Warren Buffett je nasvet za vlagatelje: Ne Pick Zaloge Like Me

Home » Investing » Warren Buffett je nasvet za vlagatelje: Ne Pick Zaloge Like Me

Warren Buffett je nasvet za vlagatelje: Ne Pick Zaloge Like Me

Warren Buffett je verjetno največji dnevni investitor. Buffett obrnil naložbo v propadlega tekstilnega podjetja v številka štiri podjetja na Fortune 500 seznam, in njegovo osebno premoženje je ballooned več kot 60 milijard $, kar mu je tretji najbogatejši človek na svetu.

Glede na njegov desetletja dolgo reference na trgu, mnogi vlagatelji želijo izvedeti, kako izbrati zalog kot Buffett. Ampak za posamezne vlagatelje, vključno s svojo ženo, Buffett nenehno vrača na zelo osnovni naložbe strategije, in to je strategija, ki nima nič opraviti z izbiranjem posameznih zalog.

Buffett je Nasveti za svojo ženo

V svojem letnem pismu delničarjem za leto 2013, Buffett naslovljena svojo umrljivost in ponujena jasna navodila, da skrbnik napolnjena z upravljanjem njegovo veliko posestvo za svojo ženo.

“Moj nasvet stečajnega upravitelja ne more biti bolj preprosta. Dal 10% denarja v kratki -term državnih obveznic in 90% v zelo nizko -cost S & P 500 indeks sklada. Verjamem, dolgoročne rezultate zaupanje v tega politika ne bo večji od tistih, ki jih večina dosežena vlagateljev, ali pokojninskih skladov, ustanov, posameznikov-, ki zaposlujejo menedžerji visoke pristojbine. “

In to je nasvet mu je spet in spet ponovi. Na letnem srečanju Berkshire Hathaway delničarjev 2016, pogosto imenujejo “Woodstock kapitalizma,” Buffett odgovorila na vprašanje o tem, kako naj bi bilo povprečno investitor upravljanje svojih sredstev: “. Samo nakup S & P indeks sklada in sedel za naslednjih 50 let”

Buffett je prezir za drage upravljavci investicijskih je jasno.

In ne kažejo njegovo zaupanje imajo en sam stalež, ni niti svoje Berkshire Hathaway. Namesto tega je lijaki naložbe zalog v S & P 500 indeks sklada za, vrsto vzajemnega sklada, ki sledi uspešnost 500 največjih javnih podjetij v Ameriki.

Buffett je močna vera v S & P 500 je tako močan, da je stavil $ 1 milijon, da bi S & P 500 prekašajo izbor najboljših hedge skladov v daljšem časovnem obdobju.

Ker zdaj, izgleda, da Buffett je na dobri poti, da zmaga.

Ampak ne Warren Buffet Invest v posameznih delnic?

Morda se sprašujete, zakaj Buffett lastno podjetje ne sledi njegov nasvet. Konec koncev, je Berkshire Hathaway zgrajena na vlaganje v posameznih družbah, in njen portfelj vsebuje milijard dolarjev naložb zalog v podjetjih, kot so Wells Fargo, American Express, in Coca-Cola.

To je portfelja temelji na filozofiji, ki se imenuje vrednost naložbe, ki je bil pionir, ki ga mentor in profesor Buffett je Benjamin Graham. Vrednost naložbe upošteva nihanja na trgih in se osredotoča na resnične vrednosti podjetja. Buffett in njegova ekipa osredotoča na iskanje podjetij, ki imajo konkurenčno prednost, odlično vodenje, in imajo višjo vrednost od trenutne cene delnice.

Buffett je najljubša merilo za merjenje vrednosti neke družbe je knjigovodska vrednost delnice . Ta meri vrednost sredstev družbe v primerjavi s ceno delnice, ki vam konzervativno merilnik o tem, kaj je podjetje vredno.

Če si hotel izbrati zalog, bi vrednost naložbe je v redu strategija. Kljub temu, imejte v mislih, da je Buffett in njegova naložba ekipa upravljanje milijarde dolarjev sredstev, in imajo možnost, da bi velike naložbe in vplivati ​​na poslovanje družb v portfelju Berkshire Hathaway.

Posamezni vlagatelji so običajno delajo z več tisoč dolarjev, ne milijard, in nimajo časa, sredstev ali strokovnega znanja, da posnemajo uspeha Buffett je.

Modrost Pobiranje Zaloge

Druga pomembna razlika je, da, za razliko od veliko institucionalnega vlagatelja, kot je Berkshire Hathaway, so posamezni vlagatelji manj sposobni obvladovati velike izgube, ki prihajajo z vlaganjem na trgu.

