Vil Warren Buffett pensionsordning arbejde for dig?

Home » Investing » Vil Warren Buffett pensionsordning arbejde for dig?

 Vil Warren Buffett pensionsordning arbejde for dig?

Det er ikke svært at finde folk klar til at uddele penge rådgivning, men hvis Warren Buffett tilbudt nogle pensionering råd, ville du lytte? Med en nettoformue på mere end $ 90 milliarder, vil hans råd kunne holde mere vægt end de fleste, men det arbejde for dig?

Buffett er 90/10 Strategi

I et 2014 brev til sine aktionærer, Buffett sagde dette:

Mit råd til administratoren kunne ikke være mere enkel: Sæt 10% af den kontante i korte statsobligationer og 90% i en meget billig S & P 500 indeks fond. (Jeg foreslår Vanguard s [tid lager-symbolet = VFINX].) Jeg tror Elsparefondens langsigtede resultater fra denne politik vil være bedre end dem opnået ved de fleste investorer, uanset om pensionskasser, institutioner eller enkeltpersoner-der beskæftiger high-fee ledere .

 

Lad os bryde det ned. Først et indeks fond er en investeringsforening eller børsnoterede fond, der følger udviklingen i nogle indeks. I dette tilfælde foreslår Buffett et indeks fond, der sporer ydeevne for S & P 500. Hvis S & P 500 stiger, så gør indeks fond. Han foreslår at investere 90 procent af dine penge i en aktiebaseret indeks fond.

Buffett foreslår de andre 10 procent går til en kortsigtet statsobligation fond. Finansielle rådgivere anbefaler at bruge obligationsafdelinger for sikkerhed og sammenhæng i indkomst. Hvis de samlede finansielle markeder ramt et groft plaster, obligationsafdelinger ofte vil ikke lide så meget som lager midler.

Undgå Fund Gebyrer

Endelig Buffett understreger, ”lav pris.” Investering er ikke gratis. Hvis du har en finansiel rådgiver, vil de ofte opkræve et gebyr, og hvis du investerer i investeringsforeninger, ETF’er, eller nogle andre investeringsprodukter dem komme med gebyrer. Nogle forbrugere befinder sig ramt med dobbelte gebyrer, som de betaler en finansiel rådgiver og finansiere gebyrer.

Gebyrer tilføje op hurtigt. Overvej en 25-årig, der har en pensionering konto med en $ 25.000 balance. De tilføjer $ 10.000 om året og tjene en 7 procent afkast og vil gå på pension i 40 år. Hvis denne person betaler 1 procent i gebyrer, vil det koste dem næsten $ 600.000 i gebyrer over 40 år.

Investering i lavere omkostninger midler som Buffett skitserer, kunne spare denne person mere end $ 200.000 i gebyrer at lade ham / hende til at trække sig tilbage næsten $ 340.000 rigere.

I modsætning til traditionel viden

Buffett pensionsordning vil ikke modtage lysende henstillinger fra nogle af den finansielle rådgivning samfund. Konventionel visdom siger at diversificere hjælp af en blanding af aktier, obligationer, og internationale fonde. Pensionering porteføljer er ofte fyldt med en blanding af midler-langt mere end 2, for at undgå risikoen for et område af markedet underpræsterer.

Mange finansielle rådgivere vil også tage spørgsmålet med Buffett vægtning. De vil hævde, at især for kunder senere i livet, hans strategi lægger for meget vægt på risikable aktiebaserede fonde, hvor en recession kunne udslette pensionsopsparinger i mange år fremover.

En velkendt tommelfingerregel siger at investere en procentdel af din portefølje i obligationsafdelinger svarende til din alder. Hvis du er 50 år, investere 50 procent i obligationer eller obligationsafdelinger. Finansielle rådgivere generelt enige om, at det er for konservativ og alt for forenklet, men de ville sige, at Buffett råd er for risikabelt.

Endelig vil de sandsynligvis hævde, at når du er værd 90 $ milliarder, din investeringsstrategi er anderledes end nogen, der har et par hundrede tusinde i samlede besparelser på det mest.

Hvad skulle du gøre?

Du kan ikke styre med investeringsmarkederne vil gøre i fremtiden, men du kan styre de gebyrer, du betaler.

Højere gebyrer sjældent lig bedre afkast, så når du vælger midler til din 401 (k) eller andet pensionsfond, vælge indeksfonde med lave gebyrer. Hvis du bruger en finansiel rådgiver, så spørg dem om deres gebyrer. Hvis de samlede gebyrer er meget over 1 procent, kan du betale for meget, men som noget, vurdere, hvad du modtager for de gebyrer, du betaler.

Generelt, jo mere kompleks din økonomiske situation, jo mere det er fornuftigt at betale højere gebyrer. Tidligt i livet, når man har en relativt lav balance, kan robo-rådgivere være værd at overveje.

For det andet, ikke falde for tanken om, at du kan slå markedet. Forskning viser, at over tid, vil din præstation i høj grad afspejler udviklingen i det samlede marked. Betaler høje gebyrer for professionelle investorer, der forsøger at slå markedet sandsynligvis ikke vil kunne betale sig.

Det handler om enkelhed

Buffett investering afhandling har altid handlet om enkelhed. Opret en strategi, der er billig, enkel at forstå, og er baseret på, hvad årtiers undersøgelser viser at være sandt. Det er bedst at finde en finansiel rådgiver, du har tillid til, og oprette en plan skræddersyet til dig, men Buffett pensionsordning har været en vellykket pensionering playbook for ikke kun sig selv, men mange andre i årevis.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.