Vad är en Cash Management konto och där kan du få en?

Home » Banking and Loans » Vad är en Cash Management konto och där kan du få en?

De flesta människor håller sina bank- och mäklartjänster separat: Din bank är för kontroll och besparingar, och din mäklarfirma är för långsiktiga investeringar. Men cash management konton erbjuder allt du behöver för dag till dag banking i ett mäkleri konto med flera fördelar jämfört med traditionella banker.

Table of Contents

Vad är en Cash Management-konto?

En cash management konto är ett mäkleri konto utformad för att hantera kontanter, betalningar och tjäna ränta.

Redovisningen är vanligtvis, men inte alltid, skild från investeringar konton på mäklarfirmor, men kan du enkelt länka dem till investeringskonton.

Förenkla: En cash management-konto kan du använda ett finansiellt institut för sparande och investerar behov. Det betyder bara en sign-on för att hålla reda på, färre uttalanden och deklarationsblanketter varje år, och snabba överföringar till och från din investering konton.

Använd dina pengar: De flesta konton kommer med ett betalkort, en bok av kontroller och online räkningen betaltjänster. Som ett resultat av de praktiskt taget eliminerar behovet av att hålla en dedikerad lönekonto.

Tjäna ränta: Cash management konton betala ränta, men du kan ofta göra bättre på online-banker. Men om du minimerar tomgång kontanter och använda långsiktiga investeringar för dina långsiktiga mål, kan räntan ingen roll. Det är enkelt att överföra pengar till en online sparkonto om du vill tjäna mer.

Måste-ha funktioner

De flesta cash management konton erbjuder grundläggande funktioner som en fri betalkort och obegränsad kontroll skrift. Men vissa företag går utöver med stjärnornas tillägg.

ATM rabatter: Om du flyttar runt en hel del, leta efter en cash management konto med generösa ATM rabatter. Vissa leverantörer begränsa rabatter till amerikanska bankomater eller specifika nätverk, medan andra återbetala nästan alla ATM-relaterade kostnader i hela världen.

Enkel åtkomst: Fråga om månadsavgifter och minimi balans krav för att öppna ett konto. Om du inte har tiotusentals dollar, vissa mäklarhus är uteslutet, eller de ska debitera månadsavgifter.

Mobil deposit: De flesta cash management konton accepterar direkt insättning av din lön och sociala förmåner, men du kan ibland behöva sätta in en check. Speciellt när det inte finns någon lokalavdelning, inlåning med din mobila enhet är lättast. Annars måste du sätta in per post.

Nyttiga varningar: Håll dig uppdaterad om vad som händer i ditt konto. För att undvika uteblivna betalningar eller studsa kontroller, skapa varningar för att berätta när ditt saldo blir för låg. Förhindra bedrägerier genom att ta reda på om stora uttag direkt.

Länkar till externa banker: Du kommer förmodligen vill hålla andra bankkonton öppna, och det är viktigt att kunna överföra pengar enkelt. Till exempel kan överskottslikviditet gå till en online-bankkonto för att få en högre apy, och du kanske vill ha en lokal bankkonto för kontanthantering och värdeskåp.

FDIC försäkring: Kontanthanteringen konto leverantörer automatiskt ”sopa” din oanvända pengar till investeringar som utdelning eller ränta. Om säkerhet är viktigt för dig, forskning huruvida dessa svep konton FDIC-försäkrade.

Det statsgaranterade programmet skyddar dig i händelse av att banken håller dina pengar går magen upp.

Var öppna ett konto

Om en cash management-konto tilltalar dig, öppna ett konto med mäklarföretag som du väljer. Börja med att be institutionerna du redan arbetar med, det ska vara enkelt att lägga till ett nytt konto, och dina nuvarande anläggningar med detta företag kan hjälpa dig att kvalificera sig för extra förmåner.

Vad om Banks?

Cash management konton är användbara verktyg för hantering av pengar. För att förstå och nackdelar, kan det vara bra att jämföra dessa bankliknande konton till standard banker och kreditinstitut.

FDIC täckning: Bankerna begränsar vanligtvis FDIC försäkring till $ 250,000 per insättare per institution. Kreditkassor använder NCUSIF försäkring, som är lika säker. Men cash management leverantörer kan sprida dina tillgångar bland flera banker, multiplicera din tillgängliga täckning (medan du bara har ett uttalande att hantera). Observera att medel i ett mäkleri konto inte är FDIC-försäkrad-det kan ta flera dagar för pengarna att få omfattas, men SIPC försäkring kan täcka din mäklare konto.

Lokal närvaro: De flesta mäklarhus inte har lokalavdelningar. Om de gör det, är dessa kontor inte avsedd för stora volymer bank behov. Det är nog bra att hålla ett konto med en lokal bank eller kredit union för in personer tjänster.

Tillgångsminimi: Även om vissa mäklarfirmor inte har minimi, andra kräver betydande tillgångar. Till exempel kan du behöva $ 25.000 för att börja använda cash management. Online banker regelbundet öppna konton utan någon minsta balanskravet.

ATM avgifter: Bankerna är ökända för laddning ATM avgifter. Du betalar ofta avgifter till ATM ägare, och banken kan ta ut extra avgifter för att använda en ”främmande” ATM. Mäklarfirmor tenderar att antingen rabatten dessa avgifter eller erbjuda tillgång till flera avgiftsfria nätverk.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.