In da ne bo pomote: Te izgube bo prišel. Vsakdo je slišal zgodbo od nekoga, ki je napravil veliko zaloge kramp in izvedel bogat, pa naj gre za nakup Google ali Netflix zalogo po nizki ceni, kmalu po svoje prve javne ponudbe, ali pa samo po 11. napadih septembra pobral letalske zalog. Ampak ti so manj verjetno, da slišim nekoga, ki je izgubil vse, če Enron padla na škandal, ali od delničarjev v GT naprednih tehnologij, ki so videli njihova zaloga postala skoraj brez vrednosti, ko je Apple izbral novega dobavitelja za svoje steklo iPhone zasloni.

Tako kot so zgodbe o slavi na trgu vrednostnih papirjev, so zgodbe o velikih izgubah.

Kako strukturirati portfelj

Če želite slediti nasvetom Buffett je za posamezne vlagatelje, tukaj je eden od načinov, lahko greš o tem. Kot opomnik, tukaj je njegov osnovni nasveti za strukturiranje portfelj zgrajena okoli indeksa vlaganje: “Put 10% denarja v kratkoročnih državnih obveznic, in 90% v zelo nizkimi stroški, S & P 500 indeks sklada.”

Začnimo s temi obveznicami. Tako kot S & P 500, ki jih lahko kupite v vzajemni sklad ali ETF vlagati v košarico kratkoročnih državnih obveznic. Vanguard ponuja svojo kratkoročnih državnih obveznic ETF z Ticker VGSH . Nižji stroški Admiral delnice vzajemnega sklada je na razpolago pod Ticker tudi VSBSX .

Kot je za ta “zelo nizkimi stroški S & P 500 indeks sklada”? Za ta del portfelja Buffett, obstaja veliko možnosti sklada. Večina investitorjev bi začeli z Vanguard S & P 500 ETF, Ticker simbol VOO. Prav tako je na voljo kot vzajemni sklad, ticker simbol VFINX. Vlagatelji z 10.000 vsaj $ posvetiti to naložbo lahko dobijo nižje pristojbine, čeprav Admiral delnice vzajemnih skladov, simbol ticker VFIAX.

Smo se uporablja čelu sredstev v tem primeru zaradi svojih nizkih provizij, ampak ne glede na posredovanje ki ga boste imeli podobne možnosti.

Prednosti Indeks skladov

Vlaganje v indeksnih skladih ima veliko prednosti pred borzo-obiranje.

Instant diverzifikacija:  Pri nakupu posamezne delnice, je potrebno kar nekaj časa in denarja, da bo sestavil raznolik portfelj. Pomembno je, da izvajanje razpršenosti po obeh družb in panog. Naložba v S & P 500 indeks sklada za vam daje 500 podjetij naenkrat. Top gospodarstva po teži vsebujejo Apple, Microsoft, Exxon Mobil, Johnson & Johnson, Berkshire Hathaway, General Electric in JP Morgan Chase.

Stava na ameriško gospodarstvo:  Stave na 500 največjih javnih podjetij v Združenih državah Amerike, je primerljiv s stavo na celotnem gospodarstvu ZDA. Medtem ko lahko ena družba slediti usodi Enron je na priložnosti, to so stabilni, Blue Chip podjetja, ki bodo videli dolgoročno stabilnost.

Lažje nadzorovati čustev:  Najboljša naložba načrt je, da še naprej prispevala malo po malo daljšem časovnem obdobju. Ko nakup in prodajo posamezne delnice, ste vedno v miselnosti nakup in prodajo. To neizogibno vodi veliko vlagateljev za nakup in prodajo ob nepravem času. To je skoraj nemogoče, da takrat, ko so trgi. Namesto, sledijo poskusil in res tečaj, kjer boste uživali velik vzpon po turbulentnem obdobju na trgu.

Nižje trgovina pristojbine:  Lahko trgovini nekaj zalog za brezplačno zahvaljujoč novim posredovalnice kot Loyal3 in Robinhood, vendar je večina posredniki še vedno zaračuna okoli 10 $ na trgovino. Nakup in prodaja zalog zgraditi portfelj z lahkoto stane več sto ali tisoč dolarjev. Vendar pa je večina velikih borznoposredniških družb ponujajo dostop do lastnega S & P 500 indeks sklada brez plačila pristojbine. Če nimate priljubljene, lahko sledite nasvete Buffett je za nakup Vanguard različico sklada. Vanguard ponuja brezplačno dobičkom iz lastnih sredstev, če odprete brezplačno Vanguard račun.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.