Wanneer had je moeten Life Insurance? Wat zijn de verschillende opties?

Home » Insurance » Wanneer had je moeten Life Insurance? Wat zijn de verschillende opties?

Uw Life Insurance Strategy – Hoe om te weten als je het nodig Life Insurance

Alles wat u moet weten over Life Insurance

Levensverzekeringen is ontworpen om uw familie en andere mensen die kan afhangen van u om financiële steun te beschermen. Levensverzekering betaalt een uitkering bij overlijden aan de begunstigde van de levensverzekering.

In de loop der jaren heeft levensverzekering zich ook ontwikkeld om de opties voor het bouwen van rijkdom of tax-free investeringen te bieden.

Who Needs Life Insurance FAQ

Is het leven verzekering alleen voor mensen die een gezin te ondersteunen? Wanneer zou u kopen levensverzekeringen? We gaan door middel van deze vragen en veel voorkomende scenario’s wanneer levensverzekering is een goed idee om op basis van verschillende situaties te kopen. Deze lijst zal u helpen beslissen of het tijd is voor u contact opnemen met uw financieel adviseur en gaan kijken naar uw levensverzekering opties.

Heb ik Life Insurance als ik geen Dependents?

Er zijn gevallen waarin levensverzekeringen gunstig kan zijn, zelfs als je geen personen ten laste, de meest fundamentele van die zou worden met betrekking tot uw eigen begrafeniskosten. Er kunnen vele andere redenen te zijn. Hier zijn enkele richtlijnen om u te helpen beslissen of levensverzekering is de juiste keuze voor u:

Op Wat Life Stage Moet je kopen Life Insurance?

Het eerste wat je moet weten over het leven verzekering is dat de jongere en gezonder je bent, hoe minder duur is.

The Best Life Insurance keuze voor u hangt af van:

  1. Waarom je wilt dat de levensverzekering (om rijkdom op te bouwen, om activa te beschermen, om te voorzien voor uw gezin?)
  2. Wat uw situatie
  3. In welke fase in het leven je in (heb je kinderen, ben je op school, bent u het starten van een bedrijf, het kopen van een huis, trouwen, etc.)
  4. Hoe oud je bent
 

10 verschillende situaties en manieren waarop u kunt gebruiken Life Insurance

Hier is een lijst van mensen die levensverzekeringen in verschillende levensfasen nodig zou kunnen hebben, en waarom je zou willen kopen levensverzekeringen op deze stadia. Deze lijst zal helpen u overwegen verschillende redenen om levensverzekeringen te kopen en u helpen erachter te komen of is het tijd voor u om te kijken naar het kopen van levensverzekeringen of niet.

Een financieel adviseur of levensverzekering vertegenwoordiger kan u ook helpen bij verschillende levensverzekeringen opties te verkennen en moet altijd worden geraadpleegd voor hun professionele adviezen om u te helpen een keuze te maken.

1. Begin Families

Life verzekering moet worden gekocht als u overweegt het starten van een gezin. Uw tarieven zullen nu goedkoper dan wanneer je ouder wordt en je toekomstige kinderen zullen, afhankelijk van uw inkomen. Meer informatie op Ouders: Hoeveel Life Insurance heb je nodig?

2. Opgericht Families

Als je een gezin dat van u afhangt, moet je levensverzekeringen. Dit omvat niet alleen de echtgenoot of partner werken buiten het huis. Levensverzekeringen moet ook worden overwogen voor de persoon die werkzaam zijn in het huis. De kosten van de vervanging van iemand om huishoudelijke taken, thuis budgettering te doen, en kinderopvang kunnen aanzienlijke financiële problemen voor de overlevende familieleden veroorzaken. Meer informatie op Ouders: Hoeveel Life Insurance heb je nodig?

3. jonge alleenstaanden

De reden dat een enkele volwassene zou typisch een levensverzekering nodig zou zijn om te betalen voor hun eigen begrafenis kosten of als ze helpen ondersteunen een bejaarde ouder of een andere persoon die zij kunnen de zorg voor financieel.

