Wat is een Credit Card karnen en hoe dat te doen op de juiste manier

Home » Credit and Debt » Wat is een Credit Card karnen en hoe dat te doen op de juiste manier

Wat is een Credit Card karnen en hoe dat te doen op de juiste manier

Als je een credit card beloningen junkie bent, of het streven één te zijn, kunt u hebben gehoord van credit card karnen. Weet dat als je moet voorzichtig zijn als je aanmelden voor meerdere creditcards om bonussen en andere extra’s te verdienen. Als je niet verantwoordelijk met creditcards en u niet beschikt over de financiële basics in plaats, zou je uiteindelijk diep in de schulden en met een beschadigde credit score.

Met de voorrondes uit de weg, laten we krijgen in de details van hoe credit card karnen werken.

Wat is Credit Card Karnen?

Veel uitgevers van creditcards bieden grote aanmelden bonussen. Nieuwe kaarthouders verdienen een grote bonus voor de besteding van een bepaald bedrag binnen een bepaalde termijn, meestal de eerste 90 dagen van het openen van de creditcard. De meer beloningen credit cards u opent, hoe meer inschrijvingsbonussen u kunt verdienen.

Credit card karnen verwijst naar de praktijk van het herhaaldelijk openen en sluiten van een creditcard om haar inschrijvingsbonus over en voorbij te verdienen. Door dit te doen met een aantal credit cards kun je behaalt veel meer voordelen dan je zou krijgen als je vast met slechts een credit card. U kunt een aantal andere strategieën-achtige combinatie van beloningen van loyaliteitsprogramma’s tot het bedrag van de beloningen die je verdient te maximaliseren.

Regels te volgen

Er zijn een paar richtlijnen die u zult willen vasthouden aan voor het grootste succes met credit card karnen.

Uw saldo te betalen elke maand volledig

Zorg ervoor dat je niet meer dan je kunt veroorloven om terug te betalen de uitgaven, zelfs als u gericht bent naar een bonus. Als je niet kan veroorloven om te betalen uit uw volledige saldo aan het einde van elke maand, moet je een creditcard te heroverwegen karnen. En je zeker niet moet proberen om bonussen te verdienen op meer dan een credit card op een moment als je moeite hebt om te besteden en afbetalen slechts een credit card. Rekken tot enorme credit card saldi kunt u krijgen in de aard van de schuld die jaren duurt om af te werpen.

Een andere reden om te betalen uit uw saldo elke maand is om te voorkomen dat het betalen rente op uw balans. Het punt van het karnen van credit cards is om een ​​voordeel te krijgen van uitgevers van kredietkaarten. Elke rente die u betaalt verlaagt het netto voordeel je krijgt van uw creditcard.

Maak altijd Uw betalingen op tijd

Stuur uw maandelijkse betaling op tijd te laat kosten en schade te voorkomen aan uw krediet. Als uw krediet is dinged als gevolg van een te late betaling, vindt u het misschien moeilijk te krijgen goedgekeurd voor beloningen credit cards in de toekomst. U zult ook willen op tijd te betalen om te voorkomen dat verspelen je beloning.

Een doel voor uw Points

Je moet altijd een idee van wat je werkt in de richting van. Vier dagen in Santorini. Een cruise in de Bahamas. Een bezoek aan uw grootouders voor de feestdagen. De mogelijkheden voor het gebruik van uw beloningen zijn bijna eindeloos. Weten wat je wilt doen met je punten zal u helpen kiezen voor de beste creditcards en houden u van het gebruik van uw punten te vroeg.

Do not Take On Meer Credit Cards dan je aankan

Je denkt waarschijnlijk meer credit cards betekent meer bonussen en meer punten. Maar, het nemen van te veel credit cards kan tot problemen leiden. Als u niet de besteding minima zich kunt veroorloven voor meerdere creditcards je zou kunnen eindigen met meer schulden dan je aankan.

