este oglindită în cazul în care de asigurare auto operatorului dvs. este scumpe în comparație cu alte opțiuni din zona dumneavoastră. O reducere la o politică de proprietarii de case ieftin – chiar și 25% – ar putea pălesc în comparație cu economiile mai mari le-ar obține prin spargerea mănunchi și alegerea cea mai ieftina asigurare auto. După cumpărături și compararea ratelor pentru ambele, ați putea dori să păstreze politica de acasă la fel, dar obține asigurare auto în altă parte.

Fiți conștienți de faptul că unele societăți de asigurare auto ofera reduceri pentru a avea o politică de proprietarii de case în loc și vice-versa – „astfel încât să primiți în continuare beneficiile de vânzare legată, fără a mănunchiului“, chiar dacă aceasta nu este de la ei, Nakatsuji spune,

Ce poti sa faci

Puteți încerca să evite rata târî prin cumpărături în jurul valorii de politici, atât separat, cât și la pachet:

  • Orice alt an.
  • Dacă vedeți o creștere a ratei de 10% sau mai mult la reînnoire.
  • Ori de câte ori aveți o schimbare majoră de viață, inclusiv căsătorie, divorț sau o mutare.
  • În cazul în care dvs. de credit a ajuns mai bine sau mai rău. În cele mai multe state, săraci de credit poate ridica ratele de mai mult decât un record de conducere slabă. (Excepțiile sunt California, Hawaii, si Massachusetts, în cazul în care este ilegal pentru asigurători să ia în considerare dvs. de credit la stabilirea ratelor.)
  • Imediat după aniversarea de trei ani a unei încălcări în mișcare, bilet sau accident. McCartin spune prețul va reflecta statutul dumneavoastră pe zi magazin, iar marca de trei ani este, de obicei atunci când ratele de du-te înapoi în jos.

Atunci când se compară citate on-line, caută politicile incluse și cu acces necondiționat și să caute aceeași acoperire ca și asigurare curentă.

Ai putea, de asemenea, vorbi cu un agent de asigurare independent, cum ar fi McCartin, care pot compara politicile și găsi mere-la-mere de acoperire. Știu că agenții independenți nu pot obține fiecare cotație disponibile – unele companii vând politici doar prin agenții proprii sau online.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.