Wat is het verschil tussen groei en Value Investing?

Home » Finance » Wat is het verschil tussen groei en Value Investing?

Het vergelijken van de groei en waardecreatie Approaches to Stock Investeren

Wat is het verschil tussen groei en Value Investing?

Als belegger is het belangrijk om in gedachten te houden dat er meer dan een slimme manier om geld te verdienen op de beurs. Bij Wela, ze zijn groot op de inkomsten te investeren, maar bij het zoeken naar een beleggingsstrategie, het is het beste om te worden geïnformeerd over de mogelijke risico’s van en de verschillen tussen de aanpak. Hier zullen we ons richten op groei en waarde te investeren, twee essentiële processen te herkennen in voorraad te investeren.

Beide marktstrategieën trachten de best mogelijke rendement te bieden, zodat het echte verschil tussen de twee is in hun benadering.

Een belegger op zoek naar een deel van hun portefeuille te plegen voor een zeer lange termijn moeten kijken naar de groei te investeren. Deze investeringen zullen niet geven snel rendement, maar wanneer ze dat doen afbetalen, kan het het wachten waard zijn. Groeiaandelen zijn aandelen in bedrijven met een sterke impuls, met behulp van alle middelen om hun product of dienst uit te breiden om meer inkomsten te genereren en te domineren die specifieke markt. Beleggers kopen deze aandelen met de verwachting dat ze zullen gestaag toenemen in prijs en de netto een nette winst bij verkoop.

Twee actuele voorbeelden van deze bestanden zijn Amazon en Netflix. Beide bedrijven prioriteren technologische vooruitgang en uitbreiding van de infrastructuur is tegenover de winst in een poging om hun categorie te domineren. Hun succes is de waarde van hun aandelen verdreven naar boven in de afgelopen twee decades.These bedrijven kunnen hogere prijs te verdienen ratio’s en price-to-book ratio’s die de zekerheid van de markt in het vermogen van een bedrijf te blijven verhoging van de winst aan te geven te zien.

Terwijl de groei voorraden hebben het potentieel om een hoger rendement te bieden, in vergelijking met waardeaandelen, hebben ze de neiging om meer volatility.The risico is een plotselinge prijsdaling in de voorraad als gevolg van negatieve winst of slecht nieuws over het bedrijf. Dus onthoud, volatiliteit is een onderdeel van de groei spel – hogere opwaartse potentie wordt geleverd met een hoger risico op minpunt, maar wilde schommelingen maken deel uit van de rit.

Waarde beleggingen worden gedefinieerd als bedrijven waarvan de aandelenkoersen komen niet noodzakelijk overeen hun waarde. Value beleggers actief jagen op aandelen die zij geloven ondergewaardeerd door de markt, maar hebben nog steeds een sterke opwaartse potentie. Deze aandelen worden geanalyseerd door het vergelijken van het bedrijf intrinsieke waarde toe aan de huidige marktwaarde. intrinsieke waarde A bedrijven wordt bepaald door het evalueren van de fundamentele aspecten van het bedrijf met inbegrip van haar business model, management, financiële overzichten en competitieve situatie. Wanneer een bedrijf de intrinsieke waarde hoger is dan de huidige marktwaarde, wordt de voorraad beschouwd als een waarde.

Eerder dit jaar, Fit Bit bracht een driemaandelijks rapport met een 50 procent jaar-op-jaar stijging van de omzet en een voorspelling van de aanhoudende groei van de omzet in 2016. Echter, omdat het bedrijf veel in R & D geïnvesteerd hadden, de winst per aandeel daalde op een jaar -to-jaar basis. Dit resulteerde in een 19 procent daling van de Fit Bit’s aandelenkoers, die de perfecte gelegenheid gecreëerd voor waarde investeerders om een ​​sterke waarde aandelen te kopen tegen een aanzienlijke korting.

Nogmaals, moet de groei investeerders in gedachten houden dat deze voorraden deel uitmaken van een strategie op lange termijn zou moeten zijn. Bij de aankoop van uw aandelen, kiezen bedrijven met producten of diensten die u in gelooft en stok met hen wanneer de markt schommels.

Het kopen en verkopen van deze aandelen op basis van dalingen in de markt zal u geld kosten in beide daadwerkelijke verliezen of winsten uit toekomstige waardestijging van de voorraad. Zoals bij elke investering en voordat u aandelen te kopen, zorg ervoor dat alle aspecten van het onderzoek van het bedrijf om slimmer beleggingsbeslissingen te nemen voor uw portefeuille.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.