Vannak nők jobb befektetők, mint a férfiak?

Home » Finance » Vannak nők jobb befektetők, mint a férfiak?

A válasz? A nemek nem számít. Ez arról szól, hogy az Alapok megfelelő

Vannak nők jobb befektetők, mint a férfiak?

Ez az ősrégi pénzügyi „csata a nemek” kérdés. Kik a jobb investors- férfiak vagy a nők? Nem kétséges, sokan tréfálkozik veletek ezt a kérdést a barátaival és munkatársaival, és talán ez is felkeltette heves vita két saját otthonában.

Voltak jelentős számú cikket és tanulmányt, amelyek ásni mélyen ebben a témában keresi a választ. Itt van, amit a legérdekesebbnek.

 Számos jelentés azt mondják, hogy a férfiak elsősorban a vezetőülés, amikor a befektetési döntések számára a háztartásban. Például egy  CNN Money című cikkében gazdag ember is ellenőrzés háztartási beruházási döntések idézi végzett felmérés szerint az USA Trust, a Bank of America magánvagyon részlege. A felmérés mintegy 650 felnőtt $ 3.000.000 vagy több befektethető eszközök azt mutatták, hogy „közel háromnegyede gazdag ember azt mondják, jobban képzettek a beruházási döntések, mint a házastárs. Amely összehasonlítja a csak 18% -át gazdag nők, akik azt hiszik, hogy lehetne sokkal jobb munkát végeznek.”

De itt van a másik oldala. Bár lehet, hogy az emberek úgy gondolják, hogy ők jobban képzett a beruházási döntések túlnyomó többsége kiadott kutatási azt mondja, hogy a nők valóban a jobb befektetők. Az egyik ilyen tanulmány hivatkozott a USA Today cikket, nők többnyire jobbak a befektetők, mint a férfiak .

 LPL Financial országos felmérést végeztünk, amely azt mutatta, hogy a nők jobban befektetők, mert a kutatási beruházások alapos mielőtt portfolió döntések és ezek több beteg, míg a férfiak hajlamosabbak a piaci impulzusok. Ebben Ugyanebben a cikkben, Nelli Oster, rendező és befektetési stratégája Blackrock, azt mondja, hogy „a nők inkább összpontosítani hosszabb távú, nem monetáris célokat.

  Ahelyett, hogy csupán megtekinti a pénz, mint eszközt vásárol valamit, úgy vélik, a pénz, hogy képviselje a függetlenség és a biztonság.”Oster is megjegyzi, hogy a nők nagyobb valószínűséggel kérni irányban a beruházások mivel a férfiak nagyobb valószínűséggel döntenek saját nélkül keres szakmai tanácsadás vagy útmutatást.

Személyesen láttam egy csomó, amit a vizsgálatok arra utalnak, játszanak el a valós világban. A nők általában keres hosszú távú biztonság és a védeni kívánt, amijük van. Ők egy kicsit jobban tisztában érzések és félelmek, hogy mi történik a piacon, ami számukra szünet előtt kiütés vagy gyors döntést, hogy is kerül nekik drágán egy bizonyos ponton az úton. Férfiak, másrészt, amelyek a legtöbb esetben növelésére irányuló visszatér. Biológiailag, a férfiak nagyobb kockázatot vállalók, ami nem egy rossz dolog, de akár halált is okozhat jelentős fájdalmat a hátránya.

Azonban, hogy azt mondta, ha azt kérdeznéd, hogy pont üres, ki a jobb befektető, a válasz az, hogy attól függ, hogy a „piac”, és ez az, amit a befektetők maguk nem tudja ellenőrizni. Hosszú távon, az, aki megnyeri nincs semmi köze a nemek. A befektető, hogy megnyeri az egyetlen, aki tudja, hogy tudatosítsák és irányítani az érzelmeiket.

  A valóság az, hogy a befektetés egyszerű, csak nem könnyű. Az igazi siker kulcsa nem a megállapítás a megfelelő állomány, vagy üti a lottón. Ez arról szól, hogy a fundamentumok a kezdetektől fogva.

Négy alapjai Befektetés 

Balance mindig a barátod.   Fontos, hogy osztja az eszközök kombinációja a befektetési vödrök. Ezek kanalak képviseli készpénz, a jövedelem (kötvények), növekedési (állományok), és alternatívák (beruházások, amelyek nem szépen illeszkednek az állomány, illetve kötvények vödör), mint az MLP készletek, Energy Royalty Trust készletek, arannyal kapcsolatos beruházásokat, és előnyös a készletek.

Célzása a tényleges célok.   Az egyetlen dolog, ami valóban számít a beruházások tervezése a saját személyes célokhoz. Például, ha szüksége van 3000 $ havonta nyugdíjas tetején szociális biztonság, akkor tudja, hogy szükség van közel $ 750,000 megtakarítást kényelmesen erre a célra.

Alacsonyan tarthatja költségeit.   ETF most egy alacsonyabb árfekvésű lehetőség, hogy maga a kosár közötti 30-3000 készletek. Árképzés jellemzően egy-negyed százalékkal egy év vs. teljes százalék évente (plusz) az aktívan kezelt befektetési alapok lesz egy nagy különbség az idő múlásával.

Türelem.  Nagyon kevés ember valaha meggazdagodni egy éjszakán át. A legtöbb gazdag emberek ütött gazdag lassan, módszeresen, és a kemény munka. Ez egy olyan formula, amely még működik a mai napig.

Következtetés

Ez a vita fog tombolni az elkövetkező években. A nap végén, a nemek nem igazán tesz különbséget. A legjobb befektetők lesznek azok, akik kap az alapjait le a start.

Nyilvánosságra hozatal: Ez az információ Önnek, mint a forrás csak tájékoztató jellegű. Ez a bemutatott figyelmen kívül hagyva a befektetési céljait, a kockázati tolerancia vagy pénzügyi helyzetére sem adott befektető, és esetleg nem minden befektető számára alkalmas. A múltbeli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli eredményeket. Befektetés kockázatos, beleértve a lehetséges veszteség fő. Ez az információ nem kívánja, és nem képezik az elsődleges alapját bármilyen befektetési döntés, amit tehet. Mindig kérdezze meg a saját jogi, adózási vagy befektetési tanácsadó, mielőtt bármilyen beruházás / adó / ingatlan / pénzügyi tervezési szempontok vagy határozatokat.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.