U kunt ook overwegen de aankoop van levensverzekeringen, terwijl je jong bent, zodat tegen de tijd dat je het nodig hebt, hoef je niet meer te wijten aan te betalen om uw leeftijd. Hoe ouder je wordt, hoe duurder een levensverzekering en loopt u het risico wordt geweigerd als er problemen met de levensverzekeringen medisch onderzoek zijn.

Anders, als men andere bronnen van geld voor een begrafenis en heeft geen andere personen die afhankelijk zijn van hun inkomen dan levensverzekering zou geen noodzaak.

4. Huiseigenaren en mensen met hypotheken of andere schulden

Als u van plan over het kopen van een huis met een hypotheek, wordt u gevraagd of u wilt hypotheek af te sluiten. Het kopen van een levensverzekering beleid dat uw hypotheekschuld zou dekken zou het belang te beschermen en te voorkomen dat u hoeft te extra hypotheek af te sluiten wanneer u uw eerste huis te kopen.

Levensverzekeringen kan een manier van beveiligen van uw schulden worden afbetaald als je sterven. Als je sterft met schulden en geen manier voor uw goederen om ze te betalen, uw vermogen en alles wat je gewerkt kunnen verloren gaan en zal niet doorgegeven aan iemand die u belangrijk vindt. In plaats daarvan, kan uw woning worden gelaten met schulden, die kunnen worden doorgegeven aan uw erfgenamen.

5. Niet-Child werkende paren

Beide personen in deze situatie zou moeten beslissen of ze levensverzekering zou willen. Als beide personen brengen in een inkomen dat ze zich comfortabel voelen leven op alleen als hun partner te overlijden, dan is het leven verzekering niet nodig zou zijn, behalve als ze wilden hun begrafenis kosten te dekken.

Maar, misschien in sommige gevallen één werkende echtgenoot draagt ​​meer bij aan het inkomen of zou willen hun significante andere te verlaten in een betere financiële positie, dan zo lang als de aankoop van een levensverzekering zou een financiële last niet, zou het een optie zijn. Voor een low-cost levensverzekeringen optie kijken naar Term Life Insurance of overwegen first-to-die levensverzekeringen waarbij u betaalt voor slechts één beleid en de uitkering bij overlijden gaat naar de eerste om te sterven.

6. Mensen die Life Insurance door hun werk

Als u levensverzekering door je werk, moet je nog steeds kopen uw eigen levensverzekering. De reden dat je moet nooit alleen vertrouwen op levensverzekeringen op het werk is dat je je baan zou kunnen verliezen, of besluiten om van baan te veranderen en zodra je dat doet, verlies je dat het leven verzekering. Het is niet strategisch geluid voor uw levensverzekering te laten in de handen van een werkgever. Hoe ouder je wordt de duurdere uw levensverzekering wordt. Je bent beter af te kopen een kleine back-up beleid om ervoor te zorgen dat u altijd een aantal levensverzekeringen, zelfs als u uw baan verliest.

7. Business Partners en Business Owners

Als u een zakelijke partner of een eigen bedrijf en er zijn mensen die een beroep op u, kunt u overwegen de aanschaf van een aparte levensverzekering voor het doel van uw zakelijke verplichtingen.

8. Het kopen Life Insurance aan je ouders 

De meeste mensen denken niet aan dit als een strategie, koop het is gebruikt en kan een slimme ding om te doen. Levensverzekeringen op je ouders stelt een uitkering bij overlijden voor u als je jezelf als begunstigde van het beleid dat u uit te nemen op hen. Als je hun premies betaalt u zult willen ervoor zorgen dat je jezelf een onherroepelijke begunstigde aan uw investment.This manier te beveiligen wanneer je ouders sterven, zet u het bedrag van de levensverzekering. Als je dit doet terwijl je ouders zijn jong genoeg is, kan het een financieel gezonde investering.

U kunt ook uw eigen financiële stabiliteit te beschermen door te kijken naar de aankoop van langdurige zorg voor hen net zo goed of suggererend dat ze er naar kijken. Vaak als ouders ziek worden als ze ouder worden de financiële lasten voor hun kinderen is enorm. Deze twee opties kunnen financiële bescherming die je anders niet zou hebben gedacht te bieden.

