Viisi periaatteet Making Skytoursista

Home » Uncategorized » Viisi periaatteet Making Skytoursista

Viisi periaatteet Making Skytoursista

Kun käytössä on useita luottokortteja, kaikki saldot, olet kova työ selvittämiseen luottokorttimaksut kuukaudelle. Jos maksat pienimmän kunkin kortin? Jos maksat enemmän kuin minimi, kuinka paljon sinun pitäisi maksaa? Vai pitäisikö poiminta kortin ja maksaa enemmän, että yksi? Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla voit selvittää, kuinka paljon maksaa teidän luottokortteja ainakin pitää ne hyvässä asemassa. Muista, jos olet keskittyen karkaamassa velkaa, maksusuunnitelma saattaa näyttää hieman erilaiselta.

1. Maksu ainakin vähintään kaikki korttisi.

Olisi aina tehtävä vähintään sellainen maksut luottokortteja, mitä tahansa. Maksusi pidetään myöhässä, jos maksat vähemmän kuin pienin tai menetä vähimmäismaksu. Maksuviivästyksistä mukana muutamia seurauksia. Ei vain aiotte veloitetaan myöhään maksu , korkoa saattaa nousta (jos olet 60 päivää rikollinen) tehden kalliimpaa kuljettaa tasapaino.

30 päivän jälkeen ilman maksua, sinun nuorisorikollisuuden raportoidaan luottotietopalvelut, lisätään luotto-raportti, ja ottaa mukaan luotto-pisteet. Yksittäinen maksuviivästysten koko luotto historia voisi tehdä paljon vahinkoa, mutta enemmän maksulaiminlyönnit olet, sitä huonompi  vaikuttaa luotto-pisteet  on.

2. Kiinni erääntyneet tilejä.

Sinun pitäisi saada kiinni tilejä, jotka ovat takana. Kunnes saat kiinni, voit jatkaa keräät myöhästymismaksut ja viivästyttää aikaa kunnes korko menee takaisin alas. (Sinun täytyy tehdä kuuden peräkkäisen kuukausimaksut.)

Nämä rikollinen laskut pysyy luotto mietinnön ja satuttaa luotto-pisteet, kunnes olet maksanut pois erääntyneet tasapainoa.

Jos sinulla on ylimääräistä rahaa budjetin tehtyään vähintään maksut kaikki korttisi, laita se kaikki päin tuo tilien nykyinen. Jos olet myöhässä 180 päivää tai enemmän sinun velkoja voisi veloittaa pois tilin tai siirtää sen kokoelmiin tai molempia.

3. Tuo täysillä tilejä alle luottorajan.

Anytime luottokortit ylitetä luottoraja, se nostaa punaisia ​​lippuja nykyisten ja tulevien lainanantajat. Se saa heidät ihme, jos voit vastuullisesti käsitellä luottoa. Tästä voidaan veloittaa yli rajan maksu, jos luottokortti maksuja tämän maksun ja olet ottanut käyttöön ottaa over-the-raja tapahtumia käsitellään.

Maksettuaan vähimmäis- ja saada kiinni siitä erääntyneet saldot, laittaa jääneen varat kohti vähentää täysillä saldot. Laskemalla saldo auttaa myös luotto-pisteet.

4. Tuo korkea saldot lähempänä 0 $.

Säilyttää hyvä luotto pisteet, sinun pitäisi pitää saldot lähemmäs 0 $. Keskittyä erityisesti saldot, jotka ovat lähellä luottoraja. Korkea luottokortin saldot nostaa luotto käyttöastetta ja vahingoittaa luotto-pisteet. Pidä saldot alhainen osoittaa, että voit hoitaa luotto vastuullisesti ja auttaa parantamaan luotto-pisteet.

5. Maksa korkea korko saldot.

Jos haluat päästä pois velkaa nopeammin, kannattaa ensin keskittyä hedelmää luottokortteja, joilla on korkeat korot. Koska maksat enemmän rahoittaa maksuja korkea korko luottokortit, se on viisainta maksaa nämä erät pois nopeammin minimoida koron maksat.

Kun olet täyttänyt vähimmäismaksu teidän muiden tilien, laita kertakorvausta kohti saldosi on korkein korko, kunnes se on maksettu pois.

Tietenkin, jos tavoitteena on saada pois velkaa kokonaan, sinun pitäisi arvioida luottokortin korot mukana korot muihin velkaa.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.