Vinkkejä Taloudellisesti Valmistautuminen eläkkeelle

Home » Finance » Vinkkejä Taloudellisesti Valmistautuminen eläkkeelle

Miten Taloudellisesti eläkkeelle siirtymisen valmistautumiseksi

 Miten Taloudellisesti eläkkeelle siirtymisen valmistautumiseksi

Selviä suunnitelmia taloudelliset näkökohdat eläkkeelle voi lisätä mahdollisuuksia, että sinulla on resursseja ylläpitää itse aikana eläkkeelle vuotta. Kaikki hyvät rahoitussuunnitelma olisi otettava huomioon sekä oman odotettavissa oleviin tuloihin ja arvioidun kulut.

Seuraavat vinkit auttavat sinua keräämään tarvittavat tiedot tehdä ajoissa ja perusteltuja päätöksiä eläkkeelle.

14 Vinkkejä Taloudellisesti Valmistautuminen eläkkeelle

1. Mieti, kuinka te kattaa terveydenhuollon kulut eläkkeelle. Joku onnellinen työntekijää on osittain tai kokonaan terveydenhuollon kattavuutta kautta työnantajan tai liitto. Toiset eivät.

Tavata henkilöstöosaston edustajan tai liiton edustajana organisaation oppia mitään kattavuus eläkeläisille ja kustannukset saada tilastoista. Selvitä kelpoisuusvaatimukset ja onko kattavuus myös perheenjäseniä.

2. Sen lisäksi oppia saamiseksi mahdollisista terveydenhuollon kattavuus työnantajalta, turvallinen arvioita tarjoajille noin lisäkuluja terveydenhuollon coverages . Tutkimus kustannukset Medicare , too. Et halua kokea mitään yllätyksiä, jotka voivat nopeasti ylitämme budjettia, kun suunnittelet eläkkeelle kulut.

3. Tutkimus kustannukset ja sopivuuden arvioimiseksi pitkäaikaishoidon vakuutus .

 Keskustele luotettava taloudellisena neuvonantajana panos noin pitkäaikaishoidon vakuutus. Valitse neuvonantaja, joka ei saa provision myy sinulle suunnitelman.

Tämä vakuutus on suositeltavaa, koska pitkäaikainen sairaus tai ikääntyminen voi syövät eläkkeelle budjetin nopeasti, varsinkin jos pysyt kotihoitoon.

Mutta kustannukset ja kattavuudesta erilaisia ​​suunnitelmia vaihtelevat suuresti.

4. Arvioi tavoitteesi eläkkeelle harrastuksia . Apunaan ohjaajat jos tarvitset apua selkeyttää oman arvoja ja etuja. Riippuen siitä, miten aiot viettää eläkkeelle vuoden, kustannukset näistä toiminnoista voi nostaa summan rahaa sinun täytyy tallentanut eläkkeelle huomattavasti.

Oleellista on myös, kun ajattelee eläkkeelle, että olet harrastukset haluat jatkaa. Kun lakata toimimasta, saat huomattavasti aikaa takaisin. Esimerkiksi ystävä, joka on onnistunut yrityksen omistaja monien työntekijöiden odottaa hänen eläkkeelle, kun hän on enemmän aikaa leipoa leipää, käytännössä valokuvaus, lukea, katsoa typerä YouTube-videoita ja tavoite ampua.

5. Seuraa nykyisen elinkustannuksia . Saavat realistisen kuvan siitä, mitä tarvitset eläkkeellä seuraamalla mitä kulutat tänään. Kriteeri tällaisen pienenemistä kuluja koet kuten työmatkojen kustannuksia, työsi vaatekaappi, sekä muita työhön liittyviä kuluja.

Samaan aikaan, ei tule kustannuksia typerää. Haluat suunnitella ylimääräisiä matka-, syöminen, harrastukset, urheilulajien ja muut eläke etuja ja harrastuksia sekä kaikki terveydenhuollon kattavuutta.

6. arvioida, kuinka paljon tuloja sinun tulee ylläpitää nykyinen elämäntapa . Varmista, että olet sisällyttää inflaatiotekijä tilille kustannusten nousun ajan.

