Voors en tegens van Long-Term Care Insurance

Home » Insurance » Voors en tegens van Long-Term Care Insurance

Langdurige zorg verzekering, factoren te overwegen voordat je koopt

 Voors en tegens van Long-Term Care Insurance

Is de langdurige zorg verzekering een verstandige aankoop? Je moet kijken naar zowel de voors en tegens van de langdurige zorg verzekering te beslissen. Hier zijn vijf vragen die je kunt stellen om te bepalen of dit soort verzekering die u ten goede zal komen.

1. Heeft u een gezonde levensstijl te leiden?

Geloof het of niet, gezond kan betekenen dat u meer kans op zorg nodig hebben! De gezondste mensen zijn vaak degenen die uiteindelijk nodig langdurige zorg hulp later in het leven, terwijl hartproblemen of kanker de ongezonde sneller kan nemen.

Een van de voordelen van langdurige zorg verzekering voor een gezond persoon is het kan u toestaan ​​om te verblijven in uw huis en langer onderhouden van uw onafhankelijkheid. Je bent in staat om te verblijven in het huis omdat de meeste polissen heeft vandaag dekking van de kosten van in-home care, waarbij iemand om te helpen met veel van de activiteiten van het dagelijks leven, zoals koken en schoonmaken kan bieden. Meestal moet u hulp bij twee van de zes activiteiten van het dagelijks leven voor uw langdurige zorg voordelen nodig hebben om te beginnen.

2. Waaruit blijkt in uw familie gezondheid geschiedenis?

Wat is de levensduur en de gezondheid als voor uw grootouders, ouders, tantes, ooms en broers en zussen? Heeft iemand nodig zorg later in het leven? Wie was er om hen te helpen? Wat als ze nodig had zorg? Hoe zou de familie hebben beïnvloed?

Vandaag de dag zijn veel gezinnen verspreid over het land, waardoor het moeilijk is om te vertrouwen op familie voor zorgbehoeften. Het kan ook fysiek veeleisend om de zorg voor iemand te zijn, en uw gezinsleden mogen niet in staat om de hulp die u nodig hebt.

Een van de redenen waarom mensen kopen langdurige zorg verzekering is, omdat het de last van de zorg die anders op dierbaren kunnen vallen vermindert. Langdurige zorg verzekering stelt u in staat om te betalen voor professionele zorg, zodat uw gezin niet wordt belast met deze taak.

3. Wat voor soort zorg zou u nodig?

Wat gebeurt er als je breekt een heup later in het leven?

Wat gebeurt er als je geest blijft volledig alert, maar u hulp koken, schoonmaken, en de dressing nodig hebt, en je wilt niet in te trekken met een familielid? Wie zou helpen, en hoe zou u betalen voor hun hulp?

Full-time langdurige zorg hulp kan draaien 6.000 $ – $ 10.000 per maand, of zelfs meer als medische zorg nodig is. Als u over voldoende middelen om deze kosten te dekken, dan heb je geen behoefte aan langdurige zorg verzekering. Als je niet voldoende activa, zonder langdurige zorg verzekering te hebben, zul je uiteindelijk de uitgaven beneden de middelen die je hebt, dan zien als je kunt in aanmerking komen voor Medicaid. Langdurige zorg verzekering koopt u tijd en u kunt veroorloven kwalitatief goede zorg.

4. Kunt u het zich veroorloven, of kunt u het zich veroorloven om het niet te hebben?

Langdurige zorg verzekering heeft functies die u kunt aanpassen. Net als het kopen van een auto, kunt u alle extra’s te krijgen, en betalen voor hen, of u kunt een basismodel die minder kost te kopen, maar nog steeds biedt fatsoenlijk vervoer. Het grootste nadeel van de langdurige zorg verzekering is hetzelfde als alle verzekeringen: u kunt betalen premies voor jaren en nooit gebruik maken van de dekking.

Je moet kijken naar het op dezelfde manier je kijkt naar een ander type van verzekering. Na het betalen voor de verzekering huiseigenaar al jaren, bent u boos dat uw huis nooit platgebrand en dat u nooit uw verzekering?

Natuurlijk niet! Je bent blij dat je nog nooit zo iets vreselijks meegemaakt.

Als het gaat om het bedrag van de dekking, mag u geen behoefte aan een “Cadillac” -beleid. In plaats daarvan, de evaluatie van de hoeveelheid langdurige zorg dekking die u nodig heeft door te kijken naar je andere bronnen van inkomsten. Misschien een beleid dat de $ 100 per dag beslaat, met een inflatie ruiter, voldoende zou zijn als je eenmaal ook rekenen uw sociale zekerheid en pensioen.

Als u weinig inkomen en niet veel in besparingen, waarschijnlijk moet u rekenen op Medicaid moet je zorg nodig hebt in je latere jaren. Als u een mooi pensioen en twee miljoen of meer opgeslagen, kan je je comfortabel voelt als zelfstandige verzekerd, wat betekent dat u betaalt out-of-pocket voor de zorg nodig heeft. Als uw financials zijn in het midden van deze twee scenario’s, met essentiële dekking voor een redelijke premie levensreddend kan zijn voor u in uw latere jaren.

5. Wat zijn de kansen?

Volgens de  statistieken van de Amerikaanse Vereniging van Long-Term Care Insurance , “de levensduur kans op steeds uitgeschakeld in ten minste twee activiteiten van het dagelijks leven, of dat ze met cognitieve stoornissen, is 68% voor mensen van 65 jaar en ouder.” Het is verstandig om te kijken naar de statistieken, maar uw persoonlijke kansen zijn nul of 100%. Je zal ofwel zorg nodig hebben of u niet. Als u de zorg voor meer dan een vier of vijf maanden, zult u blij zijn u langdurige zorg verzekering.

Samenvatting van de voors en tegens van de langdurige zorg verzekering

De voordelen van langdurige zorg verzekering is dat het u toestaat om uw onafhankelijkheid te bewaren, veroorloven kwaliteit van zorg, en vermindert de financiële en psychologische stress die een langdurige zorg event oorzaken voor de familie. De nadelen zijn de kosten van de premies.

Of u verzekering te kopen of niet, wil je een plan op zijn plaats, zodat u en uw familie weten wat te doen als je zorg nodig. Dat plan gaat praten met familie en vrienden over hun vermogen om te helpen, als en wanneer hulp nodig is. U kunt ook naar alternatieven voor de traditionele langdurige zorg verzekeringen, zoals het maken van afspraken om te leven met vrienden of familie of verhuizen naar een voortdurende zorg gemeenschap te overwegen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.