Van egy életbiztosítást Cover Suicide?

Home » Insurance » Van egy életbiztosítást Cover Suicide?

Lehet Life Insurance lehet gyűjteni Suicide?

Van egy életbiztosítást Cover Suicide?

Attól függően, hogy mikor az életbiztosítási kötvényt vásároltak, az életbiztosítás továbbra is folyósítja a halál javára után öngyilkos lett. Főszabályként elmondható, hogy ha egy életbiztosítási kötvényt vásárolt két éven belül, mielőtt az öngyilkosság, a halál javára nem lehet fizetni. Majd kiterjed, mindent meg kell tudni, hogy segítsen megérteni, ha egy életbiztosító társaság továbbra is fizeti a halál javára, ha a halál oka öngyilkosság.

Becslések szerint 250.000 ember évente az Egyesült Államokban lesz öngyilkos túlélők, az egyik legfájdalmasabb helyzeteket kezelni. Elveszíteni valakit, akit szeretsz, és az összes kérdést, hogy jön, hogy a veszteség rendkívül nehéz szembenézni. Kelljen foglalkozni visszautasított biztosítási igény az arca egy ilyen tragédia egy hozzáadott pusztítás, hogy az egyik remélem, hogy nem kell foglalkozni.

Tényezőt kell figyelembe venni, hogy miként az életbiztosítást működik a Suicide Halál azzal

A biztosító társaság lehet, hogy nem fizeti ki a kedvezményezett egy életbiztosítást esetén egy öngyilkos a körülményektől függően, az elsődleges tényező, hogy a két meglévő záradékok találtak egy életbiztosítást:  Az öngyilkosság nyújtása és a Incontestability szakasz .

Lesz kedvezményezettjei életbiztosítása fizess, ha a halál oka az, hogy az öngyilkosság?

Az öngyilkosság lehet fedezni életbiztosítási Sok esetben azonban a záradékok életbiztosítása célja, hogy megakadályozza az embereket csak a vásárlás a politika, mert el akarják hagyni pénzt a család után öngyilkos lett.

Annak elkerülése érdekében, akik ezt a stratégiát, hogy elhagyja pénzt az életbiztosítási saját kedvezményezett után tervezett halál, van néhány alapvető szabályok helyett.

Az öngyilkosság és a Life Insurance

Szerint a rendelkezésre álló legfrissebb adatok az öngyilkosság a CDC az USA-ban 2014-ben nem volt több mint 40.000 halálesetet az öngyilkossággal .

Az öngyilkosság sokkoló és gyakran előre nem látható az emberek hátrahagyott. Ez egy pusztító tragédia. Természetesen ez csak a tisztességes, hogy a családtagok által hátrahagyott egy öngyilkosságot képesnek kell lennie arra, hogy részesüljenek a életbiztosítása, azonban annak érdekében, hogy ezt, bizonyos feltételeknek kell teljesülniük ahhoz, hogy a kifizetést a szerződés. Sajnos, az első két évben minden életbiztosítása, van egy kikötés az úgynevezett vitathatatlan szakasz , ennek eredményeként ezt a záradékot, a biztosító vitatja, és tagadja a követelés több okból, az egyik közülük öngyilkosságot.

A megtámadható Időszak Life Insurance, és hogyan befolyásolja a Suicide azzal

Az vitathatatlan kikötés életbiztosítást a fő oka, hogy a követelés lenne tagadni egy életbiztosító társaság az első két évben a politika volt érvényben. Szerint a National Association of Insurance Commissioners (NAIC), ez magában foglalhatja követően öngyilkosságot. Az vitathatatlan záradék lehetővé teszi a életbiztosító társaság tagadja a követelés alatt vitathatóságával időszakban. A vitatható időszak felvázolt kikötés általában egy két évre a kezdeti időpontját a biztosítási fedezet először kezdett.

Ha a kifejezés a vitathatatlan kikötés letelt, akkor az élet biztosítási igény lesz a „vitathatatlan”, kivéve a nagyon súlyos kérdések, mint a csalás vagy megtévesztés. Vegye fel a kapcsolatot az életbiztosítási képviselőjét, hogy megtudja a pontos részleteit a politika és a kifejezés a kikötés az adott körülmények között.

Lesz Life Insurance Company Deny Követelés Ha a halál miatt öngyilkosság?

Ha a politika lépett hatályba kevesebb mint két év alatt a megtámadható időszakában az életbiztosítási kötvényt, akkor a biztosító társaság vizsgálja az állítás, majd tagadja igényt életbiztosítás, ha az öngyilkosság a halál oka szerint NAIC. Amellett, hogy a vitathatatlan kikötés, életbiztosítást is lehet Suicide rendelkezés vagy előírás. Az öngyilkos rendelkezés foglalkozik a feltételeket a kifizetéseket, vagy kizárások miatt öngyilkos konkrétan.

Gyakran is jön egy két éves időkeret kizárásával kifizetés miatt öngyilkosság. Ha a politika tartalmazza az öngyilkos záradék, akkor a követelés lehet tagadni egy a feltételeket, a záradék, amely kimondja, hogy nem általában a halál javára kell fordítani, ha a biztosított öngyilkos, vagy ha az öngyilkosság a halál okát.

Abban az időben vásárol egy életbiztosítást, a biztosítási képviselője köteles megmagyarázni az összes ilyen záradékokat és szerződési feltételek az Ön, valamint egyéb kizárások az életbiztosítást részeként a vásárlási folyamat.