Taloudelliset asiantuntijat yleensä suosittelevat, että aiot viettää ainakin 85 prosenttia nykyisestä tulot, kun asetat tavoite säästää. Online eläkkeelle laskimet avulla voit räätälöidä nämä laskelmat omaan tilanteeseen.

Muista kuitenkin, että määrä rahaa käytät eläkkeellä saattaa jopa kasvaa, jos aikaa ja energiaa on keskittynyt yhteistyöhön. Matkustaminen, golfin neljä kertaa viikossa, ostaa toinen koti, tai kotiin eteläisessä tilassa voi lisätä merkittävästi budjetin vaatimuksia.

Se on avain suunnittelussa ja budjetoinnissa eläkkeelle tietää itse, teidän etuja, ja miten aiot viettää aikaa.

7. Mieti vai et halua työskennellä eläkkeelle.  Tapaa uraneuvojan arvioida vaihtoehtoja ja saada apua arvioitaessa liittyy tuloja, jos aiot lähteä töihin. Tutkimusten mukaan osa-aikatyö tai jatkaa toisen uran mukaisesti eläkeläinen intohimoja voi parantaa tyytyväisyyttä eläkkeelle.

Jotkut uran siirtyminen muita helpommin eläkkeelle. Freelance kirjailijat, voi esimerkiksi koskaan lopeta kirjallisesti, vain ottaa vähemmän työtä. Terveydenhuollon ammattilaiset voivat työskennellä yhden päivän viikossa.

8. Niille, jotka ovat monta vuotta eläkkeelle, muista kehitä eläkejärjestelmiä mahdollisimman pian , jotta voima pahentaa. Mitä aikaisemmin kehitä sitä parempi.

Tarkista työnantajasi, niinkuin monet työnantajat osittain yhdistää varat että työntekijät säästää eläkkeelle. Haluat hyödyntää ottelun niin monta vuotta kuin mahdollista.

9. Kesannointi niin paljon tuloja kuin mahdollista kussakin palkanmaksupäivänä rakentaa mahdollisimman eläkkeelle pesämuna. Se on ikivanha sanonta, mutta maksaa itse ensin on älykäs eläkkeelle suunnittelu.

10. Selvyyden kysyttävää maksuista käyttämättömistä vapaata tai muut eläke kannustimia , varsinkin kun alkaa miettiä eläkkeelle, tavata teidän henkilöstöosaston. Jotkut organisaatiot tarjoavat kannustimia työntekijöille, kun ihmiset jäävät eläkkeelle varhain.

Haluat hyödyntää jotain, että työnantaja tarjoaa, jos se tekee taloudellista järkeä sinulle. Pidä yhteyttä, mitä työnantajan tarjooman Varhaiseläkereittien yleensä rajoitettuna aikana ennen niiden vanhenemista.

11. Tapaa edustajien kanssa eläkkeesi, 401 (k) tai 403 (b) tarjoajille tietoa vaihtoehdoista jakeluun ja arvioita arvioidun tulovirtoja sinun investointeja.

12. Jos olet hyvin taju sijoituksista, tavata taloudellisena neuvonantajana tutkia sekoitus omaisuuden sopiva ikä, ennustetaan eläkeikää ja riskinsietokyky.  Neuvonantajia, jotka periä kohtuullinen maksu kuulemista ovat usein tavoite kuin neuvonantajia kompensoi provisiot perustuvat sijoitusvalintoja. Edustajia laajapohjainen sijoituspalveluyritykset hallintaan yritykset 401 (k) tai 403 (b) suunnitelmat voivat tarjota arvokkaita neuvoja varojen kohdentaminen.

13. Jos pidät merkittävä osa salkkusi yrityksen varastossa, harkitse monipuolistaa varsinkin kun lähestyt eläkkeelle. Et halua suuren osan eläkesäästötilit sidottu yhteen investointeja.

14. Arvioi sosiaaliturva tulot ja tutkia vaihtoehtoja ajoitus alkua maksuista. Kuulla SSA laskin arvioida maksujen saat Social Security.

Voit eläkkeelle rahaa, että joudut maksamaan pitkän ja onnellisen elämän. Aloittaminen mahdollisimman varhain on avain. Nämä ovat neljätoista vaiheista, todellakaan halua ohittaa tekevät tuon matkan teidän lopulta eläkkeelle.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.