9. Life Insurance for Children

De meeste mensen zouden suggereren dat kinderen niet levensverzekering nodig hebben omdat ze hebben geen personen ten laste en in het geval van hun dood, hoewel het verwoestende zou zijn, zou het leven verzekering niet nuttig zijn.

3 Redenen om te kopen levensverzekeringen voor kinderen 

  1. Als u zich zorgen over uw kinderen uiteindelijk het krijgen van een ziekte. Sommige families hebben zorgen over hun kinderen de gezondheid op lange termijn als gevolg van erfelijke risico’s. Als ouders vrezen dat dit uiteindelijk kan ze niet te verzekeren maken later in het leven, dan konden ze overwegen de aanschaf van hun kinderen levensverzekering, zodat ze zich geen zorgen over falende medische onderzoeken later, toen ze levensverzekering voor hun eigen gezin nodig hebben. Sommige mensen kijken naar kritieke ziekte verzekering voor kinderen.
  2. Sommige mensen kopen levensverzekeringen voor kinderen als ze vroege volwassenheid om hen te helpen een voorsprong op het leven te bereiken. Een permanente levensverzekering kan een manier zijn om besparingen te bouwen voor hen en geef ze een kans om een ​​levensverzekering die zichzelf tegen de tijd dat ze een eigen gezin, of als ze willen het contante gedeelte te gebruiken lenen tegen voor een grote aankoop. Levensverzekeringen voor kinderen kunnen worden gekocht als een geschenk aan hen.
  3. Als je zou willen om een ​​soort van uitkering bij overlijden te ontvangen om u te helpen omgaan met de dood van een kind en hebben betrekking op de begrafeniskosten als er iets zou gebeuren met hen. Het verlies van een kind is verwoestende en hoewel kinderen niet financieel ondersteunen, ze spelen een belangrijke rol in het gezin en hun verlies kan effecten hebben op vele levels.The verlies hebben kunnen maken het erg moeilijk voor u om te werken, en u kunt lijden financiële verliezen, vereisen psychologische hulp of hulp bij overlevende kinderen als gevolg van hun passerende vereisen.
 

Kinderen, voor het grootste deel, niet het leven verzekering nodig, maar als het deel uitmaakt van een strategie, kan levensverzekering voor kinderen iets wat je overwegen voor de bovenstaande redenen. wegen altijd de mogelijkheid om bovengenoemde redenen met de andere mogelijkheden van besparingen of verzekering die u zou kunnen overwegen voor uw kinderen.

10. Ouderen

Zolang je geen mensen hebben, afhankelijk van uw inkomen voor steun, zou levensverzekeringen in dit stadium van het leven niet nodig, tenzij je geen andere manier om te betalen voor uw begrafeniskosten of besluit dat u wilt om geld te verlaten als een hebben erfenis. Een nuttig ding over het leven verzekering als je ouder bent, is de fiscale besparingen elementen als u de waarde van uw nalatenschap. Je moet met een goed advocaat of financieel planner spreken om te begrijpen als het kopen van levensverzekeringen in je latere jaren fiscale voordelen kan bieden.

De aanschaf van een levensverzekering op deze leeftijd kan erg duur zijn.

Life Insurance als een strategie voor de bescherming en Build Wealth

Wanneer u kopen levensverzekeringen u op zoek bent naar de levensstijl van uw familie of personen ten laste te beschermen als u zou overlijden.

Als dit je primaire doel dan kan low-cost levensverzekeringen een goed uitgangspunt voor je.

Je zou ook kijken naar het als een manier om rijkdom u of uw gezin op te bouwen, hetzij door middel van mogelijke fiscale voordelen of als u geld wilt vertrekken als een erfenis, net als in het geval van Survivorship levensverzekeringen.

U kunt ook kopen levensverzekeringen als een manier om uw eigen financiële stabiliteit te waarborgen, in het geval van hele leven verzekeringen, of universal life verzekeringen die bieden ook geld waarden en investeringen. Deze types van beleid, samen met overleving levensverzekeringen bieden ook de mogelijkheid om geld te lenen van uw levensverzekering.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.