Vannak a Suicide biztosítása és a Incontestability szakasz ugyanaz a dolog?

Nem, az öngyilkos kikötés, valamint a incontestability kikötés nem ugyanaz a dolog. A incontestability záradék szélesebb körű, és foglalkozik a biztosítók képesek megtámadni, vagy megtagadja az életbiztosítási követelés alatt vitathatóságával időszakban. Egyéb okok mellett az öngyilkosság is foglalkozik, mint a halál során egy jogellenes cselekmény, vagy hamis információt, valamint fennáll a „drog és az alkohol” záradékot. Nagyon fontos, hogy a pontos részleteket a életbiztosítása vásárolt aláírásakor életbiztosítási szerződés úgy, hogy ne a végén meglepetés, vagy igényt elutasították.

Mikor lesz egy életbiztosítást fizet ki a Suicide

Miután az öngyilkos rendelkezés időszak alatt, vagy a megtámadható időszak alatt, ami általában két évig a vásárlás napjától az új politika, akkor életbiztosítást fizethet igényt öngyilkosság. A politika kell fizetnie a halál javára a kedvezményezetteknek. Ahhoz, hogy megértsük a politikai szempontból, akkor is ellenőrizze a politika kizárások szakasz, mivel az öngyilkosság rendelkezés eltérő lehet az egyes politikai.

Példa Ha egy életbiztosítást fizet azzal Amikor a halál oka öngyilkosság

Ha nincs kizárás vagy kikötés hatása a halál időpontjában, amely kizárja az öngyilkosság.

John és Mary vásárolt egy 10 éves lejáratú életbiztosítás, amikor megnősült, ők fizetik a díjakat és megtartotta ugyanazt a politikát hatályban. 5 évvel később, Mary diagnosztizáltak depressziót, bár ő volt a kezelés és a már jól, egy nap, mire a család sokk, akkor rájött, öngyilkos lett. John volt sújtva, családtagok segített neki, hogy minden Mária ügyek érdekében és felfedezték, hogy életbiztosítást. Bár a pénz nem segít a hatalmas veszteség, a család meglepődött, és megnyugodott, amikor kiderült, hogy a biztosító fizetne az állítás, bár a halál oka volt köszönhető, hogy az öngyilkosság, mert az öngyilkosság rendelkezés nem alkalmazható.

Példa egy Biztosító elutasítani azzal miatt öngyilkosság

Jeff tartotta egy életbiztosítást az elmúlt 20 évben, amikor eljött az ideje, hogy megújítja a politika, úgy döntött, hogy mivel már 20 éve ugyanazt életbiztosító társaság most kínálnak egy jobb politikai, azért volt néhány vizsgálatot, és áttért a másik fajta politika az ugyanazon életbiztosítási társaság. Egy évvel később öngyilkos lett, nem vette észre, hogy azért, mert áttért életbiztosítást a megtámadható határidő áll vissza, és az öngyilkos rendelkezés jelenleg alkalmazott. A családja tagadta az állítást.

Példa esetén Biztosító címkézés a halál öngyilkosság és elutasítani azzal

Ez egy valós példa egy olyan helyzet, amikor egy biztosító társaság értékelte a halál, mint az öngyilkosság, de aztán később megállapította, hogy a halál oka véletlen. Todd Pierce már diagnosztizálták a bőrrák 1999-ben tíz évvel később, Todd volt a közúti utazás, és ő is részt vett a végzetes autóbalesetben. A biztosító a baleset jelzett öngyilkos, és meg akarta tagadni a követelést. Todd felesége Jane nem tudta elhinni, hogy ők hívtak halála öngyilkosság. Úgy döntött, hogy megkapjuk a segítségével egy ügyvéd, és ennek eredményeként, a biztosító társaság végül beállítást vele, és nem megy a bíróságra. A legtöbb ember nem férnek hozzá az ügyvéd ésszerű áron, amellett, hogy a pusztító körülmények egy öngyilkos, gyakran feladják, és nem feltétlenül próbálja a harcot a tagadása életbiztosítási követelés miatt öngyilkosság. Ebben az esetben, Mrs. Pierce bátor volt, és harcolt érte település. Ez egy ritka kivétel, a legtöbb életbiztosítási követelések kifizetése gond nélkül, de ez egy jó példa arra, hogy amennyiben a kérelem elutasításának valószínűleg miatt politika megfogalmazásában kikötések és kizárások. Szerencsére a kedvezményezett bizonyítani tudja, hogy jogi tanácsot.

Aggódnak Life Insurance és az öngyilkosság?

Ha Ön vagy valaki tudja, hogy a depresszióban szenvedő vagy mentális betegség, vagy csak egy nehezen, a legfontosabb dolog, amit tehetünk, hogy segítséget kapjon a saját és azokat úgy, hogy soha nem kell aggódnia az életbiztosítást, és ha akkor fizetnek ki abban az esetben öngyilkosság.

Ha egy öngyilkos túlélő, akkor többek között egy negyed millió ember az USA-ban, nem kell félni, hogy elérje a számos szervezet. Remélem ez a cikk segített tisztázni a hatása az öngyilkosság életbiztosítása kifizetések, hanem sokkal inkább azt javasoljuk, hogy elérje, és kap segítséget keresztül bármit oldalán ez a kérdés van kapcsolva. Mindannyiunkat megérintett öngyilkosság, a depresszió és a mentális betegségek és elérte, és együtt dolgoznak, lehet, hogy segítségre,

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.