Več o tem, koliko denarja bi Bodite na varčevalni račun

Home » Finance » Več o tem, koliko denarja bi Bodite na varčevalni račun

Določanje ustrezno raven likvidnosti za svoje prihranke

 Več o tem, koliko denarja bi Bodite na varčevalni račun

Ena od stvari, ki sem opazili veliko z neizkušene vlagatelje je prezir se zdi, da imajo za vodenje denar na varčevalni račun ali, če je ta višja neto vrednosti, parkiral neposredno v zakladne menice v ZDA državno blagajno. To je problem, ker si ne morem začeti uspešno vlaganje program, dokler ne boste imeli dobro osnovo na podlagi vaših finančnih noge.

Velik del te fundacije je vaš likvidnostna situacija.

 Z računovodskega vidika, likvidnost se sklicuje na vire v vaši bilanci stanja, ki je v, ali je lahko enostavno, poceni in hitro pretvori v, gotovino. Najvišja prioriteta likvidnih sredstev so, da se bodo tam, ko ste dosegli za njih, in varnost glavnice ni nikoli ogrožena.

Ni skrivnost, da je za malega vlagatelja, najbolj priljubljen način za parkiranje denarja nameni za namene likvidnosti je uporaba varčevalni račun.

Koliko denarja morate Vi hranite na varčevalni račun

Vse ostalo pa je enako, in gledano v širšem, akademskem smislu, odgovor je enostavnejši, kot se morda zdi. Količina denarja, vlagatelj mora imeti v varčevalni račun se bo na podlagi peščice dejavnikov, vključno z:

  • Stabilnost svojemu položaju zaposlitvi ali druga glavni vir dohodka
  • Stopnja fiksnih stroškov, on ali ona prevzame vsak mesec
  • Njegov želeni življenjski standard
  • Verjetnost velikih zahtev glede svojih sredstev, zlasti tistih, ki se lahko pojavijo v kratkem roku
  • Količina denarja, on ali ona potrebuje, da se počutijo varne, kar je povsem čustveno pozornost, ki se razlikuje od osebe do osebe in celo iz leta v leto, ki temelji na odru življenja

Vzemimo si trenutek, da preuči nekatere od teh bolj poglobljeno, tako da lahko dobite idejo o ravni denarnih, ki bi bilo primerno za račun osebnih prihrankov.

Bodi iskren o stabilnosti vašega dohodkovni položaj

Ste tenured profesor na prestižni Ivy League univerze z več deset izdanih knjig, rezervirane razpored donosnih plačanih govorečih nastopov, in stranski kariero kot visoko iskan strokovnjak, ki so vsi prišli skupaj, da proizvajajo večinoma stabilna, donosen , dohodek šest številka ali ste začasni delavec sezonski industriji, ki je obrnjena razcvet in upad-krat, tako da nikoli ne veš, če se dogaja, da imajo službo naslednji četrt?

Tudi če so prihodki enaki, bi ta oseba imeti večkrat raven denarnih sredstev, ki sedi na varčevalni račun, da bi ustrezno zaščitili svojo družino pred morebitno nesrečo, ker je ta oseba, ki je predmet večje osebne likvidnostnih šokov.

Druga možnost je, da sledite, kaj sem poklical poslovni model Berkshire Hathaway. Tekom mnogih let, lahko močno zmanjša tveganje, ki ga nenehno dodaja nove vire dohodka. Ali ste odvetnik, ki ima v lasti verigo sladoled trgovin, ali geologije profesor, ki ga je ustvarila portfelj centralnega komanditne šiklja olje, zemeljski plin in plinovod dobiček v svoj tekoči račun, bolj raznolika svoj denarni tok je manj boste morali zanesti na eno samo dejavnost ali delovanje, da luči in hrane v shrambi.

Izračunajte vaše ravni fiksnih stroških

Naslednji korak, ko poskuša ugotoviti, koliko denarja bi morali imeti v varčevalni račun je, da pogled na vaše fiksnih stroškov. Če ste izgubili vse svoje dohodka čez noč, koliko mesecev lahko ohranijo svoj življenjski standard? Večina strokovnjaki priporočajo šestmesečno rezervo.

Osebno mislim, da večina ljudi, je treba upoštevati vsaj eno do dve leti. To je bolj ambiciozen, vendar zavedati, da vam ni treba graditi, da rezerve čez noč. Lahko deluje na več let, počasi nabira svoj presežek. Drug način lahko to dosežemo, je z zmanjšanjem denarnih zahteve za vašo družino financ. Na primer, lahko poplačala svoje hipoteke prej kot viduvawe. Brez hipoteke plačilo nujnega sklad sedel na varčevalni račun ni treba, da je tako velika, vam daje več denarja za naložbe ali preživijo.

Ugotoviti, če ste izpostavljeni vse velike zahteve za vaše denarne rezerve

Ali ste grozi velike tožbe? Ali obstaja možnost pomembnih medicinskih menice? Je vaš družinski lasti podjetja trpijo upad prihodkov? Če je tako, menijo, kopičenje denarja na varčevalni račun. Ena izmed najhujših scenarijev primerov je, da si na koncu z preveč denarja na roko. To je problem visokega razreda, da imajo. Če nič ne pride od tega, lahko vedno kupite sredstvo za ustvarjanje pasivnih dohodkov naslednji mesec ali naslednje leto.

Poglej Inside in pošteno oceniti, kako se počutite Čustveno

To se razlikuje za vsakogar, in še enkrat, da se spreminjajo tudi lahko glede na fazo svojega življenja. Koliko denarja bi potrebovali, sedel in varen na varčevalni račun, za vas, da dobro spal ponoči in ne skrbi? Verjetno imate sliko, čeprav je iracionalno, da pride takoj moti.

Za nekatere ljudi, to je 10.000 $. Za druge, 100.000 $. Milijarder Warren Buffett je všeč, da bo 20 milijard $ najmanj okoli, čeprav je parkiral se je v zakladne menice, obveznice in zadolžnice, ne varčevalni račun. Vsak izmed nas ima “nekaj”. Slika tvoje jih odkrit do sebe, nato pa najti način, da bi se zgodilo.

Prosimo, upoštevajte, da Investo Guru ne zagotavlja davka, naložbe ali finančne storitve in svetovanje. Podatki, ki se je predstavljen brez upoštevanja investicijskih ciljev, dovoljenega tveganja ali finančnim položajem katere koli posebne investitorja in morda ni primeren za vse vlagatelje. Pretekla učinkovitost ne vpliva na bodoče rezultate. Naložba vključuje tveganja, vključno z morebitno izgubo glavnice.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.