Houd jaarlijkse vergoedingen in Mind

Veel beloningen creditcards afzien van de jaarlijkse vergoeding in het eerste jaar. Sommigen kunnen een voordeel dat is de moeite waard het houden van de creditcard en het betalen van de jaarlijkse vergoeding aan te bieden. Bijvoorbeeld, zou verdien je een gratis verblijf in het hotel elk jaar. Als de jaarlijkse vergoeding lager is dan een nacht in de hotels, kan de kaart de moeite waard om te zijn. Vergeet niet dat je je creditcard te gebruiken elke keer even om het actief te houden en je moet in evenwicht te brengen dat creditcard-uitgaven met de besteding je doet op creditcards, waar je actief probeert om een ​​bonus te verdienen.

Voortdurend zoek naar nieuwe Credit Card Aanbiedingen

Uitgevers van kredietkaarten te wijzigen hun aanbiedingen vaak. Ga er niet vanuit het aanbod je ziet op hun website is het beste aanbod kunt u op het moment. Indien u interesse heeft in een credit card bent, kijk een paar verschillende websites (met name credit card vergelijking websites) om te zien wat er wordt aangeboden.

Gebruik een grafiek of spreadsheet te houden met alles

Ja, het is gewoon dat ernstig. U wilt tred te houden met een aantal details van elke creditcard die u openen:

 • De creditcardmaatschappij en de specifieke credit card
 • De datum waarop u de creditcard geopend
 • jaarlijkse vergoeding van de creditcard en of het nu opgeheven
 • De datum waarop de jaarlijkse kosten in rekening gebracht als het kwijtgescholden in het eerste jaar (als je niet het account bent te houden, moet u de rekening af te sluiten voor deze datum)
 • de bonus
 • De bestedingsbedrag
 • De datum die u nodig hebt om de uitgaven eis te voldoen
 • Uw huidige saldo credit card (en balances in alle creditcards)
 • Uw vooruitgang naar het voldoen aan de bestedingsbedrag
 • Of de bonus is toegepast op uw account
 • Of u de bonus hebt gebruikt
 • De timing voor aanbiedingstarief

Lees altijd de kleine lettertjes

Het lezen door de credit card termen is een must. Sommige uitgevers van kredietkaarten alleen kunt u een bonus in bepaalde omstandigheden te verdienen, bijvoorbeeld heb je niet verdiend een bonus van dat kaartuitgever in de afgelopen 24 maanden. American Express, bijvoorbeeld, maakt het mogelijk kaarthouders slechts één bonus per credit card te verdienen. Zodra u een bonus voor een bepaalde Amex hebt verdiend, zult u niet in staat zijn om de bonus terug te verdienen voor dat dezelfde creditcard. Credit card termen zijn aan verandering onderhevig, dus lees altijd de voorwaarden voor het aanvragen van een creditcard.

Wees voorzichtig hoeveel kaarten U Open in een korte periode van tijd

Uitgevers van kredietkaarten kan uw credit card applicatie te ontkennen als je hebt geopend of toe te passen voor te veel credit cards in de afgelopen 12 tot 24 maanden.

Maak nooit Balance Transfers of Take Cash Advances

Deze transacties tellen niet als aankopen en dus zal je niet helpen uw uitgaven minima te bereiken. Ze bezetten gewoon uw kredietlimiet en laat je met minder ruimte voor de besteding. Plus beide transacties typisch zijn tegen betaling, iets wat je wilt om te voorkomen dat het maximale voordeel van credit card karnen. En, in het geval van een voorschot in contanten, je hoeft niet een aflossingsvrije periode voor de financiële kosten en beginnen lopende rente meteen.

Beperkingen op Opening Credit Cards

Creditcardmaatschappijen willen trouwe klanten die hun creditcards zult hebben voor meer dan een paar maanden. Dus, in een poging om hard op credit card karnen vele uitgevers van kredietkaarten worden nu het beperken van het aantal creditcards u kunt openen.

Zo hebben veel Chase klanten merkten het dat Chase geen aanvragen voor consumenten die meer dan vijf nieuwe credit cards (geen credit cards) in de afgelopen 24 maanden hebt geopend zal goedkeuren.

