Vzorec Najem Povečanje Letter letne najemnikov

Home » Real Estate » Vzorec Najem Povečanje Letter letne najemnikov

Pravilno Postopki za Raising Najem

 Povečanje Rent o letnih najemnikov

Povečanje vašega najemnika najemnino je vaša pravica kot najemodajalec. Vendar pa obstajajo nekateri zakoni, ki jih morajo upoštevati pri tem. Morate ponavadi pošljejo najemnik pisno obvestilo, določeno število dni pred potekom njihov najem. Tukaj je nekaj pet dejstev o dvigu najemnine letno najemnika in pismo vzorec za pregled.

5 Najem Povečanje Osnove

 • Prednosti Povečanje najemnik najemnine
  • Dohajati Fair Market Rent-  Morda boste želeli dvigniti najemnik najemnino držati korak z drugimi cene najema na tem območju.
  • Ti imelo povečanje v Expenses- lahko želeli dvigniti najemnik najemnino, da se z višjimi stroški, kot so višje položnic ali davkov na nepremičnine.
  • Vi imate zakonsko pravico v razmerju do Lahko se odločite za dvig najemnik najemnino, ker imate zakonsko pravico, da to stori vsako leto.
 • Tveganja Povečanje najemnik najemnine
  • Najemnik Premakne neporavnane  Največji problem lahko naletite, ko poskušajo povečati najemnik najemnino je, da se najemnik odloči, da ne bo podaljšal svoje zakup in se preseli ven. Nato boste morali spopasti s stroški prostih delovnih mest in iskanju novega najemnika.
 • Ko lahko povečate Rent?

Na splošno, če imate najemnika, ki je podpisala pogodbo za določen čas najema, kot eno leto, je dovoljena samo za povečanje najemnine enkrat zakup izraz je konec. Torej, če imate najemnika, ki je podpisala letni najem, lahko pravno dvigniti najemnino enkrat to leto je mimo.

 • Zagotavljanje pisno obvestilo

V večini primerov, morate zagotoviti najemnik s predhodnega obvestila, preden lahko povečate svojo najemnino. Morate poslati pisno obvestilo, da najemnika, ki jih obvestili o želji, da bi povečali njihovo najemnino.

To pismo je treba poslati pred zakup mandat zaključi. Kako daleč vnaprej, morate poslati to obvestilo se razlikujejo glede na državo, vendar pričakujejo, da se zahteva, da ga pošlje med 15 in 60 dni pred datumom prenehanja najema.

Nekateri zakoni bo najemodajalec dvigniti najemnino v sporazumu določen čas najema. To storite tako, mora zakup jasno povedati, da se najemnina lahko dvigne med trajanjem najema.

 • Koliko Lahko Povečanje najemnine?

Mnoge države bo določila meje za znesek, ki ga lahko poveča najemnik najemnino, ki ga vsako leto.

Bodo samo vam omogočajo, da se dvigniti najemnino za določen odstotek vsako leto, na primer, pet odstotkov najemnine poveča vsako leto. To je razlog, zakaj morate vedeti zakone vaši državi je; tako da boste vedeli, če je meja, koliko se lahko poveča v najem ali če ste prosti dvigniti za znesek, ki ste ga izbrali.

-SAMPLE RENT POVEČANJE črka za letno TENANTS-

K: vstavite Ime najemnika

      Vstavite naslov najemnika

      Vstaviti zaporedno številko

1. Namen Obvestilo : To obvestilo obvestiti najemnika, da bo najemodajalcu večje najemnik najemnino. Začnejo, vstavite datum Rent Povečanje je mesečna najemnina za enoto, ki jo trenutno zasedajo, Enota Insert zaporedno številko , ki se nahaja na, Insert lastnino naslov , se bo povečala na Insert New mesečne najemnine  na mesec. Sedanji najemno Najemnik se bo prenehalo na Insert Odpoved datum kot na izraz prvotne pogodbe o zakupu.

Najemnik, ki je na voljo nov zagon na novo mesečno najemnino Insert New mesečne najemnine . Ta sprememba in vse druge razumne spremembe lahko najdete v novem zakupne pogodbe najemnika.

2. Prenehanje najemne pogodbe : najemnik je najemna pogodba, bo prenehal veljati Vstavi trenutni datum najema poteče . Če najemnik ne strinja, da najem enoto na višje cene mesečne najem, mora najemnik in vsi potniki enote izprazniti enota, ki ga vstavite datum Trenutna najema poteče .

Najemnik mora upoštevati vse postopke poteza-out, vključno z odhodom enota metlo-swept čisto.

3. Sprejem: Če se najemnik strinja, da najem enoto na višje cene najema Insert New Mesečni najem , na mesec, najemnik lahko ostanejo v prostorih, vendar mora podpisati in izpolnjujejo pogoje za nove najemne pogodbe v dogovorjenih na mesečne najemnine. Z ostane v hiši po datumu prenehanja prvotne pogodbe o zakupu, se najemnik strinja s povečano mesečne najemnine in držati drugimi ustreznimi spremembami najemne pogodbe. Ta najem, plačilo ali pred 5. dan vsakega meseca.

Ponudnik Podpis : ______________________

Datum : __________________________________

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.