Ved hjelp av kredittkort belønninger å betale ned studielån

Home » Credit and Debt » Ved hjelp av kredittkort belønninger å betale ned studielån

Ved hjelp av kredittkort belønninger å betale ned studielån

Forfølger cash back og reise belønninger er en enkel måte å spare penger på familieferier, morsomme opplevelser og pedagogiske turer. Men visste du at du kan bruke kredittkort belønninger til å nedbetale studielån?

Ved å registrere deg for rett belønning kortet, møte minimumskrav til forbruk, og tjene en heftig sign-up bonus, er det mulig å rack opp belønninger som kan gå rett mot utestående gjeld – inkludert de griner student lån regninger.

Nylig, min venn Jacob fra I Heart Budsjetter utført denne strategien for å ta en del av familien hans dvelende $ 6000 student lån gjeld. Når du har registrert to Citi ThankYou Premier kort (en for ham og en for kona) og tilbringe $ 3000 i løpet av 90 dager på hvert kort, de hver fikk en 50 000-punkts signup bonus – bra for to $ 500 studielånet Utbetalingen sjekker. Og etter å sette noen flere utgifter på kortene sine, de hver hadde nok poeng til å score en ekstra $ 50 studielånet sjekk.

Til slutt, betyr at de har betalt ut totalt $ 1100 i studielån med kredittkort belønninger – og alle med minimal innsats fra deres side. Høres enkelt, ikke sant?

Ved hjelp av belønninger til Destroy studielån: Dos and don’ts

Prosessen er enkel, sier Jacob – men det er noen regler du bør følge for å sikre at alt går greit og at du ikke betaler av egen lomme for privilegiet.

Bruk det nye kortet for vanlige utgifter å treffe utgifter kravet.  “Automat alle regninger og sette alle utgifter på kredittkort til å treffe minstekravet,” sier Jacob. For å tjene en heftig registrering bonus, må du “bruke x antall dollar” på kortet ditt i løpet av en angitt periode. Det er vanligvis i $ 1000 til $ 3000 spekter innenfor et spenn på 90 dager, men du bør sjekke med noen kort du registrere deg for å få spesifikke detaljer.

Sørg for at din student lån selskapet aksepterer sjekker fra tredjeparter. Dette trinnet er avgjørende, sier Jacob. Det er viktig å ringe til studielånet servicer for å finne ut om de tillater sjekker fra tredjeparter, inkludert en bank. I Jakobs tilfelle, servicer ønsket tredjepart sjekk sendt til en bestemt adresse og fylt ut med Jakobs studielånet kontonummer.

Målrette lånets hovedstol. “Sørg for at sjekken vil gjelde for din rektor balanse”, sier Jacob. Hvis du vil ha ekstra betaling for å gå rett mot din lånesaldo, må du la studielånet servicer vet det. Ellers kan betalingen bli sett på som fremtidige utbetalinger – eller utpekt til å sette deg et par måneder fremover på din vanlige månedlige betalingen.

Sørg for at din belønning kredittkort tilbyr dette alternativet . Jakobs Citi ThankYou Premier kort tilbudt et alternativ for student lån betalinger, men det betyr ikke at alle kortene gjør.

Kredittkort som faller inn under Chase Ultimate Rewards program, for eksempel, ikke har en direkte mulighet til å betale av studielån. I stedet, som med noen andre belønninger kort, kan du løse inn poeng for en direkte innskudd til en koblet bankkonto, og få studielånet betaling selv. Andre kort som tilbyr straight-up cash back kan sende deg en sjekk i posten, men du må sette den og sende penger til kontoen din på egen hånd.

Mens dette lånet payoff strategien kan virke kuttet og tørket, det er mange fallgruver å unngå underveis. Her er noen ting å se etter:

Belønningen er ikke verdt overforbruk. Ikke “blåse budsjettet jage kredittkort bonuser”, sier Jacob. I stedet for overforbruk å tjene “gratis poeng eller belønninger,” du må bare registrere deg for kort med en lett-å-tjene signup bonus.

I Jakobs tilfelle, han og hans kone var i stand til å møte den $ 3000 minstekravet på begge sine kort ved svimlende registreringer og bruke dem til å betale for kjøpene de skulle gjøre uansett – ting som dagligvarer, gass, og verktøyet regninger.

Ikke glem å betale regningen med en gang. For å maksimere gevinsten, vil du unngå å betale renter helt. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke kortet ditt for vanlige kjøp du planlagt å gjøre uansett, så betale den av umiddelbart med kontanter i banken.

Dobbeltsjekk med din student lån selskapet. Ikke send sjekken uten å kalle studielånet servicer og få nødvendig info for sjekk, sier Jacob. Hvis du bruker Citi student lån Utbetalingen alternativet, er dette spesielt viktig. Når du gjør en stor ekstra betaling av noe slag, er det viktig at du ringer student lån servicer å be om noen spesifikke instruksjoner.

Betaler av studielån med belønninger: The Final Word

Ifølge Jacob, hele prosessen var ganske smertefri og vil være lett å gjenskape. Og for ham, tidspunktet for dette alternativet var perfekt.

“Jeg elsker å akkumulere kredittkort bonuser for flyger miles og gratis hotellopphold, men med bare $ 6000 igjen på våre lån, det var på tide å få alvorlige om å drepe denne gjelden,” sa han. “Jeg visste at jeg måtte gjøre dette.”

Når det er sagt, kan denne gjelden Utbetalingen strategien ikke være riktig for alle. Faktisk er det en dårlig idé for alle å bære rullerende kredittkort gjeld eller gjeld allerede, eller noen som har slitt med å betale av kredittkort i det siste.

Ved hjelp av belønninger på denne måten tar en viss disiplin, og hvis du ikke er forsiktig, kan du lett ende opp verre enn da du startet. Og hvis du prøver å ta livet av disse studielån, er det siste du trenger et nytt kredittkort regningen.

Men for de som er gjeldfri ellers og lei av studielån, ved hjelp av belønning er en smart måte å få fart på lånet bortgang. Bare vær nøye med å følge reglene, og som alltid, lese fine print.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.