De beperkingen op het openen van nieuwe creditcards alleen betekenen dat u meer strategische over wanneer u creditcards en de creditcardmaatschappijen u zich aanmeldt voor open zetten.

Uitgevers van kredietkaarten kan ook het totale aantal rekeningen te openen u met hen kunt hebben in een keer tijd te beperken. Voor American Express, bijvoorbeeld, de limiet is vier creditcards.

Heeft Credit Card Karnen Affect Credit?

Credit card karnen kan invloed hebben op uw credit score, maar het zal waarschijnlijk niet per se ruïneren uw credit score. Vergeet niet dat betaling geschiedenis en het niveau van de schuld zijn de twee grootste factoren die invloed hebben op uw credit score. Als u al uw maandelijkse betalingen op tijd te maken en uw creditcard saldo laag te houden, zult u uw credit score te houden van tanken.

Elke keer dat u een aanvraag voor een creditcard, is er een harde onderzoek naar uw credit verslag. Deze vragen kunnen uw credit invloed score-vragen zijn 10 procent van uw credit score, vooral een aantal in een korte periode van tijd.

Het openen van nieuwe accounts kunt uw gemiddelde credit leeftijd een factor is dat 15 procent van uw credit score te verlagen.

Je zou zelfs het tegenovergestelde-your credit score toenemende-, omdat je zo voorzichtig zijn over het maken van uw betalingen op tijd en het betalen van uw saldo elke maand volledig bent. Sommige uitgevers van kredietkaarten zijn inclusief een gratis credit score binnen uw maandelijkse verklaring. Als geen van uw kaarten hebben dit voordeel, kunt u een gratis credit scoring dienst zoals Credit Karma of Credit Sesame gebruiken om tabbladen op uw credit score bij te houden. U kunt altijd terug te trekken op de creditcard karnen als het gevolgen heeft voor uw credit score.

Credit Card Karnen misschien niet voor u als …

Zo spannend als het mag klinken voor bonus te verdienen na bonus voor bijna gratis, er zijn een aantal dingen om op te letten wanneer u churning creditcards.

U moet niet Goed Krediet

Je moet meestal om uitstekende kredietwaardigheid om zelfs in aanmerking komen voor het goede beloningen creditcards hebben. Als u negatieve informatie op uw credit verslag, zoals late betalingen of incasso’s, moet u uw credit verslag te verbeteren voordat je probeert om creditcards te karnen.

Je Voorbereiden voor een Major Loan Binnenkort

Je mag niet wilt credit cards churn (of in ieder geval zet je karnen tijdelijk in de wachtstand) als u het voorbereiden bent naar een hypotheek of een andere grote lening aanvraag in de 18 tot 24 maanden. Het aantal onderzoeken en de onlangs geopende accounts kunnen invloed hebben op uw credit score en maken het moeilijker om goedgekeurd te krijgen voor nieuwe accounts, zelfs als u op tijd met al uw betalingen zijn geweest.

Je Bent u niet eens genoeg geld elke maand naar de uitgaven eis te voldoen

Het kan zijn dat enkele duizenden dollars te besteden aan aankopen in slechts een paar maanden om de uitgaven te voldoen. Als uw huidige uitgaven is niet hoog genoeg om de uitgaven te voldoen, zou karnen niet voor u. Het verhogen van uw uitgaven alleen maar om bonussen te verdienen brengt u een verhoogd risico van het creëren van grotere saldi dan je kunt veroorloven om terug te betalen.

U moet niet de tijd of interesse in Keeping Up met uw creditcard Progress

U kunt nog steeds verdienen creditcard uitgaven bonussen en beloningen op uw credit card aankopen. Echter, als je serieus bent over het karnen credit cards bent, het organiseren van uw inspanningen is de sleutel.

Je hebt nog nooit een Credit Card

Credit card karnen is niet voor de onervaren. Je moet een stevige ervaring met behulp van een creditcard en uw saldo elke maand volledig te betalen voordat je in credit card karnen hebben. Het is te makkelijk te krijgen in de problemen en zodra uw credit score is beschadigd, is het moeilijk om het te repareren.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.