Waarom Minderheden meer betalen voor autoverzekering?

Home » Insurance » Waarom Minderheden meer betalen voor autoverzekering?

 Waarom Minderheden meer betalen voor autoverzekering?

Racisme en rassendiscriminatie bestaan ​​al eeuwen. In de decennia sinds de Civil Rights Movement begon, zijn de dingen zeker beter geworden voor minderheden en mensen van kleur op vele manieren. Maar discriminatie nog steeds bestaat, ook op plaatsen, zou je nooit zou verwachten. Zelfs in 2018, Zwarte Amerikanen betalen veel meer dan blanke Amerikanen voor iets dat nodig is door de wet in bijna elke staat: autoverzekering.

Het is triest, maar het is waar. In de afgelopen jaren hebben de Amerikaanse wijken meer rassenscheiding geworden . Afro-Amerikanen die in het overwegend zwarte buurten een prijs betalen als gevolg, leven letterlijk: Een baanbrekend onderzoek uitgevoerd door de Consumer Federation of America in 2015 bleek dat een goede chauffeurs die in Afro-Amerikaanse buurten wonen veel meer dan bestuurders die in het wit wonen betalen communities-nog veel meer. Bestuurders die in deze gemeenschappen wonen gemiddeld geciteerd premies die 70 procent duurder dan de premies voor bestuurders die in het wit communities-an wonen gemiddelde van $ 438 dollar per jaar meer.

Is dit omdat Afro-Amerikaanse Gemeenschappen zijn gevaarlijker?

In tegenstelling tot de populaire (en racist?) Geloof, de raciale samenstelling van een wijk op zich helemaal niet bepalen hoeveel misdaad bestaat in een buurt. Ja, lager inkomen buurten zijn vaak meer kans op meer criminaliteit.

Maar wanneer je de controle voor de inkomstenbelasting en de bevolkingsdichtheid, witte en zwarte wijken hebben in wezen dezelfde misdaadcijfers . Bovenstaande studie wees uit dat zelfs bij het verwerken van de dichtheid en de inkomsten bevolking, bestuurders die in zwarte buurten leven, worden veel meer in rekening gebracht.

Is dit omdat de Afro-Amerikanen zijn vaak slechter dan blanken?

Het is waar dat het armoedecijfer onder Afro-Amerikanen is meer dan het dubbele van het armoedepercentage voor White Amerikanen .

Maar dit betekent niet de bevindingen helemaal, vooral omdat rijkere Afro-Amerikanen zullen waarschijnlijk zelfs betalen uitleggen meer van een prijs voor het leven in zwarte wijken dan armere Afro-Amerikanen: het verslag stelt vast dat upper-middle inkomen zwarten die in zwarte buurten wonen betaald een volledige 194 procent meer voor autoverzekering dan de gemiddelde upper-middle inkomen individuen die in witte wijken-een verschil van $ 1.396!

Dat is verschrikkelijk! What Do verzekeringsmaatschappijen hebben voor zichzelf te zeggen?

In grote lijnen is de verzekeringssector nooit toegegeven dat zwarte Amerikanen meer te betalen voor autoverzekering. In feite zijn ze vaak ronduit defensief … en beledigend. In 2014, de National Association of Mutual Insurance Companies een brief gestuurd aan de Federale Verzekering Office die insinueerde zwarte Amerikanen kunnen veroorloven om meer te betalen voor autoverzekering omdat … wachten tot het … ze geld uitgeven aan hun huisdieren, speelgoed, alcohol, tabak en opname-apparatuur, zoals normale mensen, vaak:

” … gegevens blijkt dat huishoudens in de twee laagste kwintielen bracht bijna net zo veel op alcohol en tabak producten in combinatie Op autoverzekering, en dat ze meer uitgegeven aan audio- en visuele (A / V) apparatuur en diensten dan op de autoverzekering. ..we zou voorleggen dat het percentage van het gezinsinkomen besteed door consumenten minderheid op autoverzekering lijkt redelijk ten opzichte van het percentage van het inkomen besteed aan niet-essentiële goederen zijn “, de verzekeringsgroep schreef.

Inbegrepen in de niet-essentiële lijst waren huisdieren en speelgoed.

Met andere woorden, verzekeringsmaatschappijen lijken te denken dat het goed is om zwarte Amerikanen meer voor autoverzekering rekenen voor geen andere dan het feit dat zwarte Amerikanen geld uitgeven aan andere dingen reden.

In reactie op de eerder genoemde studie, J. Robert Hunter, de organisatie van de directeur van Insurance zei :

“De prijzen verschillen voor-state mandaat minimum auto verzekering geciteerd om bestuurders in voornamelijk Afro-Amerikaanse gemeenschappen zijn moeilijk te actuarieel doorgronden en lijken erg op oneerlijke discriminatie.”

Dat klinkt echt slecht, maar dit is slechts één studie. Is er andere aanwijzingen voor dit probleem?

Helaas wel. Een analyse in 2017 uitgebracht door Consumer Reports en ProPublica vond dat in Californië, Illinois, Missouri, en Texas, premies nog steeds hoger in buurten minderheid in het algemeen, niet alleen Afro-Amerikaanse.

Rachel Goodman, een staf advocaat in raciale rechtvaardigheid programma van de American Civil Liberties van de Unie, op voorwaarde dat een grimmige herinnering dat deze bevindingen passen in een groter, systemisch probleem in ons land: “Deze resultaten passen in een patroon dat we al te vaak raciale verschillen naar verluidt het gevolg zijn van verschillen in risico, maar dat de rechtvaardiging uit elkaar valt wanneer we boren naar beneden in de data,”zei ze.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.